Hm, si probao prvo dodat karticu i stavit neku drugu drzavu (ne HR) i tipa revolut visa ? Meni prije dok sam BF6 uzimao nije prolazila mastercard virtualna od revoluta, preko chata zatrazio da mi se otvori kao virtualna visa i tu je proslo...
Hm, si probao prvo dodat karticu i stavit neku drugu drzavu (ne HR) i tipa revolut visa ? Meni prije dok sam BF6 uzimao nije prolazila mastercard virtualna od revoluta, preko chata zatrazio da mi se otvori kao virtualna visa i tu je proslo...
Ekipa , ak naletite na neku dobru VPN ponudu programa na 1-3 godine pretplate , molim javite..
Ekipa , ak naletite na neku dobru VPN ponudu programa na 1-3 godine pretplate , molim javite..
Jel bilo ikada za vrijeme BF kakve akcije na iPhone? Ne sjećam se da sam ikada baš zamijetio, a ove godine bi trebao zamjeniti telefon.
Frend je kupio Weber rostilj i sve je doslo i proslo kak je trebalo...
70mai dash cam set ( prednja-stražnja ) na mršavom sniženju 120 eura, na aliju ima i za 110.
Taj shop je pouzdan?
Ok, ima plaćanje paypalom pa je i to neka doza sigurnosti, ali nisam dosad uzimao kod njih.
Normalno da je pouzdan, ima vise domena a izvorno je to nas hrvat ili slovenac vlasnik nisam tocno siguran
U Dojčland ima nešto Dealova
TCL 55Q7C 55″ QLED Mini LED Televizija + Samsung HW-B410GF/ZG ili TCL S55HE Soundbar | 4K HDR Premium, Dolby Vision IQ & Atmos, 144Hz VRR
https://www.joybuy.de/dp/10326065?utm_source=affiliate&utm_medium=mydealz&utm_campaign=de
2TB KIOXIA Exceria Plus G4 149€
WD_BLACK SN7100 NVMe SSD 2 TB 115€
LG 75QNED93A6A QNED evo TV 999€
CORSAIR K70 RGB PRO Cherry MX Speed 111€
Jedna molbica za vrijedne trazitelje dobrih BF prilika...
Ako netko naleti na dobru akciju za dobar TV 55-65'' u njemackoj, neka podjeli molim vas :)
vrlo bih volio da bude Google tv ili Android ali nije nuzno...
Hvala :)
Jedna molbica za vrijedne trazitelje dobrih BF prilika...
Ako netko naleti na dobru akciju za dobar TV 55-65'' u njemackoj, neka podjeli molim vas :)
vrlo bih volio da bude Google tv ili Android ali nije nuzno...
Hvala :)
Jel nije doslovce poruka iznad tebe odgovor na tvoj zahtjev...
LG bas i ne zelim jer imam trenutno LG i nisam zadovoljan i njihov webOS mi je los...
TCL mi je van budzeta cak i ovaj od 55''... ciljam na dobru ponudu za nekih cca 300 eura, prije manje nego vise, ne gejmam i nisam zahtjevan korisnik al opet ne bih sad bas ono neki srot da ubodem.
Ponukan ponudama iznad sam i napisao post jer mozda netko naleti na 30-50% popusta pa bude onaj od 500 na 250, recimo...
A i jos nije BF tako da ce u sljedecim tjednima sigurno biti jos boljih ponuda i akcija.
Nisam mislio da netko ide traziti za mene tv nego ako netko naleti, slucajno nabasa, neka baci link :)
Inace, kritika na mjestu, trebao sam odmah pojasniti zasto mi ovi gore ne igraju 👍
https://www.ekupi.hr/hr/Elektronika/Televizori-i-oprema/Televizori/Hisense-55%22%C2%A0OLED%C2%A0TV%C2%A055A85N%2C-4K-UHD%2C-VIDAA-Smart-TV%2C-120Hz-Ultra-Motion%2C-Infinite-Blacks/p/EK000774356 - Ne znam kakav je TV, samo sam vidio ovako na prvu dosta dobar popust.
LG bas i ne zelim jer imam svoje prohtjeve koji su samo moji ali bi da drugi nešto naprave za mene imajući na umu te moje prohtjeve...
Stari... Imaš mydealz.de.
Doslovno upišeš za što želiš da te obavijesti i dobiješ notifikaciju o tome na mob.
Bez da uopće moraš provjeravati neki tamo bug forum koji velikom većinom koriste korisnici iz RH.
hocu i ja 65" za 300€, ali to ne postoji
Gdje pratit najbolji izbor za lapgope,trebam staroj nabavit neki do 1000€ best buy. Uvijet 17" ekran
Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Pozdrav svima, da li možda znate koji shop/dućan ima dobre dealove za iPhone i MacBook? Prioritetan mi je iPhone jer je moj 12 Pro blizu ge-crk pa bi bilo dobro preventivno kupiti novi. Model mi je nebitan samo da je iznad 12 Pro (ne ciljam novu ediciju, nema potrebe za time).
Ako nema trenutno, gdje bi moglo biti u tjednu kada Black Friday kreće?
Još malo iz dojčlanda
12 MJ Nord VPN + Gratis Notebook torba
AOC 24G42E 60,5cm (23,8“) FHD IPS Gaming Monitor 16:9 HDMI/DP 180Hz 1ms G-Sync 91€
LG 50QNED86A6C TV 50 Zoll (127 cm) 4K QNED evo AI TV 461€
Asetek SimSports La Prima Wheelbase (12 Nm) + La Prima GT Button Box + GT Rim - Round Comfort+ + La Prima Gas- und Bremspedal 809€ (BUNDLE)
Prvi link za VPN, nakon unjetih podataka iznos poštarine za RH iznosi 59,99€
jel ja nesto krivo radim ili....
gdje god odem, svi imaju akcije za blek frajdej, i svi imaju ogromne popuste, 30,40,50 posto
ali stvari kostaju u cent jednako koliko kostaju cijele godine (jer pratim par stvari fanaticno, maltene na dnevnoj bazi).
i onda ispada da je nesto za bf snizeno sa 500 na 300e, a ta stvar proteklih 11 mjeseci kosta tocno 299.99 u svakom momentu.
i ne, nema nikakvih kodova, koji bi skinuli cijenu. zelim reci, samo su papirnato poskupili na neki proizvoljni iznos, i onda "snizili".
i to ne nasi, vec strani shopovi, primarno kinezi.... znao sam ja da svi ti posjeti hrvatskoj nece proci bez posljedica, naucili i oni.... :)
Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
gdje god odem, svi imaju akcije za blek frajdej, i svi imaju ogromne popuste, 30,40,50 posto
ali stvari kostaju u cent jednako koliko kostaju cijele godine (jer pratim par stvari fanaticno, maltene na dnevnoj bazi).
i onda ispada da je nesto za bf snizeno sa 500 na 300e, a ta stvar proteklih 11 mjeseci kosta tocno 299.99 u svakom momentu.
i ne, nema nikakvih kodova, koji bi skinuli cijenu. zelim reci, samo su papirnato poskupili na neki proizvoljni iznos, i onda "snizili".
i to ne nasi, vec strani shopovi, primarno kinezi.... znao sam ja da svi ti posjeti hrvatskoj nece proci bez posljedica, naucili i oni.... :)
Black Friday a i ostale akcije tijekom godine su velikim dijelom BULLSHIT.
Probaj Bosnu
Forwardaj na mailboxde adresu
...