Black Friday 2025 izdvojena tema

poruka: 88
|
čitano: 16.603
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Black Friday 2025
dado16 kaže...
Probao indiju, ne prolazi nijedna kartica, uvijek javi grešku

Hm, si probao prvo dodat karticu i stavit neku drugu drzavu (ne HR) i tipa revolut visa ? Meni prije dok sam BF6 uzimao nije prolazila mastercard virtualna od revoluta, preko chata zatrazio da mi se otvori kao virtualna visa i tu je proslo...

16 godina
imam na revolutu i visu i master, bilo je dodano prije paljenja vpna i ne prolazi nikak....probao i sa karticama ostalih banaka i servisa , nijedna nece proc
battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
13 godina
Black Friday 2025

Ekipa , ak naletite na neku dobru VPN ponudu programa na 1-3 godine pretplate , molim javite..

15 godina
mazy651 kaže...

Ekipa , ak naletite na neku dobru VPN ponudu programa na 1-3 godine pretplate , molim javite..

https://protonvpn.com/black-friday

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
15 godina
Black Friday 2025

Jel bilo ikada za vrijeme BF kakve akcije na iPhone? Ne sjećam se da sam ikada baš zamijetio, a ove godine bi trebao zamjeniti telefon.

12 godina
Black Friday 2025

Dyson V15 - 493 eur

14 godina
roby27 kaže...

Dyson V15 - 493 eur

Taj shop je pouzdan?

Ok, ima plaćanje paypalom pa je i to neka doza sigurnosti, ali nisam dosad uzimao kod njih.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina

Frend je kupio Weber rostilj i sve je doslo i proslo kak je trebalo... 

13 godina
Black Friday 2025

Evo moj slučajni ulov uz gablec :D

Đurin premium roštilj 61cm, inox gradele itd. 50 eura.

Ide neplanski roštilj koji dan :D

6 tjedana
Black Friday 2025
12 godina
Hexfire kaže...
roby27 kaže...

Dyson V15 - 493 eur

Taj shop je pouzdan?

Ok, ima plaćanje paypalom pa je i to neka doza sigurnosti, ali nisam dosad uzimao kod njih.

Normalno da je pouzdan, ima vise domena a izvorno je to nas hrvat ili slovenac vlasnik nisam tocno siguran 

https://www.majdic.at/

15 godina
7 godina
Black Friday 2025

Jedna molbica za vrijedne trazitelje dobrih BF prilika...

Ako netko naleti na dobru akciju za dobar TV 55-65'' u njemackoj, neka podjeli molim vas :)

vrlo bih volio da bude Google tv ili Android ali nije nuzno... 
 Hvala :)

15 godina
rampart kaže...

Jedna molbica za vrijedne trazitelje dobrih BF prilika...

Ako netko naleti na dobru akciju za dobar TV 55-65'' u njemackoj, neka podjeli molim vas :)

vrlo bih volio da bude Google tv ili Android ali nije nuzno... 
 Hvala :)

Jel nije doslovce poruka iznad tebe odgovor na tvoj zahtjev...

Di2 & EPS FTW!
7 godina
Black Friday 2025

LG bas i ne zelim jer imam trenutno LG i nisam zadovoljan i njihov webOS mi je los...

TCL mi je van budzeta cak i ovaj od 55''... ciljam na dobru ponudu za nekih cca 300 eura, prije manje nego vise, ne gejmam i nisam zahtjevan korisnik al opet ne bih sad bas ono neki srot da ubodem.

Ponukan ponudama iznad sam i napisao post jer mozda netko naleti na 30-50% popusta pa bude onaj od 500 na 250, recimo...

A i jos nije BF tako da ce u sljedecim tjednima sigurno biti jos boljih ponuda i akcija.

Nisam mislio da netko ide traziti za mene tv nego ako netko naleti, slucajno nabasa, neka baci link :)

Inace, kritika na mjestu, trebao sam odmah pojasniti zasto mi ovi gore ne igraju 👍

13 godina
Black Friday 2025
http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
17 godina
rampart kaže...

LG bas i ne zelim jer imam svoje prohtjeve koji su samo moji ali bi da drugi nešto naprave za mene imajući na umu te moje prohtjeve...

Stari... Imaš mydealz.de.

Doslovno upišeš za što želiš da te obavijesti i dobiješ notifikaciju o tome na mob.

Bez da uopće moraš provjeravati neki tamo bug forum koji velikom većinom koriste korisnici iz RH.

Gledam te!
17 godina

hocu i ja 65" za 300€, ali to ne postoji

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
10 godina
Black Friday 2025

Gdje pratit  najbolji izbor za lapgope,trebam staroj nabavit  neki do 1000€ best buy. Uvijet 17" ekran

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
2 dana
Black Friday 2025

Pozdrav svima, da li možda znate koji shop/dućan ima dobre dealove za iPhone i MacBook? Prioritetan mi je iPhone jer je moj 12 Pro blizu ge-crk pa bi bilo dobro preventivno kupiti novi. Model mi je nebitan samo da je iznad 12 Pro (ne ciljam novu ediciju, nema potrebe za time).

Ako nema trenutno, gdje bi moglo biti u tjednu kada Black Friday kreće?

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 14:54 (ivek44).
13 godina

Prvi link za VPN, nakon unjetih podataka iznos poštarine za RH iznosi 59,99€

9 godina
Black Friday 2025

jel ja nesto krivo radim ili....

gdje god odem, svi imaju akcije za blek frajdej, i svi imaju ogromne popuste, 30,40,50 posto

ali stvari kostaju u cent jednako koliko kostaju cijele godine (jer pratim par stvari fanaticno, maltene na dnevnoj bazi).

i onda ispada da je nesto za bf snizeno sa 500 na 300e, a ta stvar proteklih 11 mjeseci kosta tocno 299.99 u svakom momentu.

i ne, nema nikakvih kodova, koji bi skinuli cijenu. zelim reci, samo su papirnato poskupili na neki proizvoljni iznos, i onda "snizili".

i to ne nasi, vec strani shopovi, primarno kinezi.... znao sam ja da svi ti posjeti hrvatskoj nece proci bez posljedica, naucili i oni.... :)

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
9 godina
Damir22 kaže...

gdje god odem, svi imaju akcije za blek frajdej, i svi imaju ogromne popuste, 30,40,50 posto

ali stvari kostaju u cent jednako koliko kostaju cijele godine (jer pratim par stvari fanaticno, maltene na dnevnoj bazi).

i onda ispada da je nesto za bf snizeno sa 500 na 300e, a ta stvar proteklih 11 mjeseci kosta tocno 299.99 u svakom momentu.

i ne, nema nikakvih kodova, koji bi skinuli cijenu. zelim reci, samo su papirnato poskupili na neki proizvoljni iznos, i onda "snizili".

i to ne nasi, vec strani shopovi, primarno kinezi.... znao sam ja da svi ti posjeti hrvatskoj nece proci bez posljedica, naucili i oni.... :)

Black Friday a i ostale akcije tijekom godine su velikim dijelom BULLSHIT.

Prosječno glup i umjereno lud. Twitch: Duxcro
3 godine
mazy651 kaže...

Probaj Bosnu

15 godina
mazy651 kaže...

Forwardaj na mailboxde adresu

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
13 godina
I just found this on AliExpress:
€893.55 | realme GT 7 Pro Smartphone 5G Global Version Snapdragon 8 Elite 6.78'' 120Hz Eco OLED Screen 120W SUPERVOOC 50MP Camera NFC GPS
https://a.aliexpress.com/_EIiz4y4

Uzeo prije neki dan ispalo me 505 eura, došlo u 3 radna dana. Prezadovoljan. Prije sam imao oneplus takoreci isti softwer. Baterija preko 10 h ukljucenog ekrana. Imaju i realme gt7 i gt7t, takoder po povoljnoj cijeni...
15 godina
Damir22 kaže...

...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice