Hall of shame
- poruka: 2.625
- |
- čitano: 849.826
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ljudi,
odjebite sa prepucavanjem u ovoj temi jer će doći Miro i zatvoriti jee..
a meni se stvarno ne čeka još 6 mjeseci da je opet otvoree.
svađajte se negdi drugdi!
a ovu temu ostavite NA MIRU
ili će te imati problema SA MNOM!
Djeco - opet ste zločesti!
Pa kad već Puma lijepo predlaže, malo hlađenja nije na odmet...
Lock!
Nakon jednodnevne pauze - opet se otvara omiljena tema forumskih zgubidana!
a hvala bogu... dogodilo se i to. ako se ne varam, ovo je već drugi put da se ova tema zaključa i nakon nekog vremena otključa otkad sam ja aktivan na forumu. a koliko je puta zaključavana dok mene nije bilo...
Idemo dalje, al opušteno.... modovi pripremite kartone ;)
Nakon jednodnevne pauze - opet se otvara omiljena tema forumskih zgubidana!
a hvala bogu... dogodilo se i to. ako se ne varam, ovo je već drugi put da se ova tema zaključa i nakon nekog vremena otključa otkad sam ja aktivan na forumu. a koliko je puta zaključavana dok mene nije bilo...
Idemo dalje, al opušteno.... modovi pripremite kartone ;)
Pa i phenom II bez povećanja napona ide na 3,4GHz...
I moram napomenuti da AMD-ov PhenomII bi trebao bit na 3,6Ghz da bi ulovio INTELA na 3,0Ghz.
daleko od toga....amd procovi su odlični za svoju cijenu,pogotovo phenom II, koji sa ati 4800 serijom čine odličnu kombinaciju dostojnu svake igre.
Pa i phenom II bez povećanja napona ide na 3,4GHz...
I moram napomenuti da AMD-ov PhenomII bi trebao bit na 3,6Ghz da bi ulovio INTELA na 3,0Ghz.
daleko od toga....amd procovi su odlični za svoju cijenu,pogotovo phenom II, koji sa ati 4800 serijom čine odličnu kombinaciju dostojnu svake igre.
Kod susjeda sam si skinuo novi msn i ne mogu ga instalirati na svoj komp kaže da trebam provjeriti jel sam spojen an internet.
PLIZZ POMAGAJTE!!!!!!!!!!! Unaprijed hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vec bilo... odavno :) ali svejedno je za polomit se xD
Evo ja nisam vidio, al sam se ljepo nasmija.... Hi ja sam marijo imam problem
stvarno strava, čak ni isprika nije loša
doh, ovaj Kalea lupa li ga lupa, evo jednog bisera, tko god zna nešto o sigurnosti fino će se nasmijat: ovdje
i primjerak u slikovnom formatu dolje↓
Da čovjek stalno lupa, nervirao me je pa sam morao izabrati onu opciju ignoriraj autora...
quote kalea "Kako sama riječ kaže antivirusni program, to znači da štiti kompjuter od virusa"... lol nismo retardirani ;)
doh, ovaj Kalea lupa li ga lupa, evo jednog bisera, tko god zna nešto o sigurnosti fino će se nasmijat: ovdje
Ma lik se zeza da je stavio 10 antivirusa, znaš i sam da se 2 antivirusa kolju a kamo li 10 :)
Da, tu ima istine. Meni je drag kad kaže da je on svoje rekao i da moderatori zatvore temu. :D
Ali mislio sam da kritizirate ovo s 10 virusa :)
Evo još jedan Kalein koji jednostavno traži "popljuvavanje", naznačio sam epski zaključak kojeg se ni sam Hilter nebi postidio (slika dolje)
Evo još jedan Kalein koji jednostavno traži "popljuvavanje", naznačio sam epski zaključak kojeg se ni sam Hilter nebi postidio (slika dolje)
da, da, to je Kalea, super, uber, deus ex machina... evo jedno od njegovih ukazanja (komentar na dnu :te-hee:)
Da, tu ima istine. Meni je drag kad kaže da je on svoje rekao i da moderatori zatvore temu. :D
Ali mislio sam da kritizirate ovo s 10 virusa :)
Tema NR.1 KLIK
da, da, to je Kalea, super, uber, deus ex machina... evo jedno od njegovih ukazanja (komentar na dnu :te-hee:)
Tema NR.1 KLIK

ma dosadila mi vec.
Moralo se nešt novo nac