Gitare i sve vezano uz njih izdvojena tema

poruka: 4.970
|
čitano: 998.533
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Gitare i sve vezano uz njih
Deus ex machina kaže...
labrovic kaže...

Napravia san dva covera pa bacite pogled :D

Majstorski!

Opaki pinchevi, odlicna tehnika. Svaka cast :-) Two thumbs up, way up!

hehe :D hvala. Ma nervira me sto koliko god ja pokusava perfektno odsvirati dok sniman nikako uspiti. Bilo bi lipo imati neku malo bolju zvucnu ili podx pa lagano posnimati i ubaciti backing track te sve ukomponirati, zvuk bi bia milina :D

...living in my own world, in my own illusion...
17 godina
1domagoj1 kaže...

Evo onda u duhu Metallice, ...

Hehehe, ma kakav ti je to imidž, ...moro sam {#}

Men aren't fat, only fat women are fat.
17 godina
neaktivan
peraja kaže...

Hehehe, ma kakav ti je to imidž, ...moro sam {#}

Dobar {#}

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
16 godina
neaktivan
Gitare i sve vezano uz njih

Nije jos ispolirano kako bih volio, ali hoce uskoro.

Isprike za jadnu kvalitetu videa, valjda mi je eye bio prljav a nisam ga pocistio :-)

Ja sam tip "jedan rig, jedna gitara"... ali Hedges me stvarno gura da kupim akusticnu gitaru... ne mozes samarati elektricnu i jednostavno... nije to to :-)

I da... u medjuvremenu, treba se poklopit usima preko glave i plakat kad covjek vidi kako ga je pokopala 15godisnjakinja :-D

I am Jack's soft, narcosynthesized consciousness...
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 18:39 (Deus ex machina).
17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
I da... u medjuvremenu, treba se poklopit usima preko glave i plakat kad covjek vidi kako ga je pokopala 15godisnjakinja :-D

Zapravo, 18-godišnjakinja... Ovako je svirala s 15 godina (LOL):

Dobar gitarist ima tehniku, dobar glazbenik ima kreativnost. Uvijek će postojati klinci koji će svirati bolje od svih.

Čovječe, pazi da ne ideš malen ispod zvijezda
15 godina
neaktivan

E može mi neko reći kakav je zvuk kad se električna gitara spoji na računalo i dali se može spojit na liniju. Dali bi tako mogao svirati za prvu ruku dok ne skupim novce za neko bolje pojačalo.

visit http://www.youtube.com/user/zoja26pro?feature=mhum
16 godina
neaktivan
zOjA26 kaže...

E može mi neko reći kakav je zvuk kad se električna gitara spoji na računalo i dali se može spojit na liniju. Dali bi tako mogao svirati za prvu ruku dok ne skupim novce za neko bolje pojačalo.

Vecina ljudi to radi tako na prvu ruku. Skines si neki besplatni software sound processor i uzivas.

17 godina
neaktivan
zOjA26 kaže...

Ja sam jedno vrijeme sviral preko Jesusonica, ne znam jel taj projekt još uvijek živ i jel to šljaka, u ono vrijeme je. Znal sam i drito na liniju spojiti pa odvrnuti volume do kraja za neki crunch. Ima čak jedna fora, samo da me ubiješ nemrem se sjetiti, trebal bi kolegu pitat s faksa, da spojiš diode u protufazi na onaj tone pot na gitari, tak neka fora je bila, za mali overdrive. Vidiš mogel bi to napraviti, sad kad sam se već sjetio toga.

EDIT: Boomheadshot, evo pronašao sam taj mod.

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.1.2011 17:18 (1domagoj1).
15 godina
neaktivan
15 godina
zOjA26 kaže...

zavisi,jesi tog tipa pito kolko traži

16 godina

Ova zenska stvarno ima talenta+zgodna je+slusa odlicnu muziku{#}

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 19:52 (rocker55555).
15 godina
neaktivan
luka94 kaže...
zOjA26 kaže...

1200kn

15 godina
zOjA26 kaže...
luka94 kaže...
zOjA26 kaže...

1200kn

ja bi na tvom mjestu uzeo ovoga ibaneza,1200kn je po meni previše za squiera

http://www.glazbeni-forum.com/oglasi/showproduct.php/product/7331/cat/80

15 godina
neaktivan
luka94 kaže...
zOjA26 kaže...
luka94 kaže...
zOjA26 kaže...

1200kn

Neznam lik je upočetku tražio 1700kn za gitaru pa sam reko da mogu dati najviše 1200kn i reko je da će mi dati za 1200 jer mu hitno trebaju novci tako da mislim da se isplati.

17 godina
neaktivan
luka94 kaže...
zOjA26 kaže...
luka94 kaže...
zOjA26 kaže...

1200kn

1200 kn za Standard Strata previše? Koliko bi trebao tražiti, pivo i kruh? U dućanu dođe 2000 kn. Sasvim realna cijena...

Ibanezi čije serije počinju na G- nisu baš gitare vrijedne spomena. Dakako, gitara najviše ovisi o ukusu gitarista, ali ja bi definitivno prije uzeo ovog Squiera.

P.S. - mislim da sam tebe (zoju) nedavno savjetovao da Konzumcaster nije dobra gitara i ovom prilikom bi se htio posuti pepelom. Naime, naknadno sam od jedne osobe za koju smatram da je iskusan gitarist čuo mišljenje da je gitara iznenađujuće kvalitetna, a kako ih više nema ne mogu ih probati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 20:09 (i_rambo_plache).
17 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...

Krivo svira Master of Puppets. Dok čujem da mi tak neko to svira kosa mi se digne na glavi... Al kaj je da je dobra je treba, ja nikak nigde da upoznam tak neku...{#}

15 godina
odjavljen
i_rambo_plache kaže...
luka94 kaže...
zOjA26 kaže...
luka94 kaže...
zOjA26 kaže...

1200kn

1200 kn za Standard Strata previše? Koliko bi trebao tražiti, pivo i kruh? U dućanu dođe 2000 kn. Sasvim realna cijena...

Ibanezi čije serije počinju na G- nisu baš gitare vrijedne spomena. Dakako, gitara najviše ovisi o ukusu gitarista, ali ja bi definitivno prije uzeo ovog Squiera.

P.S. - mislim da sam tebe (zoju) nedavno savjetovao da Konzumcaster nije dobra gitara i ovom prilikom bi se htio posuti pepelom. Naime, naknadno sam od jedne osobe za koju smatram da je iskusan gitarist čuo mišljenje da je gitara iznenađujuće kvalitetna, a kako ih više nema ne mogu ih probati.

Ajde, oprošteno ti je {#}

Ako ikad budeš u Rijeci i budeš htio probat, samo reci, mogu ti garantirat da ćeš ga isprobat na najboljoj opremi što možeš zamislit.

17 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
i_rambo_plache kaže...

Ako ikad budeš u Rijeci i budeš htio probat, samo reci, mogu ti garantirat da ćeš ga isprobat na najboljoj opremi što možeš zamislit.

Bio sam tad još mlad i neiskusan :) Al stvarno mi je bilo teško za povjerovat da se s 400 kn može sklepati imalo svirljiva gitara i da još profitiraju i prodavač i proizvođač.

Razmišljao sam da čak i kupim Konzumcastera, ali nema ih više - šteta što Konzum ne želi ili ne može biti distributer za tu tvrtku pa da ima prek cijele godine gitara. Bio sam i u Konzumu na Vrbanima i u Španskom i nema čak ni onih LP-style gitara... A baš bi mi dobro došla jedna pošto nemam svoju električnu, nego sviram na posuđenima ili po dućanima...

15 godina
odjavljen
i_rambo_plache kaže...
Jakovp kaže...
i_rambo_plache kaže...

Bio sam tad još mlad i neiskusan :) Al stvarno mi je bilo teško za povjerovat da se s 400 kn može sklepati imalo svirljiva gitara i da još profitiraju i prodavač i proizvođač.

Razmišljao sam da čak i kupim Konzumcastera, ali nema ih više - šteta što Konzum ne želi ili ne može biti distributer za tu tvrtku pa da ima prek cijele godine gitara. Bio sam i u Konzumu na Vrbanima i u Španskom i nema čak ni onih LP-style gitara... A baš bi mi dobro došla jedna pošto nemam svoju električnu, nego sviram na posuđenima ili po dućanima...

