Email adresa mupa

poruka: 17
|
čitano: 4.187
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Email adresa mupa

Zanima me dali postoji email adresa mupa (ministarstvo unutarnjih poslova )rh ,htio bi se raspitat dali postoji zakon o cuckima ,evo već 3 dana susjedov cucak neprestano laje i stvarno mi je do***dilo ;već je promuko al ne staje.

16 godina
protjeran
RE: Email adresa mupa
Špiro kaže...

Zanima me dali postoji email adresa mupa (ministarstvo unutarnjih poslova )rh ,htio bi se raspitat dali postoji zakon o cuckima ,evo već 3 dana susjedov cucak neprestano laje i stvarno mi je do***dilo ;već je promuko al ne staje.

isto tak kod mene no ne susjedov pas nego zbog susjedove kuje

i to sigurno 5 njih no nitko ne cini nista dok nekom ne dop*zdi i sa zracnicom ih ne potjera

animehr.com
15 godina
neaktivan
Špiro kaže...

Hehheeh malo je čudan problem oko toga psa,imaš na web stranicama MUP-a mail adresu samo pošalješ oni će ti 100% odgovoriti prosurfaj malo po njihovim stranicama i vidjet ćeš da ima mail!

Dino
16 godina
protjeran
Email adresa mupa

btw i da ima nesto

zar mislis da ce policija sta napravit pa nemogu mu rec da prestane lajat

bolje to sam sredi sa vlasnikom

animehr.com
16 godina
protjeran

ma tražio sam ,al nigdje link ili bilo šta za email poslat ,

16 godina
protjeran

susjed je seljak iz 18 stoljeća psi mu se sami razmnožavaju i on ne vodi nikakvu brigu u vezi toga ,u tome je problem

15 godina
Špiro kaže...

susjed je seljak iz 18 stoljeća psi mu se sami razmnožavaju i on ne vodi nikakvu brigu u vezi toga ,u tome je problem

To nije problem za policiju već za šinteraj.

16 godina
Email adresa mupa

Ideš na www.mup.hr, scrolas do dna stranice i imas link Kontakt, klikni ga i odma pri vrhu imas 3 email adrese.

18 godina
Email adresa mupa

Imala je jedna frendica sličan problem, rekli su joj da je to posao za komunalnog redara... zvala ih je (to je bilo u ZG), ali nisu ništa napravili. Možda treba biti uporan.

15 godina
protjeran
Email adresa mupa
Please Dont Care About What I Say
17 godina
Špiro kaže...

Zaprijeti se da ćeš zvat šintera

Obavezno posjeti : www.l2-semper-fidelis.com/catchem.php?id=38769
16 godina
protjeran
Email adresa mupa

Hvala svima, evo poslo sam email MUP-u o problemu nadam se pozitivnom odgovoru.

15 godina
neaktivan
Email adresa mupa

Znam ja rješenje,ako čovjek nevodi brigu o psima,pozovi mu inspekciju,ona će sve rješiti.

Dino
16 godina
protjeran
Dinče kaže...

Znam ja rješenje,ako čovjek nevodi brigu o psima,pozovi mu inspekciju,ona će sve rješiti.

Dobra,dobra... :D da inspekcija

bas njih briga za par psica ionako su azili prepuni kuda ce sa njima?

animehr.com
15 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
Dinče kaže...

Dobra,dobra... :D da inspekcija

bas njih briga za par psica ionako su azili prepuni kuda ce sa njima?

Pa nek pobaca u rijeku i nek završi kao onaj skandal prije par mjeseci,ona djevojćica (MONSTRUM).

Dino
16 godina
protjeran
Email adresa mupa

{#}{#}{#}

animehr.com
17 godina
Email adresa mupa

možda će zvučat okrutno, al kod nas se takvi "susjedski đukci" riješavaju pod okriljem noći uz pomoć bilo čega kalibra 7.62 ;) pomaže bolje nego policija

There's no SAVE GAME in real life!!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice