Nastavljam Weky-jev posao.
Pozitivna iskustva:
Negativna iskustva:
100$
HellRaz0r (i dobra i loša iskustva)
ammadeususs
Pozitivna iskustva:
Negativna iskustva:
100$
HellRaz0r (i dobra i loša iskustva)
ammadeususs
Prebaci tu tablicu u tekst.
TEMA JE U IZRADI!!!
svaka čast...Weky je rekao da neko preuzme njegov posao...samo naprijed....al ova tablica?! tu se ama baš ništa ne vidi..ako ti nije problem aj molim te napiši onako kao weky..znači DOBRI :XXXXXXXXX, LOŠI:XXXXXXXXX
TEMA JE U IZRADI!!!
svaka čast...Weky je rekao da neko preuzme njegov posao...samo naprijed....al ova tablica?! tu se ama baš ništa ne vidi..ako ti nije problem aj molim te napiši onako kao weky..znači DOBRI :XXXXXXXXX, LOŠI:XXXXXXXXX
Imama ja tu tablicu u tekstu, ali sam htio da sve bude uredno i sa brojem pozitivnih iskustava. Međutim, ovo neće raditi jer je premaleno, tako da neznam kako da to izvedem. Kada uređujem tekst, nikada nije kako treba...
ako ti je tablica u .txt file-u onda C/P sav tekst u post, odaberi sve i stisni gumb poništi oblikovanje i valjda će uspjet
Ma tablica je u excelu. Htio sam staviti broj pozitivnih iskustava sa pojedinim korisnikom, međutim editor je izbacivao greške na moje uređivanje...
A i ovako je dobro, još ču staviti top listu prvih 5 najprodavača koju ću updateati jer imam broj pozitivnih iskustava kod sebe na kompu za svakooko korisnika.
Ako imate još kakvu ideju ili prigovor javite...
ako ti je tablica u .txt file-u onda C/P sav tekst u post, odaberi sve i stisni gumb poništi oblikovanje i valjda će uspjet
Ma tablica je u excelu. Htio sam staviti broj pozitivnih iskustava sa pojedinim korisnikom, međutim editor je izbacivao greške na moje uređivanje...
A i ovako je dobro, još ču staviti top listu prvih 5 najprodavača koju ću updateati jer imam broj pozitivnih iskustava kod sebe na kompu za svakooko korisnika.
Ako imate još kakvu ideju ili prigovor javite...
e sad je dobro.. ma samo nastavi kao weky i sve pet, eventualno možeš napisati razlog zašto je neko "loš prodavač", a neko "dobar" ako to imaš ako ne onda je dobro i ovako
Pozitivna iskustva:
4Bastard
alien
APazinjan
Archy
Batista
Bernard Huxy Hux
Bleki
Cele303
Daniman123
Danny_HR
dario111cro
Dava
Don Kihoty
enloz
eplati.com
F1-IVO
franky
goranbm
Hacker-ri
Hambrle
HellRaz0r
Horvativ
Hrvojestr
Hrxxx
Ige
JozicA
Kant
Kreš091
Ispravak netočnog navoda, paragraf 1, točka 28
Krešo91, a ne Kreš0(nula)91........iako imam VIP-ov broj moba ali svejedno netočan nick
Samo da znate, ja sam na pozitivnu listu stavio i one koji imaju po jedan bod ili ti pozitivno iskustvo...
i moj si nick malo fulao
bilo bi dobro kad bi stavio i broj iskustava, možda najbolje prije nicka kako bi bilo preglednije i nickovi u ravnini
i moj si nick malo fulao
bilo bi dobro kad bi stavio i broj iskustava, možda najbolje prije nicka kako bi bilo preglednije i nickovi u ravnini
Ispričavam se svima za nickove. Zeznuo sam jer sam prepisivao iz drugih postova pa ako su oni pogrješili, jesam i ja. Uskoro ću dodati linkove na profile.
Dodati ću i broj iskustava...
Dodani linkovi na profile :)
STICKY
STICKY
i povezati temu s oglasnikom
Evo, samo da podijelim jedno jako pozitivno iskustvo s vama. F1 Ivo mi poklonio kopče od Katane 3 za Intel. Čovjek nije htio ni čut za novce. A kako je samo upakirao, to ste trebali vidjet. Ebay je kxxx za ovo .
Čovjeku dugujem bar pivu i čevape bude li u blizini Splita.
Još jednom mu zahvaljujem ovom prilikom, i veliko mu hvala.
Add HellRazor to blacklist pa ja stvarno ovo nemogu vjerovat trazim od steama da mi vrati acc slikam im box i kad sam slika dobijem acc nazad igre su mi banned becouse cheating a ime mi je HellRazor pa nemres belivit!!
I jos nesto Plahi good iskustvo dao sam mu bfbc2 za download a on meni poslao Crysis Warhead u perfektnom stanju u kutiji :)
Add HellRazor to blacklist pa ja stvarno ovo nemogu vjerovat trazim od steama da mi vrati acc slikam im box i kad sam slika dobijem acc nazad igre su mi banned becouse cheating a ime mi je HellRazor pa nemres belivit!!
I jos nesto Plahi good iskustvo dao sam mu bfbc2 za download a on meni poslao Crysis Warhead u perfektnom stanju u kutiji :)
Meni pod good možeš staviti beskonačno...
Prodavač : JA
Kupac: EraserHead
Predmet: Steam acc
Stavio ponudu na prodaju za 250KN...
Čovjek uredno uplatio prebacio acc na njega i još mi je uplatio 50KN "bakše"
Svaka čast danas se ne viđa mnogo ovakvih ljudi
Kupac:Ja
Prodavač:explorer 4
Predmet:Logitech g110
Sve je po dogovoru,u dva dana došla do mene.
Slobodno kupujte od tog korisnika.
i ja s njim imam dobrih iskustava
svaka cast :))))
C.J.B covjek posten,nasli se u cetri oka ja njemu pare on meni steam acc,samo kad sam ja dosao doma na accu nista.Ja blenuo ko konj,zovem lika.On se sutradan javi i da mi pravi steam acc na kojem je black ops.... skoro mi infarkt strefio.......Sve u svemu OK prodavač!
Captain.Price
Topla preporuka
Dečko je odličan stvarno
Luxy2501 Ne preporučam ikakvo poslovanje s ovim forumašem!
Molio me da mu nabavim BFBC2 Vietnam i kad sam naučio key, onda je odustao uz izliku da su mu hakirali račun od BFBC2...(koje li slučajnosti...).
također samo neugodna iskustva s Luxyem...
Evo sve najbolje mogu reći o korisniku Tvrdy
Kupio mi je Hitman Collection pack i poslao mi poštom, čak je i platio poštarinu :) Duša od čovjeka :D
Trebao si biti precizniji i reći da si mi igru ipak platio, a da sam te častio poštarinom. Ovako će ispasti da sam te častio i igrom, a toliko ću možda biti dobar tek u sljedećem životu. ;-)
Ma taj Luxy hax-a u svakoj igri i stalno žica okolo.
Taj BF BC 2 dobio na poklon od nekog forumaša i onda hax-a, tako i druge igre.
Sve u svemu - 0 bodova .
Evo, da pohvalim forumaša Hambrle. Čovjek se potrudio i napravio mi EA account te na njega stavio Burnout Paradise, jer je on valjda jedini forumaš kojemu je ta igra besplatna.
Zahvaljujem se još jednom na trudu.