Diskont24

poruka: 24
|
čitano: 10.751
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Diskont24

Kakva je ova trgovina? Ima tko iskustva?

http://www.keindl-sport.com/proizvod.asp?id=2094
17 godina
RE: Diskont24
2029.MN4 kaže...

Ja sam prije par dana uzeo kod njih procesor i graficku karticu (E 5200 i Gainward GTS 250 512 ddr3).
Posto sam iz BiH, narucio sam preko rodice. Ona je to narucila u trgovini, platila preko neta, sacekala da dodju komponente koje je podigla i donijela mi. Jeftiniji su dosta nego u BiH. Jedino sto sam morao malo duze cekati.
Kaze da nije imala nikakvih problema i da su joj u trgovini fino sve objasnili.
Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
17 godina
neaktivan
boxer kaže...
2029.MN4 kaže...

Ja sam prije par dana uzeo kod njih procesor i graficku karticu (E 5200 i Gainward GTS 250 512 ddr3).
Posto sam iz BiH, narucio sam preko rodice. Ona je to narucila u trgovini, platila preko neta, sacekala da dodju komponente koje je podigla i donijela mi. Jeftiniji su dosta nego u BiH. Jedino sto sam morao malo duze cekati.
Kaze da nije imala nikakvih problema i da su joj u trgovini fino sve objasnili.
 A dobro, thanks. Oni i Protis su najjeftiniji pa sam napravio accounte kod njih.
16 godina
neaktivan
Diskont24

Kad kupujem online kupujem kod njih.

Do sad je sve bilo u redu. Plaćam putem opće uplatnice i roba mi stiže u roku dva-tri dana.

Jedino moža mali problem predstavlja reklamacija. Oni kupuju od drugih pa kod slanja hardware-a u servis trebaš kontaktirati izvornog dobavljača a ne njih. To je bilo moje iskustvo kad sam kupio slušalice koje je su oni opet nabavili iz ve-mila. Kontaktirao sam jedan od ve-mil servisa i poslao slušalice poštom. U roku tjedan dana stigle su nove.

Core™2 Duo E7400,Gigabyte EP35-DS3,Sapphire HD 4670 512 MB DDR4, 2x 1GB Kingmax 800 MHz,Corsair 400W CX.
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2009 21:01 (Jerkenovski).
17 godina
Diskont24

Kupio sam kod njih jedan stick od 16 gb. Prvo sam naručio na stranici, uplatio općom uplatnicom. Oni dostavili (tj. DPD), ja zadovoljan. Dok su vidjeli da je uplaćeno, drugi dan je stick došao na kućni prag

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2009 22:27 (denix).
16 godina
Diskont24

Diskont24 je diskontna online prodaja na HR način. Ako posjetite njihovu "trgovinu" u Savskoj 58 u Zg. možda ćete biti neugodno iznenađeni jer tamo se ne može prektično ništa kupiti "over the counter." Stvar funkcionira tako što se registrirate na njihovim stranicama i zatim radite narudžbu u web shopu. Kao vrste plaćanja mogu se koristiti opće uplatnice, kreditne kartice, Pay Way itd. Naručenu robu možete podići osobno ili putem dostave (troškove snosi kupac). I to je više manje to ... Ja sam baš jučer napravio jednu narudžbu i danas ću je podići. Usporedbom cijena s ostalim dobavljačima/trgovinama oni su gotovo uvijek povoljniji - i to osjetno - pa ako vas ne smeta ovakav oblik kupovine kakav oni prakticiraju možemo zaključiti da se isplati kupovati kod njih.

"The three golden rules to ensure computer security are: do not own a computer; do not power it on; and do not use it." Robert "Bob" H. Morris
16 godina
protjeran
Diskont24

osobno imam jako dobra iskustva, već sam par puta kupovao i zadovoljan sam. čak sam i friendovima kupovao, oni mi daju pare, ja kupim i pošaljem njima, tako da se može i primjerice kupit nešta nekom za rođendan i poslat mu

16 godina
Diskont24

Kupio sam graficku i proc kod njih preko kartice, nije bilo problema!

Q6600@3.2GHz,Gigabyte P45 DS3, 2X2gb Corsair Dominator 1066MHz, Sapphire HD4870, Samsung T220, OCZ 600w modeXtreme, 500gb Hitachi
16 godina
neaktivan
Diskont24

Jako dobra firma! Kupia san preko sto iljada kuna opreme u njih i nikad problema.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2009 10:37 (Žarko).
16 godina
protjeran
Diskont24

znaci, isplati se kupovati kod njih? ja bih nozda novi proc. kupio. ove cijene su bez PDV-a?

16 godina

Prema tvrdnji na njihovim stranicama (vidi zadnju rečenicu pri dnu) sve istaknute cijene uključuju PDV. Danas sam podigao svoju jučerašnju narudžbu i nisam razočaran. Činjenica je da sam kod njih traženi artikl kupio gotovo 200 KN jeftinije nego kod prvog sljedečeg prodavača na mojoj listi dobavljivosti na HR tržištu. Djelomična tajna nižih cijena možda leži u tome što se dobar dio njihovog asortimana prodaje u svojim OEM a ne RETAIL verzijama. OEM verzija već u startu ima nižu nabavnu cijenu + rabati originalnog dobvljaća. OEM verzija se, u pravilu, izgledom, performansama i kvalitetom ničim ne razlikuje od RETAIL verzije osim što ne dolazi u originalnoj ambalaži, ne sadrži prateće upute  i dokmentaciju (user manual i sl.) već je zapakirana u PVC vrečicu ili PVC foliju + instalacijski CD (ako je potreban). Prije nego što se odlučiš za ozbiljniju kupovinu ipak malo bolje proući uvjete na njihovim stranicama, osobito ovaj dio o reklamacijama.

"The three golden rules to ensure computer security are: do not own a computer; do not power it on; and do not use it." Robert "Bob" H. Morris
17 godina
neaktivan
Diskont24

A sad mi se čini da su ok. Al ipak se kaže - kolko love toliko muzike. Ne sviđa mi se onaj dio o reklamacijama. To je bespotrebna muka. Npr (ne reklamiram, samo navodim pozitivan primjer),

roba koju kupujem u Linksa je i do 400 kn skuplja nego u Diskont-u24, ali zato nemam nikakvih problema oko reklamacija, mogu plačati online, a ne se zezati sa uplatnicama, roba mi je IDUĆI

dan na vratima i sve super. Uz to su i (po mome iskustvu od Linksa u Splitu) prilično profesionalni. Kakav je Protis? Vidio sam da ima je ponuda bombastična, ali sam vidio i par postova koji nisu

obečavajući...

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2009 10:24 (2029.MN4).
16 godina
neaktivan
Diskont24

Bas sam trazio neke informacija..

Ja bas i ne volim kupovat preko neta, sta ne mozes nikako doc kod njih i kupit neku robu(govorim o komponentama)?

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2009 21:09 (Magger).
17 godina
neaktivan
Magger kaže...

Ja bas i ne volim kupovat preko neta, sta ne mozes nikako doc kod njih i kupit neku robu(govorim o komponentama)?

Ne mogu. Ja volim kupovanje preko net. Pouzdano je to.
16 godina
neaktivan
2029.MN4 kaže...
Magger kaže...

Ne mogu. Ja volim kupovanje preko net. Pouzdano je to.

Sad sam se malo informirao na stranici i to placanja gotovinom je preko poste ili banke ali mozes doc i kod njih platit u ruke, tako da mi je to za sad jedini izbor.
Pogotovo kod njih gdje su cijene s gotovinom dosta nize, tako da me za cijeli komp. od 6500kn ispadne oko 700kn jeftinije gotovinom..
Cini sa da cu na kraju kod njih narucit komponente.
17 godina
neaktivan
Diskont24

PROTIS i DISKONT24- yes !

EP45-DS3R,Q9550,HD4870x2, T240HD, WD 500, SB640, 4GBPlatinum XTC, DC kit, 700W OCZ
17 godina
neaktivan
Diskont24

Naručivao kod njih, plaćao općom uplatnicom (zadnje konfiguracija u potpisu) i sve u redu.

Preporuka.

Intel Core i7 Procesor I7-920 2,66 GHz, ATI HD4870 X2 DDR5 2 GB, Kingmax Mars DIMM 2GB DDR-3 1333MHz x 3
16 godina
neaktivan
Grognard kaže...

Prema tvrdnji na njihovim stranicama (vidi zadnju rečenicu pri dnu) sve istaknute cijene uključuju PDV. Danas sam podigao svoju jučerašnju narudžbu i nisam razočaran. Činjenica je da sam kod njih traženi artikl kupio gotovo 200 KN jeftinije nego kod prvog sljedečeg prodavača na mojoj listi dobavljivosti na HR tržištu. Djelomična tajna nižih cijena možda leži u tome što se dobar dio njihovog asortimana prodaje u svojim OEM a ne RETAIL verzijama. OEM verzija već u startu ima nižu nabavnu cijenu + rabati originalnog dobvljaća. OEM verzija se, u pravilu, izgledom, performansama i kvalitetom ničim ne razlikuje od RETAIL verzije osim što ne dolazi u originalnoj ambalaži, ne sadrži prateće upute  i dokmentaciju (user manual i sl.) već je zapakirana u PVC vrečicu ili PVC foliju + instalacijski CD (ako je potreban). Prije nego što se odlučiš za ozbiljniju kupovinu ipak malo bolje proući uvjete na njihovim stranicama, osobito ovaj dio o reklamacijama.

nekuzim ovo ne dolazi u originalnoj ambalazi, npr ja sad narucim pc, ali zelim da mi dovezu dijelovima a ne da ga oni sastave tamo, hoce oni dovest to sve u original kutijama ili u nekim drugim ambalazama :S
17 godina
Diskont24

To zavisi od proizvoda koji kupujes kod njih.

Mozda on pod OEM misli na artikle tipa DVD/CD RW ili HDD ili nesto slicno sto dobijes u obicnoj kesici ako se radi o OEM.

Ja sam kupio graficku karticu i procesor i sve sam dobio u originalnoj ambalazi, a opet je ispalo jeftinije. 

Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
17 godina
neaktivan
Diskont24

Zahebali su me u Diskontu24. Naručio sam Phenom II X4 945 95w 8 mb L3. Sljedeći dan me nazvao tip i rekao da navedeni artikl nije raspoloživ, ali da imaju sličan samo s 6 mb L3. Pitao sam ga je li siguran da taj procesor nije možda 125w jer moja matična podržava samo do 95w. Ma taj vam je isto 95w kaže tip. Ajde dobro šaljite kažem ja njemu. Proc došao za dva dana. Ja sav sretan izvadim stari proc stavim novi. Uključim komp, kad ono šok. Output power of CPU is over 95w i onda se računalo ugasi. Znači da je taj proc ipak 125w. Mamicu im njihovu. Šta da sa radim? Budući da sam naručio dostavu i nije mi baš zgodno ići u Zagreb i mjenjati. Koje su mi opcije? Jel mogu ja njima poslat CPU natrag poštom i zahtjevati povrat novca ili moram osobno ići u trgovinu?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
Igor kaže...

Zahebali su me u Diskontu24. Naručio sam Phenom II X4 945 95w 8 mb L3. Sljedeći dan me nazvao tip i rekao da navedeni artikl nije raspoloživ, ali da imaju sličan samo s 6 mb L3. Pitao sam ga je li siguran da taj procesor nije možda 125w jer moja matična podržava samo do 95w. Ma taj vam je isto 95w kaže tip. Ajde dobro šaljite kažem ja njemu. Proc došao za dva dana. Ja sav sretan izvadim stari proc stavim novi. Uključim komp, kad ono šok. Output power of CPU is over 95w i onda se računalo ugasi. Znači da je taj proc ipak 125w. Mamicu im njihovu. Šta da sa radim? Budući da sam naručio dostavu i nije mi baš zgodno ići u Zagreb i mjenjati. Koje su mi opcije? Jel mogu ja njima poslat CPU natrag poštom i zahtjevati povrat novca ili moram osobno ići u trgovinu?

Najbolje je njih pitati jer oni to najbolje znaju. Vjerojatno nitko od nas nezna 100% kako oni posluju i ostalo. Razmisli, nazovi, pitaj, učini Izlanuo se

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji
10 godina
odjavljen
Diskont24

Jel oni rade/postoje više? Poslao poruku prekjučer, ne odgovaraju. Zovem, broj se ne koristi. Jel postoji način da iskoristim garanciju za hard koji je kupljen kod njih?

17 godina
Re: Diskont24
kbenzema kaže...

Jel oni rade/postoje više? Poslao poruku prekjučer, ne odgovaraju. Zovem, broj se ne koristi. Jel postoji način da iskoristim garanciju za hard koji je kupljen kod njih?

Pa jel ti piše na garanciji u koji servis da nosiš?

10 godina
odjavljen
Diskont24

Ni nemam jamstveni list nit sam ga dobil. Samo račun na kojem piše garancija 36 mjeseci. Prije kad mi se nešt sjebalo, nosil sam u diskont i oni su to dalje rješavali. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2016 9:10 (kbenzema).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice