Donedavno sam i sam bio u potrazi za dodatnim poslom, što sam našao u prodaju FM parfema, ispričat ću vam malo više o tome . Htio bih naglasiti da sam bio izrazito skeptičan glede prodaje kao prodaje , a glede MLM posla još i više , jer sve što sam čuo o tom načinu rada je samo negativno od ljudi koji su imali prilike raditi na taj način . Početna investicija je 270 kn za što se dobije etui s testerima parfema te ugovor o djelu. Čak bi se to i teško moglo nazvati investicijom jer budimo realni tko bi kupio parfem koji nije pomirisao ? Slijeća investicija su testeri koje morate kupiti kada vam se postojeći potroše , ali nije nužno kupovati etui ponovno već samo testere koji vam fale tester se plaća 2,25 kn po komadu , međutim ako dođete u tu fazu da morate kupiti testere to će biti jako dobro jer to znači da ste nešto sigurno i prodali ( osim ako netko nije prolio cijeli tester dok je probavao ) . Dakle i to baš nije neka investicija, nikakvih pritisaka niti uvjeta od strane firme nema , u smislu da će vas netko zvati jer ste jedan mjesec prodali 10 parfema , a slijedeći niti jedan, nema nikakvih članarina, niti hodočašćenja po koje kakvim sastancima. Firma izdaje R1 račun s vašom narudžbom , te je registrirana i plaća porez , drugim riječima posao je legalan. Posao je vrlo fleksibilan zarada varira naravno ovisno o prodaji. Iskreno moja očekivanja su nadmašena, ali bila su vrlo skromna prvo je to bilo da isplatim etui , što sam vrlo brzo i učinio. Prosječno u ova kratka 3 mjeseca što se bavim ovime zarada je u prosjeku 500 - 1000 kn mjesečno ovisi kako koji mjesec. Ako ste zainteresirani za ovakvo nešto javite mi se na mail za bilo kakva dodatna pitanja i detalje tipa ( vaša zarada po prodanom parfemu i slično ) . S obzirom kako sam naveo i na početku ovog teksta da je ovo MLM posao to znači da bi se uključili preko mene što nikako ne znači da ću vas tlačiti zašto ste ovako malo prodali ovaj mjesec , ili zašto više ne prodajete i tome slično. Moja uloga je da vam pomognem po pitanju narudžbi , pojašnjenja vezana uz određene proizvode i tome slično, niti u kojem slučaju vam nisam nadređen, iako mi je naravno u interesu kao i vama da što bolje prodajete i u tome smislu ću dati sve od sebe da odgovorim na sva vaša eventualana pitanja. Ako na poneko i ne budem znao odgovor što će se vjerojatno dogoditi , svakako ću se potruditi da ga saznam. E mail adresa na koju me možete kontaktirati : balac1ster@gmail.com . Na ovoj adresi možete vidjeti ponudu proizvoda te dobiti odgovor na neka pitanja koja sam možda previdio http://www.facebook.com/pages/F...-priu%C5%A1titi/279071868832343
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore