Internet meme zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 4.682
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Internet meme

Za neupućene :

http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_meme 

Ukratko internet meme ( ugl. ću pisati meme) je fenomen koji je zahvatio internet. O čemu je riječ? Ugl. meme se koristi kao sadržaj spamanja ili trollanja na forumima...

Iskreno na dosta njih sam se smijao do iznemoglosti i bolova mišića (obraza , usta , ma svega živog :D ) ali neke meme gluposti su gluposti...

Molio bih vas da postate one stvari šta znate da spadaju u meme kategoriju ( Pedobear i ekipa (KFC gluposti i slično )) te svaki TD radi dosade smatrat ću primitivnošću...

Molio bih bez rasizma i sličnih odvajnja ljudi ali činjenice poput KFC (za crne ljude) koje je omiljeni fast food crne populacije u Americi i razvijenijim zemljama ...

P.S. nisan nikakva vrsta rasista i ne gledan ljude po kulturi , religiji , državnosti i boji kože već prema tome kakva je osoba sama po sebi. Kao što sam napomenuo postajte samo komične fotografije koje imaju veze s internet meme bez ikakvog svađanja molin thx...

Evo par primjera ove vrste komedije :

KFC primjer KFC primjer
Dr. Chuck Norris Dr. Chuck Norris
15 godina
neaktivan
RE: Internet meme
kakve ovo veze ima s igrama ???
50Niggas
17 godina
Internet meme

A da si i pogodio podforum, ima i previše meme-a u Humoru i Smiješnim slikama.

Dear Math Students, Please don't try to find me. I owe your teacher money... Sincerely, X.
18 godina
neaktivan
Internet meme

Osim što si promašio podforum, još si i nepotrebno temu otvorio jer sve ovo spada pod humor - potraži temu i tamo postaj ovakve slike.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice