Gigabyte prevara

poruka: 4
|
čitano: 1.091
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Gigabyte prevara

Evo malo hrljajuc po netu za jednu grafulju sto planiram kupit naletih na ovo

http://forums.vr-zone.com/troubleshooting-zone-technical-enquiries/830595-gigabyte-faking-again-gv-r567hm-1gi.html

nevijerovatno ali ako je istinito ja se udaljavam od gigabayta...ionako sam prosle sedmice kupio maticnu ciji northbridge topi kablove po kucistu jos sada ovo....sto vise para gore proizvode valjaju,.,,,

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: "What is it?" * Me: "An operating system." * Friend:
17 godina
Gigabyte prevara

Ja imam i njihovu matičnu i grafičku i nema problema več oko godinu dana. Brand koji daje solidne overclock rezultate s obzirom na cijenu.

A greške se potkradu svakome u ovakvoj masovnoj proizvodnji.

We are nothing but the stones to pave the way...
15 godina
neaktivan
Gigabyte prevara

Osobno nikad nisam imao problema s Gigabyte H/W-om, a kupujem ga još od vremena kad su se na hrv. tržištu pojavili kao relativno nepoznat igrač. Izlanuo se

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
17 godina
neaktivan
RE: Gigabyte prevara
vlad0 kaže...

Osobno nikad nisam imao problema s Gigabyte H/W-om, a kupujem ga još od vremena kad su se na hrv. tržištu pojavili kao relativno nepoznat igrač. Izlanuo se

Iskreno ja sam imao jako losa iskustva jedino sa asusom...tada sam presao na gigabyte i nije mi se nis kvarilo

Medjutim...smeta me to sto su tolike temp komponenti...trenutna ploca mi gori u kucistu....Prosla je bila malo manje topla ali isto pretjerano za normalno da bi se reklo...

Ali ovo sa grafickom sto vidjoh ...hmmm razmisaljam se sad dali da narucim grafu koju planiram kupit "GV-N450OC-1GI 1.0" ....da me ne ubode fazon tipa....1G a grafa ipak sa 512:D....

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3593#sp

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: "What is it?" * Me: "An operating system." * Friend:
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 0:38 (mejt).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice