Prijatelj je kupio real football 2009 iz appstora i dao meni ipa file na cd.Može li mi netko reći kako da ga stavim na ipod i imam softwer 2.1 unaprjed hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Taj file na CD-u otvoriš u iTunes-u onda označiš da ti se sinkronizira s iPod-om, ali ćeš najvjerojatnije dobiti grešku.
Mislim da će ti raditi jedino ako si "jailbreakao" iPod
daj ljudi jelli zna neko objasni kako na firmware 2.2 napravi da crack app mogu instalira ( igre ) sve napravim stavim mobile instalation file dam mu permission ali kad skinem igru s app store i stavim crackiranu nece da pokrene ni jednu ni drugu, prije sam bia na 2.1 onda mi je bar tu iz app stire pokrenia ali isto crack nije
daj ljudi jelli zna neko objasni kako na firmware 2.2 napravi da crack app mogu instalira ( igre ) sve napravim stavim mobile instalation file dam mu permission ali kad skinem igru s app store i stavim crackiranu nece da pokrene ni jednu ni drugu, prije sam bia na 2.1 onda mi je bar tu iz app stire pokrenia ali isto crack nije
instaliraj,restartuj ipod,i trebali bi radit...
Prijatelj je kupio real football 2009 iz appstora i dao meni ipa file na cd.Može li mi netko reći kako da ga stavim na ipod i imam softwer 2.1 unaprjed hvala
Kupi!
ma skinia sam besplatnu app i skupa s crackanom instalira i nece tu sta je crackirana da pokrene ali mene zanima da nisam taj file mobile installation krivo konfigurira, jer neki rade novw foldere u ipodu neki samo stavljaju permissione ta taj fajl. ne znam sta je tocno. imas koji link za mob.instalation.2.2 da provjerim.