Facebook hack zaključana tema

poruka: 10
|
čitano: 2.429
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Facebook hack

E ovako neko mi je hakovo profil na fb promenio email i sifru i cak na email je promenio sifru a nisu bile iste sifre na email i fb?Moze li se to kako vratit hitno?hvala

17 godina
Facebook hack

Može, ali nije jednostavno.

Moraš nazvati vidovitog milana za detaljne instrukcije.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
14 godina
Facebook hack
Stvarno neki opasni haker.
14 godina
neaktivan
Facebook hack

pretpostavljam da ni na jednom ni na drugom nije bilo nekih važnijih stvari... najjednostavnije je otvoriti nove račune i kraj problema...

14 godina
neaktivan
Facebook hack

Kao i svaka internet kompanija i facebook ima svoj support..javi im se i ako imas cvrste dokaze da je profil tvoj dobit ces ga nazad..

EDIT: barem za ubuduce znas da ne treba stavljati datum rođenja kao pass

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 13:28 (domagoj05).
14 godina
neaktivan
Re: Facebook hack

Prvo si vrati E-Mail - Otiđi na "Zaboravio sam lozinku" i tamo imaš opciju "Odgovori na sigurnosno pitanje" e tamo si kod kreiranja maila odabrao Pitanje i odgovor

Dok to uspiješ odi na face i tamo prijavi da nemožeš pristupiti svome profilu i oni ti šalju poništenje lozinke na E-Mail

Vrati se na mail,otvori link koji ti poslao Facebook,upiši novu lozinku i to ti to ;)

MCentarM
14 godina
neaktivan
MediaCentar-Matija kaže...

Prvo si vrati E-Mail - Otiđi na "Zaboravio sam lozinku" i tamo imaš opciju "Odgovori na sigurnosno pitanje" e tamo si kod kreiranja maila odabrao Pitanje i odgovor

Dok to uspiješ odi na face i tamo prijavi da nemožeš pristupiti svome profilu i oni ti šalju poništenje lozinke na E-Mail

Vrati se na mail,otvori link koji ti poslao Facebook,upiši novu lozinku i to ti to ;)

i na tom emailu mu je promjenjena šifra...

14 godina
neaktivan

SIgurno mu Mail provider ima neku opciju za povrat računa :/

MCentarM
14 godina
protjeran

Sacu probat to

14 godina
protjeran

e ovo nesto :/ preko  google chrome kad ulazim na fb nemoze na moj profil kao d je i sifra i email promenjen a na drugi od sestre profil moze normalno da udje a ja preko mozile sad uso na fb i udje mi na fb nalog samo sto na hotmail email nece sifra ni sa mozilom ni sa google chrome.a juce mi kad se god privavljujem na svoj fb moro po 2 puta kucat sifru ukucam i pise nije tacna a tacno ukucam i onda ponovo tako 20 puta juce kad sam se prijavljivo sve iz 2 puta samo na mom profilu

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice