Ipod touch zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 3.503
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ipod touch

Prijatelj je kupio real football 2009 iz appstora i dao meni ipa file na cd.Može li mi netko reći kako da ga stavim na ipod i imam softwer 2.1 unaprjed hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ipod touch

Taj file na CD-u otvoriš u iTunes-u onda označiš da ti se sinkronizira s iPod-om, ali ćeš najvjerojatnije dobiti grešku.

Mislim da će ti raditi jedino ako si "jailbreakao" iPod

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ipod touch

daj ljudi jelli zna neko objasni kako na firmware 2.2 napravi da crack app mogu instalira ( igre ) sve napravim stavim mobile instalation file dam mu permission ali kad skinem igru s app store i stavim crackiranu nece da pokrene ni jednu ni drugu, prije sam bia na 2.1 onda mi je bar tu iz app stire pokrenia ali isto crack nije

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Ipod touch
Komp-macketina kaže...

daj ljudi jelli zna neko objasni kako na firmware 2.2 napravi da crack app mogu instalira ( igre ) sve napravim stavim mobile instalation file dam mu permission ali kad skinem igru s app store i stavim crackiranu nece da pokrene ni jednu ni drugu, prije sam bia na 2.1 onda mi je bar tu iz app stire pokrenia ali isto crack nije

Probaj skinut jednu besplatnu aplikaciju sa app-store-a da nije crackovana
instaliraj,restartuj ipod,i trebali bi radit...
A jesi siguran da si uzeo mobile instalation file za 2.2 ?
"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."
17 godina
neaktivan
RE: Ipod touch
Ituouch kaže...

Prijatelj je kupio real football 2009 iz appstora i dao meni ipa file na cd.Može li mi netko reći kako da ga stavim na ipod i imam softwer 2.1 unaprjed hvala

To mozes napraviti samo ako si napravio jailbreak. 
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Ipod touch

Kupi!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ipod touch

ma skinia sam besplatnu app i skupa s crackanom instalira i nece tu sta je crackirana da pokrene ali mene zanima da nisam taj file mobile installation krivo konfigurira, jer neki rade novw foldere u ipodu neki samo stavljaju permissione ta taj fajl. ne znam sta je tocno. imas koji link za mob.instalation.2.2 da provjerim.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2009 19:20 (Komp-macketina).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice