Hall of shame zaključana tema

poruka: 2.625
|
čitano: 849.826
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Hall of shame
toxic kaže...
... sada cu dobit jedno par zutih ...
 nečeš, nečeš, neće nitko, jer je moderator umješan.
Kondomi su zakon, koristite ih i vi!
17 godina
Hall of shame

ljudi,

odjebite sa prepucavanjem u ovoj temi jer će doći Miro i zatvoriti jee..

a meni se stvarno ne čeka još 6 mjeseci da je opet otvoree.

svađajte se negdi drugdi!

a ovu temu ostavite NA MIRU

ili će te imati problema SA MNOM!

For The Glory Of My Asshole!! http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
moderator

Djeco - opet ste zločesti!

Pa kad već Puma lijepo predlaže, malo hlađenja nije na odmet...

Lock!

17 godina
moderator
Hall of shame

Nakon jednodnevne pauze - opet se otvara omiljena tema forumskih zgubidana! Izlanuo se

16 godina
neaktivan

a hvala bogu... dogodilo se i to. ako se ne varam, ovo je već drugi put da se ova tema zaključa i nakon nekog vremena otključa otkad sam ja aktivan na forumu. a koliko je puta zaključavana dok mene nije bilo...

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.2.2009 23:00 (jurluk).
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Idemo dalje, al opušteno.... modovi pripremite kartone ;)

Probaj Linux! - www.linuxzasve.com | Otkrij Linux! - wiki.open.hr
17 godina
Miro kaže...

Nakon jednodnevne pauze - opet se otvara omiljena tema forumskih zgubidana! Izlanuo se

jel' ovo zbog mog Pma??
Znam da je..

hahaa..

ugl hvfala 
jurluk kaže...

a hvala bogu... dogodilo se i to. ako se ne varam, ovo je već drugi put da se ova tema zaključa i nakon nekog vremena otključa otkad sam ja aktivan na forumu. a koliko je puta zaključavana dok mene nije bilo...

hmm.. mislim da je tri puta zaključavana ukupno.. 

ambivalent kaže...

Idemo dalje, al opušteno.... modovi pripremite kartone ;)

hehee..

Steve Jobs je moj uzor! haha http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
Hall of shame
microman kaže...
Hyperion kaže...
microman kaže...
Hyperion kaže...

Pa i phenom II bez povećanja napona ide na 3,4GHz...

Samo što Q6600 dođe nekih 1400kn dok PhenomII dođe dosta više(OVISI KOJI).
I ako ima več MB 775(INTEL) onda definitivno nek Q6600.
I moram napomenuti da AMD-ov PhenomII bi trebao bit na 3,6Ghz da bi ulovio INTELA na 3,0Ghz.
 Ništa gluplje nisam čuo u životu!

A šta si mislil da AMD na 3,4Ghz može parirati INTELU na 3,0Ghz.Pgotovo ako je u pitanju Q6600.
INTELOVI procovi su(JEDNOSTAVNO I BRZO)rečeno JAČI.

Neznam za vas, ali meni je ovo apsurdno!
Konfa: Phenom II x3 720BE@3,6GHz 1,45V/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
16 godina
neaktivan
Hall of shame

daleko od toga....amd procovi su odlični za svoju cijenu,pogotovo phenom II, koji sa ati 4800 serijom čine odličnu kombinaciju dostojnu svake igre.

Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
17 godina
Hyperion kaže...

e,, nisam neki stručnjak na području hardvera, ali..
3,0 Ghz = 3,6 Ghz
BWAHAHAhA

tipa očito malo h*ebe matematikaa.. 
Steve Jobs je moj uzor! haha http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
microman kaže...
Hyperion kaže...
microman kaže...
Hyperion kaže...

Pa i phenom II bez povećanja napona ide na 3,4GHz...

Samo što Q6600 dođe nekih 1400kn dok PhenomII dođe dosta više(OVISI KOJI).
I ako ima več MB 775(INTEL) onda definitivno nek Q6600.
I moram napomenuti da AMD-ov PhenomII bi trebao bit na 3,6Ghz da bi ulovio INTELA na 3,0Ghz.
 Ništa gluplje nisam čuo u životu!

A šta si mislil da AMD na 3,4Ghz može parirati INTELU na 3,0Ghz.Pgotovo ako je u pitanju Q6600.
INTELOVI procovi su(JEDNOSTAVNO I BRZO)rečeno JAČI.

I je, ovo je najveća glupost. AMD je itekako konkurentan intelu, možda nema u višem i najvišem segmentu predstavnike - ali to gotovo nije ni bitno jer segment u kojem intel nema konkurencije je onaj koji malo ljudi kupuje naspram ukupne prodaje.

I gigaherzi ne znače ništa, bitna je arhitektura. Isto tako mogu reći kako P4 na 3,73Ghz je bio debela puška prema athlonu koji je imao i za 1 GHz manji clock speed (možda čak i više).
StormZg kaže...

daleko od toga....amd procovi su odlični za svoju cijenu,pogotovo phenom II, koji sa ati 4800 serijom čine odličnu kombinaciju dostojnu svake igre.

Slažem se.

P.S. bolje bi bilo da prestanemo oftopičariti jer će tema opet biti zaključana.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
neaktivan
Hall of shame
Dancy kaže

Windows live messenger problem

Kod susjeda sam si skinuo novi msn i ne mogu ga instalirati na svoj komp kaže da trebam provjeriti jel sam spojen an internet.

PLIZZ POMAGAJTE!!!!!!!!!!! Unaprijed hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SmijehSmijeh

Nijedno pravilo bez iznimke!!
17 godina
Hall of shame

ovo je prilično smiješno.. isprika lol

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
16 godina
neaktivan

vec bilo... odavno :) ali svejedno je za polomit se xD

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.2.2009 16:31 (Proz0r).
16 godina
Hall of shame

Evo ja nisam vidio, al sam se ljepo nasmija.... Hi ja sam marijo imam problem

stvarno strava, čak ni isprika nije loša

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Hall of shame

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/icy-tower/18540.aspx

LOL, grafika mu je bolja u GTA IV

The cake is a lie! F*ck Master Chief and his assault rifles and rocket launchers. He only needs a F*CKING CROWBAR!
17 godina
neaktivan
Hall of shame

doh, ovaj Kalea lupa li ga lupa, evo jednog bisera, tko god zna nešto o sigurnosti fino će se nasmijat: ovdje

i primjerak u slikovnom formatu dolje↓

mama ti je biljna uš
17 godina
Hall of shame

Da čovjek stalno lupa, nervirao me je pa sam morao izabrati onu opciju ignoriraj autora...

q9300@3,00/Gigabyte X48-DQ6/ OCZ Reaper DDR2 @ 1066/ASUS 4870/
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.3.2009 11:19 (zoka).
17 godina
Hall of shame

quote kalea "Kako sama riječ kaže antivirusni program, to znači da štiti kompjuter od virusa"... lol nismo retardirani ;)

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.3.2009 11:29 (leo_819).
17 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

doh, ovaj Kalea lupa li ga lupa, evo jednog bisera, tko god zna nešto o sigurnosti fino će se nasmijat: ovdje

A što je pogrešno rekao? - Meni je veći tudum onaj koji je stavio 10 antivirusa...
LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
17 godina
Hall of shame

Ma lik se zeza da je stavio 10 antivirusa, znaš i sam da se 2 antivirusa kolju a kamo li 10 :)

q9300@3,00/Gigabyte X48-DQ6/ OCZ Reaper DDR2 @ 1066/ASUS 4870/
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
(s)izgoreo kaže...

A što je pogrešno rekao? - Meni je veći tudum onaj koji je stavio 10 antivirusa...
 pa npr. Nod32 uopće nema HIPS, što je kasnije i sam uvidio...
da ne govorim kako su mu puna usta HIPSa i kako on zna sve o tome (pogledati druge njegove postove)
normalno, precjenjuje stalno svoje znanje i sve ostale smatra nižim bićima, uvjek je u pravu...
Koristan je, ali uz toliku dozu arogancije da to nije normalno, njegov stil je katastrofalan...
mama ti je biljna uš
17 godina
neaktivan

Da, tu ima istine. Meni je drag kad kaže da je on svoje rekao i da moderatori zatvore temu. :D

Ali mislio sam da kritizirate ovo s 10 virusa :)

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Evo još jedan Kalein koji jednostavno traži "popljuvavanje", naznačio sam epski zaključak kojeg se ni sam Hilter nebi postidio (slika dolje)

mama ti je biljna uš
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Tema  NR.1  KLIK

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=139516
17 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

Evo još jedan Kalein koji jednostavno traži "popljuvavanje", naznačio sam epski zaključak kojeg se ni sam Hilter nebi postidio (slika dolje)

Nisam mislio da cu ikada postati u ovoj temi jer mi je nekako zao ogovarati ljude ali svidjeli ste mi se, a kad ste spomenuli Kaleu morao sam se ukljuciti,
Evo jos jednog njegovog bisera:

Tu meni lik objasnjava kako "slabi" procesori ne mogu ispravno konvertirati video, da preskacu frameove jer se griju! :D :D ...kao da se novi ne griju, stvar hladnjaka! :D
Tek kasnije shvaca da se zaje***, da nije isto hvatati sliku u relanom vremenu (sa Tv-a npr.) i konvertirati neki viedo file pa prebacuje temu!
I ne bih ja njega pamtio, samo da se ne pravi najpametniji, uvijek misli kako smo svi gluplji od njega pa stalno pita "jel kontas", MA SVASTA!

Umisljeni a ima 30+ godina!!! Grize u svakom svom postu, kao ona zvijer sa avatara njegovog, valjda zato sto u RL slabo grize! :D

"Šlus, ja sam svoje rekao, sada moze Miro zakljucat ovu temu!"  ::D :D ::D
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.3.2009 17:54 (Luka).
17 godina
neaktivan
Hall of shame

da, da, to je Kalea, super, uber, deus ex machina... evo jedno od njegovih ukazanja (komentar na dnu :te-hee:)

mama ti je biljna uš
17 godina
naxeem kaže...

Da, tu ima istine. Meni je drag kad kaže da je on svoje rekao i da moderatori zatvore temu. :D

Ali mislio sam da kritizirate ovo s 10 virusa :)

ajme kad se toga sjetim....

hahaaa..

(s)izgoreo kaže...

hahaaa..
lik je legenda ovog foruma!

on je nešto kao "legalni" pako... 

LUXX kaže...

Tema  NR.1  KLIK

i ti baš ju morao lockati..ccc...
ko te tako naučio..

haha.. 

Luka kaže...
(s)izgoreo kaže...

Nisam mislio da cu ikada postati u ovoj temi jer mi je nekako zao ogovarati ljude ali svidjeli ste mi se, a kad ste spomenuli Kaleu morao sam se ukljuciti,
Evo jos jednog njegovog bisera:

Tu meni lik objasnjava kako "slabi" procesori ne mogu ispravno konvertirati video, da preskacu frameove jer se griju! :D :D ...kao da se novi ne griju, stvar hladnjaka! :D
Tek kasnije shvaca da se zaje***, da nije isto hvatati sliku u relanom vremenu (sa Tv-a npr.) i konvertirati neki viedo file pa prebacuje temu!
I ne bih ja njega pamtio, samo da se ne pravi najpametniji, uvijek misli kako smo svi gluplji od njega pa stalno pita "jel kontas", MA SVASTA!

Umisljeni a ima 30+ godina!!! Grize u svakom svom postu, kao ona zvijer sa avatara njegovog, valjda zato sto u RL slabo grize! :D

"Šlus, ja sam svoje rekao, sada moze Miro zakljucat ovu temu!"  ::D :D ::D
  evo.. nekoliko posteva ispod:   "Jednom riječju, temperatura + spor procesor + pozadinski procesi =trzanje slike"
NOMINIRAM GA ZA NOBELOVU NAGRADU IZ... KHM KHM..

(s)izgoreo kaže...

da, da, to je Kalea, super, uber, deus ex machina... evo jedno od njegovih ukazanja (komentar na dnu :te-hee:)

!" Vidim da na ovom postu za mene nema posla. Potpisujem. "
16 godina
neaktivan
LUXX kaže...

Tema  NR.1  KLIK

ne LUXX zšto si promijenio sliku???? Ona je bila super ultra über cool....Cool 
  oprostite za offtopic,ali ovo sam morao reći negdjeSmijeh
Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
17 godina
neaktivan
Hall of shame

ma dosadila mi vec.

Moralo se nešt novo nac

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=139516
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice