Imam problem sa jednom opcijom na Facebooku.

poruka: 4
|
čitano: 1.117
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
neaktivan
Trebam pomoć

Ljudi trebam pomoć. Već 12 mjeseci idem u teretanu u kojoj na recepciji radi jedna lijepa djevojka. Ona se meni sviđa ali nisam siguran sviđam li se ja njoj. Poslao sam joj zahtjeve za praćenje na Instagramu i Facebooku prihvatila je odmah. Ponaša se prema meni dosta promjenjivo kada smo u teretani. Nekad sama dođe do mene, baš fina bude, prva počme razgovor, pita me kako se zovem, bavim li se nekim sportom, da li studiram, gdje radim, da li mi je hladno i treba li zatvoriti vrata zimi, ponudi se da mi pomogne naći neku spravu ili uteg ako ne mogu sam. Kada sam u njenoj blizini često se igra sa kosom i popravlja je a čuo sam da to rade cure kada im se sviđa neki dečko. Ali nažalost ima i druga strana. Nekada prođe pored mene kao da sam zid, ne pogleda me, samo šuti. Jedva kaže dobar dan. Kada je pitam nešto u vezi teretane odgovara bahato sa par riječi kao da to uopće nije njen posao. Zašto to radi ? Zašto me ne može uvijek na isti način tretirati ? Čemu te toplo hladne igrice ? Što se tiče njenog odnosa prema ostalim muškaracima u teretani sa nekima od njih priča kao da se 100 godina znaju, a neke ignorira. Ja sam nešto između toga izgleda. 

15 godina
Trebam pomoć

Man the fuck up ! Pitaj ju za izlazak i ako te odbije ne zanimaš ju.

A ima i friendzone club tu na forumu pa potraži tamo iskusnije.

Sjedi 1
16 godina
Re: Trebam pomoć

Jel ta djevojka Lisa Su?

3 godine
neaktivan
Re: Trebam pomoć
rocker55555 kaže...

Jel ta djevojka Lisa Su?

Ne.

1
Nova poruka