Izlasci-do koliko sati

poruka: 15
|
čitano: 41.429
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Izlasci-do koliko sati

zanima me do kolko maloljetnici smiju po zakonu ostajati vani? imam 16g (u 4 mj napunio)... jedni mi kazu do 23, a drugi do 2h

16 godina
protjeran
Izlasci-do koliko sati

Dok te policija ne zaganja.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto
16 godina
Izlasci-do koliko sati

xD dal moze neki link za te zakone pa da pronadjem?

15 godina
neaktivan
Izlasci-do koliko sati

Dok te starci puste

17 godina
neaktivan
Izlasci-do koliko sati

23 sata mislim.

http://www.youtube.com/watch?v=2ijHlDfxBKw&feature=related
16 godina
protjeran
Izlasci-do koliko sati

23 sata je za mlađe maloljetnike (ispod 16 godina). 2h ako si stariji maloljetnik (16-18 godina). Pokažeš štrumfu osobnu i to je to.

16 godina
Izlasci-do koliko sati

http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/306171.html

clanak 95 

to je iz 2003 godine... trebo bi nesto novije

15 godina
neaktivan
Izlasci-do koliko sati

Covjece ja sam sa 16 isao iz grada kuci u pola 6 ujutro i nikom nista...........

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢)...
15 godina
neaktivan
RE: Izlasci-do koliko sati
Ivan 992 kaže...

Covjece ja sam sa 16 isao iz grada kuci u pola 6 ujutro i nikom nista...........

Mislim da se to vec racuna kao jutro... Uostalom voze redovne tramvajske linije onda

15 godina
neaktivan
Izlasci-do koliko sati

Nema tramvaja u Brodu.........

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢)...
16 godina
Izlasci-do koliko sati

od 23-5 se racuna nocni izlasci... tako pise

18 godina
neaktivan
Ivan 992 kaže...

To je vec do roditelja a ne zakona. Moji bogami nece u to doba dolaziti kuci u tim godinama.

:)
17 godina
neaktivan
Izlasci-do koliko sati

Ja isto tocno neznam.svaki kaze drugacije.

Ja sam prosli tjedan bas pitao murjaka i rekao je ako imas navrsenih 16 mozes biti do koliko hoces tj. do koliko te starci puste al ak te zaustave trebas imati osobnu

Model fashion guru.
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Ja isto tocno neznam.svaki kaze drugacije.

Ja sam prosli tjedan bas pitao murjaka i rekao je ako imas navrsenih 16 mozes biti do koliko hoces tj. do koliko te starci puste al ak te zaustave trebas imati osobnu

ma niti oni sami neznaju, jbt pitaj ih 10 i dobit ćeš različite odgoviore...

na nekom predavanju su rekli da je za osobe od 18 granica 23h i da če zapisati...blja,bla.. sve koji se nakon 23 nađu vani a nemaju 18 ili ako su pijani....

---

malo spama:

prije 2 god. na oproštajki došla je policija (2 murjaka) u 3h, a bilo je nas 30 iza škole... sigurno su znali da imamo oko 15 god ali nisu nikoga zapisali. Ali zapljenili su nam oko 20L vina, tj. otvoreno su zlijali ali zatvoreno vino su odnjeli. Čak nam nisu niti rekli da odemo kući pa smo ostali još nekih 30-45 min. Kladim se za 100kn da nisu u postaju donijeli niti kap vina, osim ako svaki nema doma svoju policijsku postaju.

---

uglavnim:kolko ti roditelji dopuštaju....

15 godina
protjeran
Izlasci-do koliko sati

ako imas manje od 16 mozes do 23 sata,pogledaj teletabise.pisat,lec i u krpe

ako imas vise od 16 a manje od 18 i imas osobnu neznam dokle mos ostat,najvjerovatnije kolko os.razumna ura je 2-3 sata 

iznad 18 do zore

ljepo li je hrvat biti,majko hvala ti
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice