Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.551.846
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: CPU chat tema
Jakovp kaže...
Kad ti stizu dividende od intela?

Malo smo butthurt a? 

16 godina
odjavljen
Ne nego mi nije jasno kako netko moze toliko hvaliti takvu firmu al ajde.
http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
14 godina
protjeran

Mene prozivas, a ove bolestine par postova iznad neces komentirati?

16 godina
odjavljen
To je svijet za sebe, ti se cinis kao normalna osoba pa me zato toliko cudi to.
18 godina
odjavljen
CPU chat tema

Meni nema gore nego kad mi netko na forumu kaze da se cinim kao normalna osoba.

Pa zar je sve do sada bilo uzalud?

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
Morat ces jos puno trolati 😂
14 godina
protjeran

Ja evo gledam vec 5 min i ne znam sto da odgovorim covjeku, ne mogu standardno podjebavat i slicno... Mislim da cu na kraju samo zaljepit hvala pa sad bila to ironija s njegove strane ili ne.

16 godina
CPU chat tema

Nakon ovog nedavnog videa sa intelom me zainteresiralo koliko ce intel i amd konfa bit u cijenovnoj razlici. Prvenstveno jer sam vidio veliki skok u gamingu,posto planiram ganjat 1440p 144hz i cini mi se da tu i5 8600k dere sve od amda. Ne gledam ulozeno dobiveno (a i tako je razlika ugrubo 100eur (slike)),necu ni rendat ama bas nista,a ne ko 90% ovog foruma,pa cak necu ni benchat (jedino ako ovakva konfa i dode kod mene,bacim neki tek da imamo nesto za usporedit) ostalo pada na 144hz gaming i velike excel data sheets i to je to.

Prvo planiram uzet pristojni monitor i 1080 da vidim hoce li moj proc bit dovoljan,a ako ne zadovolji,tamo oko bozica dolazi intel konfa.

Evo bas sam i u mindfactoryu slozio istu konfu za oba tabora,gledao sam maticne sa q-code dijagnostikom (mada bi se dale i jeftinije ploce bez nje) jer mi je to obavezno,spasilo me nebroj puta i olaksalo popravak. Razlika u cijeni nije velika,a u fpsu je ogromna,barem po viđenom.

13 godina
neaktivan

Što se tiče odabira proca, definitivno kavalejk za 144hz, ali bojim se da će ti 1080 bit slaba za 1440+144hz.

16 godina
protjeran
CPU chat tema

Ovo sta je amd opet konkurentan je zapravo sranje za nas korisnike. Sad ce jedni druge gurat i imat cemo velik napredak a time i zelju za cescim mijenjanjem procesora. Shame on you amd...

16 godina
CPU chat tema

a i ja si mislim,mozda na kraju ipak padne Ti . Samo sto je ovo gomila para za komp. Mozda uzmem 1080 pa kad dode jos para uzmem ti il novu gen..

18 godina

bolje da si ubacio kakvo kvalitetno napajanje unutra umjesto tog RGB kucista, a na 128GB SSD ce ti stat windowsi, star wars battelfront i to je to od prostora.

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.10.2017 12:05 (nixass).
16 godina
CPU chat tema

Haha,ma jasno mi je to. Ja sam to ogledno složio da vidim koja je razlika u istoj konfi te da cijenovno usporedim. Svakako jos ide pokoji sata SSD i par HDD. Kuciste sam stavio tek tolko. Osobno bi NZXT al ga iz nekog razloga nemaju u ponudi pa sam stavio ekvivalent cijenu. Nije to moja konačna,kada bude to cu u prigodnoj temi objaviti i pitati za savijet. Isto i za napajanje,ima ih gomila,pa sam stavio ovo tek tolko da je. Svakako cu kod svog slaganja dati vise truda za kvalitetnije komponente,jer ne mislim mijenjat nista nakon upgradea sljedecih 5 godina,kao i do sada sa i7 3770k.

Ovdje je bitno da nije neka razlika,za gaming,intel svakako,za sve ostalo ryzen,meni jezgre nisu bitne. Mislio sam vec uzet ryzena,al nakon sto sam vidio da ova i5 daje ogromnu razliku za mene u gamingu + dobro se kloka + ista cijena. Mislim da ce mi to biti way to go.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.10.2017 12:49 (izvone).
17 godina
Jakovp kaže...
Kad ti stizu dividende od intela?

Ma baš , navijanje kao da u kladioni dobija na intelu. To više izgleda na ono djetinjasto čiji je veči.

kradem mine iz minskog polja
18 godina
ivanzu kaže...

42 tjedan je prošli tjedan..

A di je tebi logika na paši, pa normalno da je to za prošli tjedan video/statistika je uplodana u subotu 21.10.

Kak može bit statistika za ovaj tjedan, kad je on tek na početku dakle danas je utorak.Ovaj tjedan ili još dalje, pa ništa se neče promjenit R5 1600 ostaje na vrhu još dugo vremena.Zakaj takav smotani komentar, kaj nemaš ništa pametnije nego napisat ono kaj je očito/logično i vrapcu na grani.

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/cpu-chat-tema/224306.aspx?page=414&jumpto=5511840&sort=asc&view=flat

Intel=pokvareni podmukli smradovi!
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.10.2017 15:32 (rambox).
18 godina
odjavljen

Odgovarao je napost iznad koji je tvrdio da širiš stare informacije. Daj čitaj malo.

13 godina
neaktivan
CPU chat tema

Valjda nakon nekog vremena postaneš paranoičan jer si navikao da se ljudi ne slažu s tobom pa reagiraš defenzivno bez obzira na sadržaj posta.

18 godina
XXX kaže...

Odgovarao je napost iznad koji je tvrdio da širiš stare informacije. Daj čitaj malo.

Ja ne razmišljam za druge, nije moj problem kaj ljudi ne znaju/ljeni su za koristit obično citiranje.Opcija citiranja nije za ukras, dakle treba bit jasan i precizan kome se na kaj odgovara.Zamisli problema citirat neki post, to je valjda teže od iskopat jedan grob fučkaj ga sad.

Intel=pokvareni podmukli smradovi!
18 godina
odjavljen
CPU chat tema

Ak sam ja glup skužio onda je već problem kaj ti nisi 

18 godina
odjavljen
rambox kaže...
 dakle treba bit jasan i precizan 

Je, javio se...

Freak Show Inc.
14 godina
CPU chat tema

42tjedanjeprošlitjedan..

17 godina
odjavljen

Kako to misliš? 

Nope.
17 godina
CPU chat tema

Samodasejavimutemu:D

It is always darkest just before the dawn.
17 godina
CPU chat tema

Naravno da kafa ne može biti uvrštena u statistiku prodaje kad je proc od papira. Možda kad se nakote bude nešto ali tu ih opet koči izbor jednog čispseta.

Dok se to sve pokrene stiže zen+,  tako da će biti izbora ko na švedskom stolu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.10.2017 10:44 (dery).
14 godina
CPU chat tema

Pa dok Zen+ ispegla svoje mušice, bit ce Kava malo u prednosti... I tak ko Tom i Jerry. 

Nisam ja ništa prčko.
16 godina
CPU chat tema

i korisniku dobro... zato hvala AMDu što su se probudili iz kome i dali vritnjak Intelu...

Blagodarim AMD !!!

Ju je je? Je ju je!
16 godina
protjeran
Stric_Jura kaže...

i korisniku dobro... zato hvala AMDu što su se probudili iz kome i dali vritnjak Intelu...

Blagodarim AMD !!!

Ma kakvi, sjebali su korisnike, do sad nije trebalo mijenjat proceve jer je intel imao monopol pa su davali performanse na kapaljku, sad ce u godinu dana bit vise napretka po pitanju performansi nego u zadnjih 5-6. To sve znaci vise troska za nas korisnike.. 

Zbog tog bahatog cina do daljnjega bojkotiram amd. Sreca da su propali u vga segmentu..

14 godina
protjeran
Tvoj komentar treba biti smjesan ili?
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
16 godina
CPU chat tema

ansha, sramotiš lik jedinog real-političara u Rvata

Ju je je? Je ju je!
17 godina
ansha kaže.. 

Ma kakvi, sjebali su korisnike, do sad nije trebalo mijenjat proceve jer je intel imao monopol pa su davali performanse na kapaljku, sad ce u godinu dana bit vise napretka po pitanju performansi nego u zadnjih 5-6. To sve znaci vise troska za nas korisnike.. 

Zbog tog bahatog cina do daljnjega bojkotiram amd. Sreca da su propali u vga segmentu..

U tvojoj ironiji ima i istine ali to je problem samo za one čaknute koji žive u svom filmu, a ima ih na bacanje.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice