Stigo i0, jedini u regionu
Izvadi to van iz kutije i na sunce s njim.
Izvadi to van iz kutije i na sunce s njim.
Ovo ce vrjedit ko suho zlato kolekcionarima, proizvodnju su im vec obustavili, a prodano je valjda 5 komada.
ajmooooooo 6Ghz CB 1000 score!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ako memoriju ne natjeraš na 4600mhz c12, sram te bilo.
Voliš Tita, Jugu i legacy procesore. Baš si vintage
Kaj to piše na kutiji for serious enthusiast and premium users.
Znači nije kao na Ryzenu for office and windows paint.
Umjesto da si sretan sta ti kuca/zgrada nije do temelja izgorila...
Šrot napajanje i šrot matična ukratko. Moja Sabertooth tri puta pod vodom bila ostarila crijeva bila od vodenog loopa i napukla pa pokapalo po ploči i ništa fercera ploča normalno, kad dodje u kontakt sa vodom se ugasi ploča i sve 5. Već dvije godine majnam sa 2x290 i HD7950 na Seasonicu 850W bronze.
Da srot napajanje -Chieftec Superseries 80+ GOLD 1200 W.
A maticna Maximus VI Gene.
Ocito sam trebao sve vodom zaliti prvo da vidim jeli funkcionira oa onda upaliti.
Inace problem je bio u kondenzatoru na napajanju, koji je promjenjen. Imam ga jos, ali ceka neke bolje dane.
Mislis for pc kasa und fiksalizacija onli?
Ansha primi se posla ne sprdaj se tu po forumu. Čekamo prve rezultate...
Mislim da se previše trudiš bit zabavan, ajd da je to jednom po stranici teme, al ovo je već forsiranje.
Mislim da se previše trudiš bit zabavan, ajd da je to jednom po stranici teme, al ovo je već forsiranje.
Proljev.
Proljev.
Šta imaš proljev? Popi malo čaja uzmi čokolade za kuhanje i napni se da ti to izleti van. Kroz dan dva bit će ti bolje. Svi su to prošli nije ti to ništa.
Tvoji postovi su zbilja poučni i nadasve zanimljivi. Tvoj maximum izgleda otprilike ovako kao ovaj post i zbilja sam iznenađen kako si to lijepo sroćio.
Stoga te molim da nastaviš istim tempom jer očito bolje neznaš niti možeš. Koristan si na ovom forumu poput krpelja u koži.
Lijepo se ti odjavi i poštedi nas ovih sranja!
ajmooooooo 6Ghz CB 1000 score!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma undervoltat cu ga i ostavit na 4ghz, ne zelim vrm skurit na maticnoj ;)
Moj posao je sa softverom
Moj posao je sa softverom
Pa i moj posao je sa softverom koji se izvodi na hardveru
Navodno vrti i neke virtualke na kompu. I frend mu ima neku ozbiljnu firmu pa je njega zvao da mu nakloka cpu.
Navodno vrti i neke virtualke na kompu. I frend mu ima neku ozbiljnu firmu pa je njega zvao da mu nakloka cpu.
Između opcija - zaključati temu ili je preseliti u neformalniji dio foruma za sada je izabrana ova druga.
Angažaman moderatora bit će minimiziran, ali to ne znači da neki drski troler ili spamer neće zbog toga biti baniran.
Zbog iznimne popularnosti teme odlučili su je malo ostavit po strani da se i ostale teme napune sadržajem.
Zbog iznimne popularnosti teme odlučili su je malo ostavit po strani da se i ostale teme napune sadržajem.
dobit ćemo termin u hard reportu, ja i mislioc ćemo biti specijalizirani za ryzen tematiku, OC, memorija i virtualke, a kad nama zapne onda ulijeće najveći HW guru sa ovih prostora, zna se tko
taj taj a tko drugi
Pozdrav
Može samo sekunda, trebam savjet. Nije baš da stignem zadnjih godina sve popratiti.
Ako kupim i5 8400, za njega se navodi memorija DDR4- 2666 Mhz. Pošto ja ne nalazim takvu memoriju u ponudama,a kupujem kod Linksa, kakva se memorija preporuča i jeli to pouzdano? Ići na sporiju 2400 ili na 3000 i 3200?
Koliko sam brzinski preletio net, spominju da je sve do MBO..ako ona to podržava, radit će.
Dakle koju memoriju kupit za i5 8400...naravno defaultnu...ne dolaze u obzir nikakva clockanja?
Pozdrav
Može samo sekunda, trebam savjet. Nije baš da stignem zadnjih godina sve popratiti.
Ako kupim i5 8400, za njega se navodi memorija DDR4- 2666 Mhz. Pošto ja ne nalazim takvu memoriju u ponudama,a kupujem kod Linksa, kakva se memorija preporuča i jeli to pouzdano? Ići na sporiju 2400 ili na 3000 i 3200?
Koliko sam brzinski preletio net, spominju da je sve do MBO..ako ona to podržava, radit će.
Dakle koju memoriju kupit za i5 8400...naravno defaultnu...ne dolaze u obzir nikakva clockanja?
najjeftiniju koja postoji 2133/2400 uzmi, i onda ju laganini klokneš na 2666 i radit će bez greške
koliko vidim links i nije baš neka sreća po pitanju cijene... da se naći 8gb keksić po 600kn, akod njih je isti 750kn
najjeftiniju koja postoji 2133/2400 uzmi, i onda ju laganini klokneš na 2666 i radit će bez greške
koliko vidim links i nije baš neka sreća po pitanju cijene... da se naći 8gb keksić po 600kn, akod njih je isti 750kn
Zahvaljujem. No ako se ništa ne dira klokanjem, nego se recimo ubode 2400. Hoće to uredno radit na 2400..ne treba nikakve množitelje prpat?
Možeš mislit kako je meni bilo koji ne pratim temeljito scenu par godina. U glavi promislim, današnji standard bi bio 16gb za pc..kad tamo to izađe 1800kn. Užas!
Btw mislim da je za smrtnika ovaj i3 8100 odličan izbor. Ima 4 fizičke jezgre i ne zaostaje puno za i5 8400 sa šest jezgri koje ipak sporije kucaju.
Taj i3 recimo podržava 2400Mhz
Btw mislim da je za smrtnika ovaj i3 8100 odličan izbor. Ima 4 fizičke jezgre i ne zaostaje puno za i5 8400 sa šest jezgri koje ipak sporije kucaju.
Taj i3 recimo podržava 2400Mhz
ne znam čime se baviš na kompu i što voliš zaigrati pa ti ne mogu savjetovati... u svakom slučaju i3 8100 je solidan izbor za light gaming i neki ne ultra zahtjevan rad na računalu