Isplata s bet365 zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 8.755
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Isplata s bet365

Pozz dečki, ovako, počeo sam se nedavno kladiti na bet365, općenito kod njih jer imaju najraznovrsniju ponudu i sada sam u ne znam dva tjedna imao dvije isplate po oko 50e i prvu isplatu sam isplatio preko "wire bank transfer", a kada sam drugu isplatu krenuo isplatiti pisalo mi je da moram platiti isplatu 6e. I pričao sam s ovim frendom koji je već duže vremena kod njih i kaže mi da on to isplaćiva si bez ikakvih naknada. Poslije mi je rekao da si on to sve isplaćuje na deviznu karticu u eurima, a ja imam samo ovu debitnu u kunama, s nje stavljam depozit. I sada da ne vadim si još i kreditnu karticu kaže mi da novce si mogu isplatiti na skrill jer bet365 besplatno isplaćuje na skrill. I sad kad odem na bet365 i odem withdraw kao da odem isplatiti, ne znam, tj nemam opciju uopće da si promjenim da isplatim putem skrilla. Kako to da promjenim, da isplaćujem preko skrilla. Skril si uzima proviziju od 1,8e što je puno bolje od 6e a i novci brže sjednu. 

2. pitanje, nisam verificirao skrill, jer piše da će mi oni skinuti neki iznos od 1-2,99e i za verifikaciju ću morati pogledati u izvodima koliki je taj iznos bio. Sad, problem, mogu vidjeti iznos u kunama koji mi je skinut, kako ću točno znati koliki je u eurima? Po kojem tečaju je banka pretvorila to u eure? Jer ne vjerujem da će tečaj biti isti na kraju mj kad dobijem izvode na mail i taj dan kad su mi oni skinuli taj iznos. 

14 godina
neaktivan
Isplata s bet365

skužio! 
može lock.  

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice