Onda ne bi mogo nikako jer crysis ne radi bez directxa, ne podržava rad na unix ili linux operativnim sustavima, i nadasve ne radi na RISC procesorima.
ulozio bih u tim programera koji bi napravio OS kompatibilan sa windozama, a ne u vlasnistvu MS-a, onda bih prvu verziju dijelio dzabe i kad padnu windowsi onda bih za isti OS napravio novi interface i neki pozadinski proces koji jede svu memoriju( do nothing, reserve all ram, do nothing, repeat until user=dead) te nazvao tu verziju ultimate i prodavao po 300 eura.
Kupio diplomu i nasao posao koji me zanima dio novca u dobrotvorne svrhe i sta drugo...hmm... uzivaooooooo
Rekao bi gatesu nesto tipa... ma ne treba meni ovo covjece ja cu to svojim rukama zaradit... stavio bi lovu na stol i otisao...
A sad bez zajebancije, šta mislite pošaljemo zajedno našem frendu Billyu zamolbu da nam daruje par XPS-ova ili Alienwareova? Mislite da bi prošlo...? Haha, da ne ostane sve na zajebanciji i sanjarenju....haha.
Onda ne bi mogo nikako jer crysis ne radi bez directxa, ne podržava rad na unix ili linux operativnim sustavima, i nadasve ne radi na RISC procesorima.
Prvo bih se preselio u susjednu mi Hrvatsku, kako bih si mogao uzeti neki flat rate ADSL, što ovdje nije moguće i kupio veći hard disk.
Kupio par poslovnica Gigabytea i Intela
Zahvalio bi se čovjeku.
Stavio bih u banku i živio od kamata :)
Kupio bih si dobar server (koji je spojen na jako brzu mrezu) tako da ne bih vise mucio muke gdje da zakupim server koji je dovoljno brz, u zivotu sam promjenio oko 80 hosting providera, ovo nije hiperbola nego uistinu govorim vise mi je dosadilo mjenjaje hosting providera, lijepo bih od tih dolarcica sebi kupio odmah cjeli data centar :D
prvo bi mu platio pivu..
a onda bi kupio elektru i inu štopirao s druge strane
Ja bi pokupovao sav WC papir na svijetu i sve tvornice WC papira na svijetu, tako da, kad se drugi zaseru moraju brisati rukama, a ja bi jedini brisao WC papirom! I AM THE KING OF TOILET PAPER!!!
E da, kupio bi nekog žestokog Ibaneza i neko kvalitetno pojačalo. Vjerojatno bi prešao na najbrži flat internet, dao bi starcima da otplate stan i kupe bolji auto. Ali bi obvezno kupio sav WC papir!
A s ostatkom bi osnovao fond protiv otvaranja besciljnih i nebuloznih tema kao što je ova.
krepal bi od droge i alkohola nakon tjedan dana
hehehehhe
i bas bi mi lepo bilo....
wtf
hehehhe....svaka cast
Ja bi pokupovao sav WC papir na svijetu i sve tvornice WC papira na svijetu, tako da, kad se drugi zaseru moraju brisati rukama, a ja bi jedini brisao WC papirom! I AM THE KING OF TOILET PAPER!!!
E da, kupio bi nekog žestokog Ibaneza i neko kvalitetno pojačalo. Vjerojatno bi prešao na najbrži flat internet, dao bi starcima da otplate stan i kupe bolji auto. Ali bi obvezno kupio sav WC papir!
A s ostatkom bi osnovao fond protiv otvaranja besciljnih i nebuloznih tema kao što je ova.
Zahvalio bi se čovjeku.

Sastavio bi si 5 kompova...

ne znam dal bi ikad više sjeo za komp.. (kao 90% forumaša, kolko vidim.. )
osim za rezervaciju avoinskih/hotelskih/ostalih karata.. ma i to bi radio preko moba..
osigurao cijeloj familiji život za sljedećih par generacija, svojim frendovima pokupovao diplome, sredio im živote i svi skupa bi otišli na višegodišnji tour the world.. i da, više ne bi plaćao porez u ovoj vukojebini od države.
kao prvo i osnovno otjerao bi sanadera i ekipu s vlasti (pritom mislim i na ostale stranke)...
u školu više ne bih išao s opterećenjem...samo kad mi se bude dalo, a sve 4 godine faksa bi prošao doniranjem dekanu fakulteta jedan mali kovčezić s novcem...tek tolko da piše da "imam" neko obrazovanje
dio novca bi dao stracima da uživaju i da ne moraju više nikad raditi...da odu na krstarenje svijetom (ali doslovno cijelim svijetom)
a šta bi za sebe napravio....ovako:
1. sagradio bih si veliku lijepu kuću u rodnoj slavoniji blizu drave, koja bi bila odvojena od ostatka civilizacije-.-'
2. tu kuću bi opremio svime što sam oduvijek želio...svojim neostvarenim željama i maštanjima (plazmu navjeće dijagonale, komp koji nije jeftiniji od 50k kuna i sve što ide uz njega, PS3, xbox 360 itd itd itd itd itd..............................................................................)
3. par autića (bmw M6, M3 i X5, audi Q7 i R6, novi mercedes c-klase) i motocikala (gilleru nexus, kawasaki ninđu, krosericu jednu, i jedan ATV)
4. sve bih frendove častio cugom do kraja života
5. proveo bih tjedan dana u društvu jessice albe
6. e da i najvažnije sagradio bih barem 5 50-metarskih bazena u Osijeku
mislim da je to sve...ne padaju mi napamet neke stvari više
p.s. e da kupio bi svima koje znam da igraju doživotnu pretplatu na wow
Otvorio bi birtiju i u njoj lagodno živio do kraja svojih dana....
6. e da i najvažnije sagradio bih barem 5 50-metarskih bazena u Osijeku

Tako ti je to...mi dalmatinci smo uvijek zadnji u redu...haha ;)
1. Zahvalio bi se cojku
2. Stavio sve na banku i zivio od kamata, ja i poslije mene jos nekoliko mojih generacija (kad bi se stalno sin radjo, mozda i u beskonacnost :D)
3. Svaki mjesec bi od kamata 50% dao u dobrotvrone svrhe, a 50% za mene i familiju.. :P
4. Uzeo 20-tak kuca po cijelom svijetu i u svakoj sve najsavremenija tehnika i oprema
5. Uzeo 10-tak auta i tuniro ih
6. Fuljo se po cijeli dan po gradu okupiran zenkama xD
Gates je bio dobre volje i darovao vam 500 000 000 dolarčića... Što čete s njima?

Kupio bih Sloveniju i napravio tematski park, GP stazu, kolodvor i ujedno napravio uslugu covjecanstvu!!