Gdje se mogu pojesti dobri ćevapi?

poruka: 336
|
čitano: 180.745
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Gdje se mogu pojesti dobri čevapi

Molim modusa da briše postove u kojima se spominju Čevapi... Hebemu ljudi, ajmo ovdje barem nešto naučiti!

Dakle, ĆĆĆĆĆĆevapi!

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
17 godina
neaktivan
Re: Gdje se mogu pojesti dobri čevapi
CrnaBitanga kaže...

Molim modusa da briše postove u kojima se spominju Čevapi... Hebemu ljudi, ajmo ovdje barem nešto naučiti!

Dakle, ĆĆĆĆĆĆevapi!

Tak je svejedno, na internetu smo.

You are already dead!
16 godina
neaktivan
proćerani kaže...

Jogurt sa čevapima? Čudno.

Stvarno gdje je ajvar, ja nemogu jest ćevape bez ajvara. Neznaš šta se vi čudite kad je ovaj pito gdje je, mene isto zanima.

nije čudno... pravi ćevapi se jedu s jogurtom ili kajmakom

ajvar uz ćevape = ubijanje okusa loših ćevapa, probaj u pravoj ćevabdžinici naručit ajvar, na nos ćeš izletit kroz prozor.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
U Kozarim putevima, jos bolji kvart od Boka!!! :D
13 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...
proćerani kaže...

Stvarno gdje je ajvar, ja nemogu jest ćevape bez ajvara. Neznaš šta se vi čudite kad je ovaj pito gdje je, mene isto zanima.

ajvar uz ćevape = ubijanje okusa loših ćevapa, probaj u pravoj ćevabdžinici naručit ajvar, na nos ćeš izletit kroz prozor.

Dobro da si mi reko, u Sarajevu ili negdje bi ispo budala:) Jer kod nas i tako svugdje dobiješ ajvar:) Jedino "Kod Srbina" nisam dobio.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
16 godina
neaktivan
proćerani kaže...
Mitsuoka kaže...
proćerani kaže...

Dobro da si mi reko, u Sarajevu ili negdje bi ispo budala:) Jer kod nas i tako svugdje dobiješ ajvar:) Jedino "Kod Srbina" nisam dobio.

uffff... tamo još dobro prođeš, probaj u baće u splitu... samo što te s nožem ne počne hvatat {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Milka30 kaže...

Brodsko Posavska županija,ide u Bos Brod kod Aljko i sin ,vjerovatno ima i boljih u BiH,ali Aljko je vrh vrhova svih cevapa u blizini!

uf, tamo sam se ubi od ćevapa, dobri su: ćevapi+nektar= fak jea!

e da Hotel Sanus, u Sanskom mostu su prilično dobri (iako je pastrva još bolja tamo)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Mitsuoka kaže...
proćerani kaže...

eto zato smo tu di jesmo na yebenom balkanu necivilizirani i zaostali, ako gost oće šlag sa ćevapima ima da mu se to servira pa makar mora trčat u dućan po to, ali mu to i naplati ako je za to uloženo extra vrijeme i znanje

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
16 godina
neaktivan
kod srbina su premasni,u starom kotaču vjerovatno najbolji u gradu,kod trovača možda najslađi kad se pijan vraćaš doma gladan kao vuk,i to s kajmakom jasno
14 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
dery kaže...
Mitsuoka kaže...
proćerani kaže...

eto zato smo tu di jesmo na yebenom balkanu necivilizirani i zaostali, ako gost oće šlag sa ćevapima ima da mu se to servira pa makar mora trčat u dućan po to, ali mu to i naplati ako je za to uloženo extra vrijeme i znanje

ne mozes protiv tradicije. kada jedeš čevape sa ajvarom onda ti se gubi okus mesa (zato se i ne stavlja puno papra u ćevap) i to je ok, zašto, zato jer čevap je obično od ostataka mesa, i nije nešto kvalitetan, te treba zamaskirat okus, a kada jedeš ćevape onda ubijanje okusa ne dolazi u obzir. Slobodno ti jedi ajvar uz njih, ali ja ću (a i 99% ljudi koji vole ćevape, a ne čevape) radije uživat u punom okusu.

16 godina
Upravo tako pa nece meni neko govorit sta cu s cim jest. Ja jedem cevape s ajvarom i meni je tako najbolje.
14 godina
neaktivan

Kako mi sline cure sad e...taman bih se mogo po čevape zaletit {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 19:33 (Unworthy_For_Life).
14 godina
protjeran
Unworthy_For_Life kaže...

i ja bih ali je vani tako hladno da se ne želim micat iz kuće.. evo nam zime.. 

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
13 godina
protjeran

Lock teme:)) i onda kad mi neko kaže da bi rađe jeo u mcdonaldu šugavom nego npr. Kebap(Kebab) ili čevape. Pa istuko bi ga samo tako:)

16 godina

Ma da su sad pozlaćeni ja ih volin sa ajvarom i lukom , to nema veze sa tradicijom i kvalitetom , eto meni je muka kad ih pojedem u kombinaciji sa kajmakom. Jeo sam ih u Sarajevu,Mostaru,Zagrebu,Beogradu,Travniku i nikako mi ne pašu sa kajmakom jer mi teško padnu.

Sad poruka za Mentalista i sve ostale koji mrze morske delicije, od  friške ribe i plodova mora nikad mi nije bilo loše i zna sam šta jedem , a jeste li vi sigurni šta jedete kad su ćevapi u pitanju.

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 19:48 (dery).
14 godina
neaktivan
O ukusima se ne raspravlja!
13 godina
protjeran
dery kaže...

Ma da su sad pozlaćeni ja ih volin sa ajvarom i lukom , to nema veze sa tradicijom i kvalitetom , eto meni je muka kad ih pojedem u kombinaciji sa kajmakom. Jeo sam ih u Sarajevu,Mostaru,Zagrebu,Beogradu,Travniku i nikako mi ne pašu sa kajmakom jer mi teško padnu.

Sad poruka za Mentalista i sve ostale koji mrze morske delicije, od  friške ribe i plodova mora nikad mi nije bilo loše i zna sam šta jedem , a jeste li vi sigurni šta jedete kad su ćevapi u pitanju.

Točno to, da ne govorim kad mi nona(baka) napravi škampe na buzaru, niti jedan čevap to nemože nadmašit:)

17 godina
neaktivan
dery kaže...

Jesam, kupuju meso kod istog mesara na placu kao i ja.

You are already dead!
17 godina
neaktivan
proćerani kaže...

Lock teme:)) i onda kad mi neko kaže da bi rađe jeo u mcdonaldu šugavom nego npr. Kebap(Kebab) ili čevape. Pa istuko bi ga samo tako:)

very true. najbolje mi je kad se u toj dilemi odluče za mcdonalds. pa di ćeš usporedit takvu hranu s all mighty ćevapima?

ćevapi će mi uvijek ostat najbolja hrana, nema bolje od toga. 

također kad smo kod fine hrane, volim malo meze(kulen, pršut, ribica...) i pizzu :D

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
14 godina
neaktivan
Glupi zakljcivanje, zasto nebi otisao u MC umjesto na cevate...
13 godina
protjeran
Monopol kaže...

Em je skuplje, em nije finije, em su manje porcije od kojih poslje cjeli dan prdiš ko budala, em je glupo.

14 godina
neaktivan
proćerani kaže...
Monopol kaže...

Em je skuplje, em nije finije, em su manje porcije od kojih poslje cjeli dan prdiš ko budala, em je glupo.

1. Nije me briga kolko košta.

2. Kako znaš da nije finije?

3. Kako znaš da mi nije dovoljno / da su male porcije?

4. Zašto bi bilo glupo jesti npr. nemasnu piletinu umjesto masnih čevapa?

5. Zašto bi podvečer jeo masne čevape od kojih bi smrdio cijelu večer?

6. Zašto bi bilo glupo?

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 20:22 (Monopol).
13 godina

pozz iz travnika sam,jeo sam u sarajevu kod zelje neki dan cevape nisu losi;, ALI Sarajlije izvinite bat jbg cevapi su najbolji u travniku i to cevapdzinica bosna preko puta konzuma,pa kod harija,karalica i tenica.to je sto se tice mene i cevapa.banjalucke nisam jeo od prije rata tako da nezz.pozz igy-voy

17 godina
neaktivan
Monopol kaže...
proćerani kaže...
Monopol kaže...

6. Zašto bi bilo glupo?

Hoces reci stiropor.

You are already dead!
16 godina
u menzi na savi, bez iksice za 13 kn :D
Dadoh dinar, mišljah, srat ću, al' prevarih se grdno, jer samo sam prdn'o. ( ( ( msn: dj_djdado@hotmail.com ) ) )
13 godina
protjeran
Monopol kaže...
proćerani kaže...
Monopol kaže...

6. Zašto bi bilo glupo?

Nije finije jer nije finije, oni hamburgeri u MC-u nevaljaju ku*ca, još ajde da negdje drugdje hamburger pa ajde možda, ali onaj mcdonalds ima tako odvratne stvari.

Meni nije dovoljno, neznam kome je, onaj big mac od 20 kn + pomfri + sok dođe isto ko čevapi u lepinji od kojih se ubiješ od hrane, a big mac je za ništa. nebi se ptica najela.

Di u mcdonadsu možeš jest nemasnu piletinu, kad oni sve peču u fritezama(da je burger king ajde, oni na roštilju peku). Čevapi se peku na roštilju, i nisu tolko masni, tek tako da bude ulja.

Zašto bi smrdio od čevapa?? Opereš zube i gotovo, prdež nemoš zaustavit da ga jebeš, a ako se tebi trpi onda trpi.

Glupo je jer to nije za uspoređivat, ona s*anja u mcdonaldsu nisu ni za gavrane hranit, a kamoli čovjeka(da se razumijemo pojedem ja tamo tu i tamo, al kad se uspoređuje sa čevapima, jednostavno to tako je).

17 godina
neaktivan
Monopol kaže...
O ukusima se ne raspravlja!

Itekako se raspravlja, jer se po ukusu razlikujemo, i svatko bi trebao znati obrazložiti ono iza čega stoji.

Osobno ajvar uz ćevape ne jedem iz jednog jednostavnog razloga - 99% tog ''ajvara'' je industrijsko smeće koje s pravim domaćim ajvarom nema veze.

A tko voli - neka izvoli!

Meni je kao prilog potreban samo fini luk koji je desetak minuta odstajao u slanoj vodi...

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
14 godina
neaktivan
proćerani kaže...

Nije finije jer nije finije, oni hamburgeri u MC-u nevaljaju ku*ca, još ajde da negdje drugdje hamburger pa ajde možda, ali onaj mcdonalds ima tako odvratne stvari.

Meni nije dovoljno, neznam kome je, onaj big mac od 20 kn + pomfri + sok dođe isto ko čevapi u lepinji od kojih se ubiješ od hrane, a big mac je za ništa. nebi se ptica najela.

Di u mcdonadsu možeš jest nemasnu piletinu, kad oni sve peču u fritezama(da je burger king ajde, oni na roštilju peku). Čevapi se peku na roštilju, i nisu tolko masni, tek tako da bude ulja.

Zašto bi smrdio od čevapa?? Opereš zube i gotovo, prdež nemošzaustavit da ga jebeš, a ako se tebi trpi onda trpi.

Glupo je jer to nije za uspoređivat, ona s*anja u mcdonaldsu nisu ni za gavrane hranit, a kamoli čovjeka(da se razumijemo pojedem ja tamo tu i tamo, al kad se uspoređuje sa čevapima, jednostavno to tako je).

Rasprava završena, bolje se primi traženja najlakšeg fax-a.

14 godina
neaktivan

Meni nije bitno s čime će bit čevapi samo da su čevapi.Inačer ja njih obožavam jesti s tekućim jogurtom,to mi je nekako baš onako ukusno a nekad uzmem i ajvara.

R.I.P. Steve Jobs 1955 - 2011
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice