Kakva je ova trgovina? Ima tko iskustva?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kad kupujem online kupujem kod njih.
Do sad je sve bilo u redu. Plaćam putem opće uplatnice i roba mi stiže u roku dva-tri dana.
Jedino moža mali problem predstavlja reklamacija. Oni kupuju od drugih pa kod slanja hardware-a u servis trebaš kontaktirati izvornog dobavljača a ne njih. To je bilo moje iskustvo kad sam kupio slušalice koje je su oni opet nabavili iz ve-mila. Kontaktirao sam jedan od ve-mil servisa i poslao slušalice poštom. U roku tjedan dana stigle su nove.
Kupio sam kod njih jedan stick od 16 gb. Prvo sam naručio na stranici, uplatio općom uplatnicom. Oni dostavili (tj. DPD), ja zadovoljan. Dok su vidjeli da je uplaćeno, drugi dan je stick došao na kućni prag
Diskont24 je diskontna online prodaja na HR način. Ako posjetite njihovu "trgovinu" u Savskoj 58 u Zg. možda ćete biti neugodno iznenađeni jer tamo se ne može prektično ništa kupiti "over the counter." Stvar funkcionira tako što se registrirate na njihovim stranicama i zatim radite narudžbu u web shopu. Kao vrste plaćanja mogu se koristiti opće uplatnice, kreditne kartice, Pay Way itd. Naručenu robu možete podići osobno ili putem dostave (troškove snosi kupac). I to je više manje to ... Ja sam baš jučer napravio jednu narudžbu i danas ću je podići. Usporedbom cijena s ostalim dobavljačima/trgovinama oni su gotovo uvijek povoljniji - i to osjetno - pa ako vas ne smeta ovakav oblik kupovine kakav oni prakticiraju možemo zaključiti da se isplati kupovati kod njih.
osobno imam jako dobra iskustva, već sam par puta kupovao i zadovoljan sam. čak sam i friendovima kupovao, oni mi daju pare, ja kupim i pošaljem njima, tako da se može i primjerice kupit nešta nekom za rođendan i poslat mu
Kupio sam graficku i proc kod njih preko kartice, nije bilo problema!
Jako dobra firma! Kupia san preko sto iljada kuna opreme u njih i nikad problema.
znaci, isplati se kupovati kod njih? ja bih nozda novi proc. kupio. ove cijene su bez PDV-a?
Prema tvrdnji na njihovim stranicama (vidi zadnju rečenicu pri dnu) sve istaknute cijene uključuju PDV. Danas sam podigao svoju jučerašnju narudžbu i nisam razočaran. Činjenica je da sam kod njih traženi artikl kupio gotovo 200 KN jeftinije nego kod prvog sljedečeg prodavača na mojoj listi dobavljivosti na HR tržištu. Djelomična tajna nižih cijena možda leži u tome što se dobar dio njihovog asortimana prodaje u svojim OEM a ne RETAIL verzijama. OEM verzija već u startu ima nižu nabavnu cijenu + rabati originalnog dobvljaća. OEM verzija se, u pravilu, izgledom, performansama i kvalitetom ničim ne razlikuje od RETAIL verzije osim što ne dolazi u originalnoj ambalaži, ne sadrži prateće upute i dokmentaciju (user manual i sl.) već je zapakirana u PVC vrečicu ili PVC foliju + instalacijski CD (ako je potreban). Prije nego što se odlučiš za ozbiljniju kupovinu ipak malo bolje proući uvjete na njihovim stranicama, osobito ovaj dio o reklamacijama.
A sad mi se čini da su ok. Al ipak se kaže - kolko love toliko muzike. Ne sviđa mi se onaj dio o reklamacijama. To je bespotrebna muka. Npr (ne reklamiram, samo navodim pozitivan primjer),
roba koju kupujem u Linksa je i do 400 kn skuplja nego u Diskont-u24, ali zato nemam nikakvih problema oko reklamacija, mogu plačati online, a ne se zezati sa uplatnicama, roba mi je IDUĆI
dan na vratima i sve super. Uz to su i (po mome iskustvu od Linksa u Splitu) prilično profesionalni. Kakav je Protis? Vidio sam da ima je ponuda bombastična, ali sam vidio i par postova koji nisu
obečavajući...
Bas sam trazio neke informacija..
Ja bas i ne volim kupovat preko neta, sta ne mozes nikako doc kod njih i kupit neku robu(govorim o komponentama)?
Ja bas i ne volim kupovat preko neta, sta ne mozes nikako doc kod njih i kupit neku robu(govorim o komponentama)?
PROTIS i DISKONT24- yes !
Naručivao kod njih, plaćao općom uplatnicom (zadnje konfiguracija u potpisu) i sve u redu.
Preporuka.
Prema tvrdnji na njihovim stranicama (vidi zadnju rečenicu pri dnu) sve istaknute cijene uključuju PDV. Danas sam podigao svoju jučerašnju narudžbu i nisam razočaran. Činjenica je da sam kod njih traženi artikl kupio gotovo 200 KN jeftinije nego kod prvog sljedečeg prodavača na mojoj listi dobavljivosti na HR tržištu. Djelomična tajna nižih cijena možda leži u tome što se dobar dio njihovog asortimana prodaje u svojim OEM a ne RETAIL verzijama. OEM verzija već u startu ima nižu nabavnu cijenu + rabati originalnog dobvljaća. OEM verzija se, u pravilu, izgledom, performansama i kvalitetom ničim ne razlikuje od RETAIL verzije osim što ne dolazi u originalnoj ambalaži, ne sadrži prateće upute i dokmentaciju (user manual i sl.) već je zapakirana u PVC vrečicu ili PVC foliju + instalacijski CD (ako je potreban). Prije nego što se odlučiš za ozbiljniju kupovinu ipak malo bolje proući uvjete na njihovim stranicama, osobito ovaj dio o reklamacijama.
To zavisi od proizvoda koji kupujes kod njih.
Mozda on pod OEM misli na artikle tipa DVD/CD RW ili HDD ili nesto slicno sto dobijes u obicnoj kesici ako se radi o OEM.
Ja sam kupio graficku karticu i procesor i sve sam dobio u originalnoj ambalazi, a opet je ispalo jeftinije.
Zahebali su me u Diskontu24. Naručio sam Phenom II X4 945 95w 8 mb L3. Sljedeći dan me nazvao tip i rekao da navedeni artikl nije raspoloživ, ali da imaju sličan samo s 6 mb L3. Pitao sam ga je li siguran da taj procesor nije možda 125w jer moja matična podržava samo do 95w. Ma taj vam je isto 95w kaže tip. Ajde dobro šaljite kažem ja njemu. Proc došao za dva dana. Ja sav sretan izvadim stari proc stavim novi. Uključim komp, kad ono šok. Output power of CPU is over 95w i onda se računalo ugasi. Znači da je taj proc ipak 125w. Mamicu im njihovu. Šta da sa radim? Budući da sam naručio dostavu i nije mi baš zgodno ići u Zagreb i mjenjati. Koje su mi opcije? Jel mogu ja njima poslat CPU natrag poštom i zahtjevati povrat novca ili moram osobno ići u trgovinu?
Zahebali su me u Diskontu24. Naručio sam Phenom II X4 945 95w 8 mb L3. Sljedeći dan me nazvao tip i rekao da navedeni artikl nije raspoloživ, ali da imaju sličan samo s 6 mb L3. Pitao sam ga je li siguran da taj procesor nije možda 125w jer moja matična podržava samo do 95w. Ma taj vam je isto 95w kaže tip. Ajde dobro šaljite kažem ja njemu. Proc došao za dva dana. Ja sav sretan izvadim stari proc stavim novi. Uključim komp, kad ono šok. Output power of CPU is over 95w i onda se računalo ugasi. Znači da je taj proc ipak 125w. Mamicu im njihovu. Šta da sa radim? Budući da sam naručio dostavu i nije mi baš zgodno ići u Zagreb i mjenjati. Koje su mi opcije? Jel mogu ja njima poslat CPU natrag poštom i zahtjevati povrat novca ili moram osobno ići u trgovinu?
Najbolje je njih pitati jer oni to najbolje znaju. Vjerojatno nitko od nas nezna 100% kako oni posluju i ostalo. Razmisli, nazovi, pitaj, učini
Jel oni rade/postoje više? Poslao poruku prekjučer, ne odgovaraju. Zovem, broj se ne koristi. Jel postoji način da iskoristim garanciju za hard koji je kupljen kod njih?
Jel oni rade/postoje više? Poslao poruku prekjučer, ne odgovaraju. Zovem, broj se ne koristi. Jel postoji način da iskoristim garanciju za hard koji je kupljen kod njih?
Pa jel ti piše na garanciji u koji servis da nosiš?
Ni nemam jamstveni list nit sam ga dobil. Samo račun na kojem piše garancija 36 mjeseci. Prije kad mi se nešt sjebalo, nosil sam u diskont i oni su to dalje rješavali.