Evo šta sam prije godinu dana sliko u cod 4 multyplayer...
hahahahaha, je*eš budalu, nažalost takve svaki dan trpim, trče ko muhe bez glave sa rpg-om makar da i sebe morali ubiti važno da puknu.....
U potpunosti razumijem promod.
Evo šta sam prije godinu dana sliko u cod 4 multyplayer...
hahahahaha, je*eš budalu, nažalost takve svaki dan trpim, trče ko muhe bez glave sa rpg-om makar da i sebe morali ubiti važno da puknu.....
U potpunosti razumijem promod.
wtf?
wtf?
gledajući ćirilicu na wikipediji to KYMAHOBO trebalo biti KUMANOVO, ali opet ne kužim što bi to trebalo značiti
wtf?
gledajući ćirilicu na wikipediji to KYMAHOBO trebalo biti KUMANOVO, ali opet ne kužim što bi to trebalo značiti
da, skuzio sam odmah da je Kumanovo, ali svejedno ni ja ne kuzim
Pa u biti bili su na ovom podrucju, ali zbog cerilice je mislio da su negdje u africi.
Bezveze ali eto
Pa "iskrcali" su se,očito,u Sovjetskom Savezu!
A ne u vražjoj Africi.
Talijani su u Sovjetskom Savezu smljeveni,pogotovo su žestoke borbe bile kod Staljingrada.
Vic je super.
A ne u vražjoj Africi.
Talijani su u Sovjetskom Savezu smljeveni,pogotovo su žestoke borbe bile kod Staljingrada.
Vic je super.
wtf? e tvoj post je meni humor!
koji sovjetski savez? kumanovo je u makedoniji, i koji talijani u sssr?
Dođu židovi u disko i pitaju DJ-a:"DJ Hitler,što puštaš? a ovaj kaže:"plin"
..................................................
Kakvo je vrijeme kad se Žak nasloni na ogradu? Vrijeme je za novu ogradu.
Dođu židovi u disko i pitaju DJ-a:"DJ Hitler,što puštaš? a ovaj kaže:"plin"
..."a tko svira - hans na mitraljezu"
A ne u vražjoj Africi.
Vic je super.
ma pusti ga
BOŽE! Molim za MUDROST, da razumijem svoju dragu, za LJUBAV, da joj opraštam, za STRPLJENJE, za njene hirove, jer ako te zamolim za SNAGU, prebit ću je, pi*ka joj materina!XD
Prepatetičan i extremno naporan humor. Galić i Vrdelja ga koriste u umjerenim količinama, ali kad je svaka rečenica ovako bizarno-sarkastična kao u ovom linku, nakon prvog odlomka prestaje biti smiješno.
Na (ne)humorističan način autor pokušava opravdati svoj strah od Facebooka, isto kao i svako drugi tko ga ne koristi. Samo ne shvaćam jednu stvar - ako ne volite Facebook i smatrate da ljudi ne bi trebali objavljivati svoja razmišljanja, zašto piskarate po forumima - na kraju krajeva, zašto je autor ovog urnebesnog članka objavio taj članak?
Znam da offtopičarim i filozofiram, ali me užasno iritira kad neko neopravdano blati dobru stvar.
Evo malo smijeha.
Ljidi, ja imam nesto da pitam :)
Zasto neki vibratori imaju daljinski?
Stvari nakon vremena postanu prljave...
I guess.
Kako Crnogorci prave auto put?
Naprave 1km puta i stave znak "itd"
edit(dodatak):
Utrkivali se Crnogorac i Bosanac na 100 m. Crnogorac odustao, a Bosanac se izgubio.
Idu mujo i haso u vojsci na prvi zadatak
(I odjednom osjeti se da je neko pustio vjetar)Pita mujo hasu:Bolan jel to smog
haso:e bogam neznam jel s mog il s tvog al gadno smrdi!
čak noris je jedini uspjeo iscjediti spužvu boba pod vodom
Evo i jos jedan humor dana http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/facebook-prijatelji/62181.aspx
A ne u vražjoj Africi.
Vic je super.
Good point,da,Kumanovo je u Makedoniji,i zbog toga je vic još smješniji.
Ovo drugo,samo kažem:http://en.wikipedia.org/wiki/Italian_participation_in_the_Eastern_Front
Dode nacelnik policajcima i kaze,dobili ste nove satove s njima se cak mozete i kupati,na to se javi jedan policajac i kaze,sve je to dobro ali gdje se pusta topla voda... he he
čak noris je jedini uspjeo iscjediti spužvu boba pod vodom
Spužva bob je to i sam jednom uradio...