A ništa, čekaj opet 12 mjesec, možda dođu i telecasteri hehe {#}

17 godina
neaktivan

Kupio sam nedavno Digitech rp90, i svakako ga preporucujem svima ovdje! Stvarno jako kvalitetan procesor, i jako jednostavan za koristenje jednom kad se naviknete na sve kratice i vrijednosti.

Zanima me, zna li netko neku dobru stranicu sa patchevima za ovaj procesor, jedino sto sam nasao je ovo: http://www.haax.se/manualsite/index.php?unit=RP90 ali tu nazalost nema bas puno patcheva koji bi meni koristili. Konkretno, zanimaju me Brian May style patchevi (tj, Red Special style), BB King, Knopfler, Gilmour (iako, za gilmoura ima dosta na onoj stranici).

Eto, ako netko zna nesto o ovome, unaprijed hvala!

Nothing is true, everything is permitted...
15 godina
neaktivan

Evo napokon ja kupio električnu gitaru. Mislim da se za 1200kn itekako isplatilo.

E može mi netko dati linkove za kablove koje sve trebam kupiti da bi spojio gitaru na računalo.

Evo slike gitare

Fender squier stratocaster standard Fender squier stratocaster standard
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 15:19 (zOjA26).
17 godina
neaktivan
zOjA26 kaže...

E može mi netko dati linkove za kablove koje sve trebam kupiti da bi spojio gitaru na računalo.

Pa treba ti standardni TRS kabel, onaj 6.35 mm. I konverter sa 6.35 mm na 3.5 mm (6.35 je female, 3.5 mm je male naravno) kakav je na zvučnim na kompu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 15:28 (1domagoj1).
15 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
zOjA26 kaže...

Pa treba ti standardni TRS kabel, onaj 6.35 mm. I konverter sa 6.35 mm na 3.5 mm (6.35 je female, 3.5 mm je male naravno) kakav je na zvučnim na kompu.

Znači jedan kraj TRS kabal u gitaru a drugi kraj u konverter. I koji bi mi još program mi preporučili za sviranje gitare preko računala, nemora biti besplatan može biti i onaj koji se plaća  samo da ga ima za skinut na torentu{#}

15 godina
neaktivan

Ja imam Guitar Rig i taj mi je ok. Imaš na http://www.guitarampmodeling.com/ za skinuti presetove ak te zanima i peri deri....{#}

UP THE IRONS!!!
16 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Krivo svira Master of Puppets. Dok čujem da mi tak neko to svira kosa mi se digne na glavi... Al kaj je da je dobra je treba, ja nikak nigde da upoznam tak neku...{#}

Ma koga briga kako svira, pogle ti te rukice kako su agilne :-D Uf :-D I'm Jack's tittilating idea...

17 godina
1domagoj1 kaže...
rocker55555 kaže...

A cuj teško je to da kaj buš,{#} u stvarnom životu nac takvu curu i još da volite istu mjuzu evo još jedan slican primjer dole fuckaj ga.{#}{#}

Yasi

Steve Vai + Yasi

17 godina
neaktivan

Aaaa i to na Vaijevoj sig gitari :D. Sviđaju mi se ove ruže na poljima, to mi je baš fora. Sigurno i svjetli jer Vai voli svjetalca :D. I zgodna je uh...{#}

15 godina
zOjA26 kaže...

Evo napokon ja kupio električnu gitaru. Mislim da se za 1200kn itekako isplatilo.

Evo slike gitare

kako taj squier ostane naštiman kad koristiš tremola,kolko vidim nema locking nut,mi može tko to obijasnit???

17 godina
neaktivan
luka94 kaže...
zOjA26 kaže...

Evo slike gitare

kako taj squier ostane naštiman kad koristiš tremola,kolko vidim nema locking nut,mi može tko to obijasnit???

Sasvim normalno, barem na mojoj gitari, a imam slican sistem, cak sam i maknuo jedan feder iza tako da imam "simulaciju" floyd rosea (mogu i povisit i snizit ton sa tremolom), i zice se nikad ne rastimaju...

Nothing is true, everything is permitted...
16 godina
protjeran

Imam jednog prijatelja koji zeli B.C. Rich gitaru, koja je bolja po zvuku Gunslinger ili Warlock?

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice