Bijeli dim iz perilice rublja.

poruka: 5
|
čitano: 10.510
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Pozdrav. Imam perilicu rublja Končar m400, je da je starija, ali služi svrsi. Danas uđem u kupaonicu i imas što za vidjet. Iz perilice idje bijeli dim kroz sve otvore. Dim je smrdio po spaljenoj plastici. Dal zna netko sto joj je i ima li joj spasa?

LP

This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
12 godina
neaktivan
Re: Bijeli dim iz perilice rublja.

Možda je izabrala papu :)

14 godina
Re: Bijeli dim iz perilice rublja.

Hmmm

vidin da imas previse odgovora na svoje pitanje pa eto odlucio sam ti nesto ja napisati...

bijeli dim ..neznam odakle bi mogao doci ali sam vec nekoliko masina rastavljao i sastavljao popravljao i servisirao tako da znam kako rade i znam ih u svaku funkciju i vidu...

ugl moze biti vise izvora bijelog dima...

ako je milis sam popravljat .. pogledaj što je s grijačem ... štoo je s motorom --što je s programatorom .... mozda je i samo kondenzator izdimija ... otvori i pogledaj sumnjiva mjesta ... 

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
17 godina
neaktivan

Ehh,morao si ga ulovit, sva elektronika radi na bijeli dim,nekad se dogodi da on pobjegne al ga moraš uhvatiti i natrag unutra stavit!

@modovi, Sunce se okreće oko Zemlje,ne?
14 godina

Bio je termostat izgorio, a posto je vec stara, uzelio smo novu.

Hvala na pomoći!

This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice