Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.001.836
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
15 godina
neaktivan
Humor

For simple pleasures Smijeh

Homer Smiley - (_8(I)

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 1:26 (nidjo123).
15 godina
neaktivan
Humor

Više srednja žalost zato što takve osobe opće postoje , ali sam se od srca nasmijao kad sam vidio

.

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je .
15 godina
neaktivan
Humor

Čestita djed unuku 1. rođendan na radiju uz poruku:

DABOGDA ŽIVIO JOŠ TOLIKO!

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, We�d all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
16 godina
neaktivan
Humor

Dragi mužu: 

Pišem ti ovo pismo da ti kažem da te ostavljam zauviek. 
Sedam godina sam ti bila dobra žena, a šta sam dobila zauzvrat? Ove dve nedelje su bile ravne paklu. Tvoj šef mi je telefonirao da mi kaže da si upravo dao otkaz i to je za mene bila poslednja kap. 
Prošle nedelje si došao kući, a nisi ni primetio da sam bila kod frizera i manikira, da sam pripremila tvoje omiljeno jelo i da sam nosila novi negliže. Došao si kući, završio večeru za dva minuta i otišao pravo u krevet posle utakmice. Ne govoriš mi više da me voliš, ne grliš me niti bilo što drugo. Ili me varaš, ili me više ne voliš, ali šta god da je u pitanju, ja odlazim. 
Sa srećom, tvoja bivša žena. 

PS: Nemoj se truditi da me tražiš. Tvoj brat i ja se selimo u Zapadnu Virdžiniju zajedno. 

Draga bivša ženo, 
Ništa me nije tako obradovalo kao tvoje pismo. Istina je da smo ti i ja bili sedam godina u braku, mada ti nisi bila ni blizu dobre žene. Ja gledam sport na televiziji ne bih li se isključio od konstantnog prigovaranja. Šteta što to ne pomaže. 
Primetio sam da si se prošle nedelje ošišala, ali prvo što mi je palo na pamet bilo je: "Izgleda kao muškarac". Moja majka me je naučila da, ukoliko nemam da kažem ništa lepo, ćutim. 
Kada si pripremala moje omiljeno jelo, mora da si me pobrkala sa mojim bratom, jer ja sam prestao da jedem svinjetinu još pre sedam godina, kada sam otkrio kamen u žuči. 
Otišao sam da spavam iako si imala na sebi taj negliže, zato što je cena još bila zakačena na njemu. Molio sam Boga da je to samo slučajnost što je moj brat upravo tog jutra pozajmio od mene 50 dolara, a što je cena tvog negližea bila 49,99 dolara. 
Usprkos svemu, ja sam te još uvek voleo i osećao da mi još uvek možemo biti zajedno. Zato, kad sam saznao da sam dobio 10 miliona dolara na lotou, dao sam otkaz i kupio nam dve karte za Jamajku. Kad sam došao kući, ti si već bila otišla. 
Pretpostavljam da se sve ovo dešavalo sa razlogom. Nadam se da imaš ispunjen život, kakav si oduvek želela. Advokat mi je rekao da zbog pisma koje si mi napisala neću morati da ti dam ni prebijenu paru. Vodi računa o sebi. 
Tvoj bivši muž, prebogat i slobodan. 

PS: Ne znam da li sam ti ikada rekao, ali moj brat Karl se rodio kao Karla

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
15 godina
neaktivan
Humor

Kako policajac riješava križaljku :

1. SVEČANO ODIJELO (4 slova)............. CRNO

2. TELEFONSKI POZIV (3 slova)............. ZVR

3. GRAD U ITALIJI (3 slova)............. TRS

4. VRSTA ŽIVOTINJE S KUĆICOM (3 slova)............. PAS

5. NIJE GLADAN (3 slova)............. JEO

6. VIDI SLIKU (4 slova)............. VIDO

7. ŽENIN BRAT (5 slova)............. JOSIP

8. NEIZLJEČIVA BOLEST (4 slova)............. SMRT

9. MUŽJAK VRANE (6 slova)............. VRANAC

10. DIO PRIBORA ZA JELO (3 slova)............. ZUB

11. ŽENSKO DIJETE (3 slova)............. ONA

12. NAJMANJI TROCIFRENI BROJ (3 slova)............. 000

13. MJERA ZA TEŽINU (4 slova)............. UTEG

14. NAJZDRAVIJE PIĆE (4 slova)............. PIVO

15. HLADNO ORUŽJE (3 slova)............. TOP

16. NEIZLJEČIVA BOLEST (3 slova)............. KAP

17. KOKOŠJI PROIZVOD (4 slova)............. JUHA

18. ZAJEDNICA MUŠKARCA I ŽENE (4 slova)............. STAN

19. DRAGI KAMEN (4 slova)............. MILI

20. MJERA ZA DRAGOCJENOST (5 slova)............. NOVAC

21. SESTRIN MUŽ (3 slova)............. IVO

22. BIBLIJSKI LIK (3 slova)............. POP

23. MORSKI GREBEN (2 slova)............. MG

24. INICIJALI PJESNIKA JESENJINA............. PJ

25. ZLATO............. ZL

26. KISIK............. K

27. STANOVNIK TIRANE (7 slova)............. TIRANIN

28. HLADNO ORUŽJE (6 slova)............. PALICA

29. DOŽIVLJAJ PRI SPAVANJU (3 slova)............. SEX

30. DIO KUPAONICE (4 slova)............. VODA

SmijehSmijehSmijeh

15 godina
Humor

upotrijebiti pero u sexu je sexi, a upotrijebiti cijelu kokos je perverzno

15 godina
neaktivan
Humor

Ne znam jel bilo.

16 godina
neaktivan
RE: Humor
mario1990 kaže...

Ne znam jel bilo.

Mnogi nisu znali : http://www.bug.hr/forum/search/post/?txt=ne+znam+jel+bilo&ss=p&sa=t&t=120&f=28&sort=desc

:-O

There is no spoon.
16 godina
Humor

Gledajte komentare.

||People never change,they only change themselves from the outside,inside they are the same ||People love to hate
17 godina
XYomegaYX kaže...

Teorija relativnosti.

Jedna dlaka na glavi je relativno malo, jedna dlaka u supi je relativno mnogo.

Radio, ne radio, svira radio!
14 godina
neaktivan
CreaToR kaže...

Evo jedan istiniti događaj

Prošli tjedan ja i frend bili u Importane centru u Zg na cugi..i stol iza našeg je bila jedna zgodna cura imala je oko 18-19 godina..uglavnom naše godište.. smješka se ona nama cijelo vrijeme i mi njoj..i nakon par minuta drito se oću ustat da je pozovem da sjedne za naš stol..kad vidiš cura pokupi stvari i ode iz kafića -.- ....nakon 10-ak sec...prilazi nama konobar i stavlja račun na stol, ja sav zbunjen pogledam i piše da treba platiti 80kn...ja ono WTF!!! kažem konobaru da me ne jebe jel to šala ili koji kura*...kaže on da mu je neka cura rekla da smo mi njezini frendovi i kao da ćemo mi platiti za nju...ja se istog trena dignuo sa stolice i trk iz kafića...15-ak metara dalje vidim tu curu koja je sjedila prije do nas...zatrčim se i brzinski joj uzmem torbu iz ruku i pitam je zašto nam je ostavila račun od 80kn..kaže ona da ide sad do bankomata pa da će nam vratiti novce...ja i dalje držim njenu torbicu za svaki slučaj da mi nebi ponovno negdje zbrisala..bankomat je bio nekih 30-ak metara od kud sam je ja čekao s torbicom...nakon 2 min vrača se ženska sa murjakom!!! prilaze oni meni i cura se počela derat OVAJ DEČKO MI JE UKRAO TORBICU!!!  kažem ja da nisam,da sam je čeko da mi da pare da mogu platiti račun..cura tvrdi da nije istina da lažem!..dolazi murjak tik do mene uzme njezinu torbicu iz mojih ruku...i kad ju je otvorio pogodite šta je bilo unutra?
ovca MIFI :)   

i što je bilo unutra????

Stisni HVALA - Besplatno je!
15 godina
boxer kaže...
XYomegaYX kaže...

Teorija relativnosti.

Jedna dlaka na glavi je relativno malo, jedna dlaka u supi je relativno mnogo.

Istina

Ko rano rani, il je pekar ili nije normalan

16 godina
neaktivan
Humor

Čula plavuša vic:
Šta radi plavuša na dnu mora? Puši kitu!
I svideo joj se vic i odmah ode kod drugarice (isto plavuše) da joj gaispriča:
- Jel znaš šta plavuša radi na dnu mora?
Plavuša drugarica odgovara:- Ne.
- Pa puši k*rac!

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
15 godina
neaktivan
Zurka-fy kaže...
CreaToR kaže...

Prošli tjedan ja i frend bili u Importane centru u Zg na cugi..i stol iza našeg je bila jedna zgodna cura imala je oko 18-19 godina..uglavnom naše godište.. smješka se ona nama cijelo vrijeme i mi njoj..i nakon par minuta drito se oću ustat da je pozovem da sjedne za naš stol..kad vidiš cura pokupi stvari i ode iz kafića -.- ....nakon 10-ak sec...prilazi nama konobar i stavlja račun na stol, ja sav zbunjen pogledam i piše da treba platiti 80kn...ja ono WTF!!! kažem konobaru da me ne jebe jel to šala ili koji kura*...kaže on da mu je neka cura rekla da smo mi njezini frendovi i kao da ćemo mi platiti za nju...ja se istog trena dignuo sa stolice i trk iz kafića...15-ak metara dalje vidim tu curu koja je sjedila prije do nas...zatrčim se i brzinski joj uzmem torbu iz ruku i pitam je zašto nam je ostavila račun od 80kn..kaže ona da ide sad do bankomata pa da će nam vratiti novce...ja i dalje držim njenu torbicu za svaki slučaj da mi nebi ponovno negdje zbrisala..bankomat je bio nekih 30-ak metara od kud sam je ja čekao s torbicom...nakon 2 min vrača se ženska sa murjakom!!! prilaze oni meni i cura se počela derat OVAJ DEČKO MI JE UKRAO TORBICU!!!  kažem ja da nisam,da sam je čeko da mi da pare da mogu platiti račun..cura tvrdi da nije istina da lažem!..dolazi murjak tik do mene uzme njezinu torbicu iz mojih ruku...i kad ju je otvorio pogodite šta je bilo unutra?

i što je bilo unutra????

ovcica

16 godina
neaktivan
Zurka-fy kaže...
CreaToR kaže...

i što je bilo unutra????

imaš još jednu verziju: nešto kao da su konobari mislili da je bomba.

http://gtabalkan.com
16 godina
neaktivan
Humor

Gdje je bio?

During your life, nevet stop dreaming. No one can take away your dreams.
15 godina
neaktivan
Humor

komentari

15 godina
neaktivan
Humor

, ispricavam se ako je vec netko stavio.

[url=http://www.points2shop.com/?ref=davidri]Points2Shop[/url]
16 godina
neaktivan
Humor

Sabrani svi bolji videi sa youtubea u 4 min

Svasta:S

Pogledajte do kraja....lik citavo vrijeme pametuje...a na kraju  jedan potez i vec seta kuci:D

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: "What is it?" * Me: "An operating system." * Friend:
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 3:14 (mejt).
15 godina
neaktivan

Rick Roll :D

No need to kill ... Just Chill'
16 godina
neaktivan
Humor

I believe i can fly:

Neznam šta da ti kažem...
16 godina
Humor

Pismo korisnika servisu kompjutera:

Dobar dan! Kada želim kopirati film na USB, kliknem PASTE, onda mi se pojavi tekst da nema dovoljno mjesta na USB-u.

Poslije toga kliknem PASTE SHORTCUT i onda mi stane film na USB.

Problem je kad hoću gledati taj film na tuđem kompu, onda se javi poruka da ne može naći film.

Ovo je čudno, pošto sam sigurna da je film na USB-u, jer ga na mom kompu otvara sa USB-a. U čemu je problem?

Hvala

Odgovor:

Draga Gospođo, ne možete utrpati svoju bundu u torbicu. Cedulja sa natpisom, da je bunda u ormaru, pak staje u torbicu.

Znači ako ste kući i pročitate cedulju iz torbe da je bunda u ormaru onda ćete je tamo i naći.

Situacija se mijenja ukoliko se nalazite kod prijateljice i pročitate sa cedulje da se bunda nalazi u ormaru.

U njenom ormaru možete tražiti unedogled, Vaša bunda sigurno neće biti tamo.

Pozdrav,

Korisnički servis.

17 godina
Matozan kaže...

Pismo korisnika servisu kompjutera:

Dobar dan! Kada želim kopirati film na USB, kliknem PASTE, onda mi se pojavi tekst da nema dovoljno mjesta na USB-u.

Poslije toga kliknem PASTE SHORTCUT i onda mi stane film na USB.

Problem je kad hoću gledati taj film na tuđem kompu, onda se javi poruka da ne može naći film.

Ovo je čudno, pošto sam sigurna da je film na USB-u, jer ga na mom kompu otvara sa USB-a. U čemu je problem?

Hvala

Odgovor:

Draga Gospođo, ne možete utrpati svoju bundu u torbicu. Cedulja sa natpisom, da je bunda u ormaru, pak staje u torbicu.

Znači ako ste kući i pročitate cedulju iz torbe da je bunda u ormaru onda ćete je tamo i naći.

Situacija se mijenja ukoliko se nalazite kod prijateljice i pročitate sa cedulje da se bunda nalazi u ormaru.

U njenom ormaru možete tražiti unedogled, Vaša bunda sigurno neće biti tamo.

Pozdrav,

Korisnički servis.

Bwahahahahah... car!

I'm going woo woo
14 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
Zurka-fy kaže...
CreaToR kaže...

i što je bilo unutra????

ovcica

molim??može mi neko ovo pojasnit

Stisni HVALA - Besplatno je!
17 godina
Zurka-fy kaže...
TopForumaš kaže...
Zurka-fy kaže...
CreaToR kaže...

i što je bilo unutra????

ovcica

molim??može mi neko ovo pojasnit

Jedino Bog!

nemožeš to shvatiti dok ti se ne ispriča uživo, a kad ti se ispriča uživo dobiješ neopisivu želju da onog ko ti je to ispričo prebiješ na mrtvo ime!

15 godina
neaktivan
Humor

Slovenac vodio dnevnik u boksericama. 

16 godina
neaktivan

E ti Slovenci...

During your life, nevet stop dreaming. No one can take away your dreams.
15 godina
neaktivan
Humor

Net.hr... Što reći...

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
17 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan
Humor

SmijehSmijehSmijeh

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice