Bug radio

poruka: 223
|
čitano: 39.649
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Bug radio

ozbiljno sam se sad zagrijo za to...ako netko oće samnom u neki poslić ući neka se javi na PM ;)

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Bug radio

Hambrle se javio za pomoć,riješio sam sponozra...primamo još 2-3 ljudi spremnih pomoći...kasnije će i prohoda sihurno biti ;)

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Bug radio

Evo i ja se javljam za pomoć.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug radio

pošalji mi msn na PM da te dodam

Pušta se isključivo strana muzika(pop,rock,techno) stvarno svašta...ako nekog zanima kvaliteta http://hrcradio.listen2myradio.com/

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
RE: Bug radio
Hrvojestr kaže...

pošalji mi msn na PM da te dodam

Pušta se isključivo strana muzika(pop,rock,techno) stvarno svašta...ako nekog zanima kvaliteta http://hrcradio.listen2myradio.com/

a cajke ( za mene nešto najgore na svijetu pa se nadam da ih nema)? {#}
ja bi možda mogao pomoć, znam puštat pjesme {#} 

Najbolji hrvatski anime portal: animehr.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 21:53 (tonihrvat).
16 godina
protjeran
Bug radio

Mariaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

http://www.animehr.com
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug radio

...vidjet ćemo...moram vidjeti...ali večina ljudi ne sluša cajke...javi mi se na PM pa ćemo se dogovoriti...dobit ćeš dva sata u eteru i puštaš što želiš :D :D

ako ćeš imati slušanost nastavljaš..ako ne žao mi je

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 21:54 (Hrvojestr).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Hrvojestr kaže...

...vidjet ćemo...moram vidjeti...ali večina ljudi ne sluša cajke...javi mi se na PM pa ćemo se dogovoriti...dobit ćeš dva sata u eteru i puštaš što želiš :D :D

ako ćeš imati slušanost nastavljaš..ako ne žao mi je

lol došlo je do nesporazuma ja ih ne slušam {#}

Najbolji hrvatski anime portal: animehr.com
16 godina
protjeran
Bug radio

E ko god pušta ove pjesme, svaka čast na ukusu, poklapa se s mojim. Još niti jedna pjesma pogršna :D Ako napravite ovo imam vas za bookmark. Evo ja se javljam za izradu stranice u joomli ili wordpressu i za njeno održavanje. Svaka čast ;)

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug radio

hehehe dobro onda mi pošalji PM ;) i dog cemo se

EDIT:

Ja puštam mjuzu trenutno....ajde drago mi je da ti se sviđa ;)) i hvala na ponudi...mogli bi se dog na PM..btw i sa zidića ono da riješim za DM ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 21:59 (Hrvojestr).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
moderator
Tawals kaže...

Čekamo što će bugova redakcija reći.

Do tada ja i moj prijatelj smišljamo koju ćemo glazbu staviti.

I dali možda netko zna neki posebni program za vođenje online radia, poželjno je da je besplatan :)

Čitam ja ovo i pratim temu, ali ne znam što bih ti rekao, pa se zato i ne javljam... Ideju o internetskom radiju Oleg i ja smo pretresali prije 4-5 godina, imali smo i nekih planova, ali nismo daleko dogurali...

Danas ne znam koliko takvo što ima smisla - ponuda je enormna, na razini da boli glava (mislim na glazbene sadržaje), a nešto puno brijati s govornim emisijama, onako improvizatorski, teško da bi ikome bilo zanimljivo osim onih samih - koji briju sebi za gušt...

311008 kaže...

Ja sam skoro 2 godine vrtio radio na dva drustvena sajta.Islo je preko SAM-a, brodchaust, drugo, ako mislis to sve prije svega, ocigledno je da pokrečes samostalno stoga vjerovatno ces ici i preko free hosting servera, problem kod tog hosting servera, je u tome sto mu se mjenja ip svakim odlogovanjem sa radija, tako da bi onaj ko te nasljedjuje na smjeni morali bi biti u jako dobroj vezi i jako dobro poznavati ljude sa kojim mislis to da radis.Iskreno, to sto ti planiras uraditi, prije svega moras imat dozvolu od Bug redakcije, jer oni na koncu imaju rijec, jer koristis njihovo ime, stoga od njih prvo moras traziti dozvolu, drugo potrebno je taj radio negdje smjesti, barem link koji ce upucivati na tvoj radio steam.Znaci i tu trebas pomoc Buga, ne bi da te obeshrabrujem, ali mislim da za Bug i informatiku nekako mi ne ide radio, vise prilici neki video/tv, ali buduci da vec ima BUg Tv to Bug ne bi vjerovatno dopustio.Ukoliko bude doslo do realizacije i sve ti se poklopi jedini problem bude program za vodjenje radija dobit ces od mene licencu i program SAM besplatno.Samo mi se javi na pm.Drugo za muziku, buduci da je Bug pravno lice, sumnjam da bi mogao pustati bilo kakvu komercijalnu muziku koju imas na racunaru zato jer to podljeze autorskim pravima o javnom emitiranju, za sta Bug treba da dobije dozvolu od Ministarstva za komunikacije RH.Ali naravno ovo nije da te obeshrabrim ponudi Bugu mozda zaista bude nesto od ovoga.

Hvala ti na ovim zanimljivim iskustvima. Slažem se s tobom da je informatika teže probavljiva na radiju kao mediju, a vjerujem da si u pravu kada pretpostavljaš da bi nas kao pravnu osobu dočekali razni troškovi glede autorskih prava i uopće prava na "emitiranje"...

rooswelt1991 kaže...

I ja sam za neku "Tv emisiju" pa onda da tamo pravimo neke recenzije i sl.

uostalom, mozda i BUG objavi u svoj bug.tv-u objavi neki forumaški uradak...

To je već izglednije, jer produkciju imamo i nije tako veliki iskorak krenuti s više emisija... A to je i neka prirodna nadupuna našeg sadržaja (pokazati kako nešto opisano izgleda i radi u praksi)

Hrvojestr kaže...

Kolega iznad mi je sve objasnio i uspio sam server dići :D ako nekog zanima za probu može ovdje ćuti šta se vrti :D

http://hrcradio.listen2myradio.com

Ja ništa ne čujem (trenutno)?!?

...
16 godina
neaktivan
Bug radio

nečuješ jer sam ugasio...to je za probu na free stremu..upaliti ću opet sutra sad idem krmiti :D

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Miro kaže...
rooswelt1991 kaže...

I ja sam za neku "Tv emisiju" pa onda da tamo pravimo neke recenzije i sl.

uostalom, mozda i BUG objavi u svoj bug.tv-u objavi neki forumaški uradak...

To je već izglednije, jer produkciju imamo i nije tako veliki iskorak krenuti s više emisija... A to je i neka prirodna nadupuna našeg sadržaja (pokazati kako nešto opisano izgleda i radi u praksi)

Evo ja ću se sa tim projektom zabaviti malo više sljedeći tjedan, sad sam zauzet sa faksom...

U biti, to neće ni biti neki problem, jer ionako svako malo izleti neki review na forumu, samo treba zamoliti ljude da to prezentiraju na video materijalu, i onda napravi neku mini "emisiju" gdje ćemo naći nekog zgodnog (ne pametnog) forumaša, da nam pročita sve i da napravimo jedan solidan uradak mjesečno od 15ak minuta...

vidjet ćemo kako će to ići...

15 godina
protjeran

Ukoliko jos netko bude htio pokrenut slicnu stvar ko ovaj kolega gore.SAM 2 ima od mene na poklon, jer  zaista na neki nacin iako sam se povukao radi privatnih obaveza ipak bih da ostanem nekako u tom fahu.Pa makar na ovaj nacin, ko god pokrece neki internetski radio nek se javi na pm.Postavio bih ovdje link za download SAMA sa licencom ali ne znam da li je dozvoljeno posto bi morao sam da ga upladujem preko rapida.

http://s3.ba.bitefight.org/user/bite/132359
16 godina
neaktivan
Bug radio

Obavještavam vas da je radio live i možete ga čuti ovdje ----- KLIK  Uživajte(naravno kritike i prijedlozi dobrodošli)

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Bug radio

kakav muziku želite slušati

Ponovo live navečer od 19:00

5 techno,elektro
7 narodno,cajke
37 pop,rock
0 nešto drugo(navedite ispod šta
1 ništa
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.2.2011 14:06 (Hrvojestr).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Bug radio

Ako ovaj drugi dio pobjedi, onda i ja mogu biti privremeni dj x)

a mogu i techno{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Moj je prijedlog, da se skupi par ljudi koji imaju dosta muzike, razlicitih zanrova pa se to izmjesati rooswelt npr cajke i narodnu neko drugi pop rock itd {#}  dalo bi se to lijepo sredit samo tko ima viska vremena i malo volje.

16 godina
neaktivan
Bug radio

svi koji žele pomoći,muzikom ili sličnim prijedlozima neka mi se jave na PM

Radio je onair od 15:00-16:30

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Bug radio

To nebi bila skupa investicija, kojih 100kn mjesecno, a ukoliko se decki iz redakcije sloze, sama instalacija radia na njihov server nebi trajala ni pune 4min(bilo linux ili windows)..

Trosenje resursa je stvarno zanemarivo( 1.000 slusatelja 14mb rama sa bandwithom bi bilo mozda malo problema npr 100slusatelja ako streamamo sa 64kbps bi ispalo oko 6mbps)

Al kazem za 100kn se moze uzet linux server sa 100gb hdd koji ce moc tjerat to sve

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jazika kaže...

To nebi bila skupa investicija, kojih 100kn mjesecno, a ukoliko se decki iz redakcije sloze, sama instalacija radia na njihov server nebi trajala ni pune 4min(bilo linux ili windows)..

Trosenje resursa je stvarno zanemarivo( 1.000 slusatelja 14mb rama sa bandwithom bi bilo mozda malo problema npr 100slusatelja ako streamamo sa 64kbps bi ispalo oko 6mbps)

Al kazem za 100kn se moze uzet linux server sa 100gb hdd koji ce moc tjerat to sve

Upravo tako....radio je trenutno na free hostu i on air je....ali gledamo na prelazak na stalni host...ako ne u suradnji s bugom svakako sami ili s nekim drugim..

15 godina
protjeran
Bug radio
Ima "Oi!"-a?
WP

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...
Ima "Oi!"-a?

dont understand :D

16 godina
Bug radio

dobra ideja, drzim fige da uspije, ak treba pomoc na bilo koji nacin javi...

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Hrvojestr kaže...
netko,netkovic kaže...
Ima "Oi!"-a?

dont understand :D

Onaj britanski punk-rock :D

Primjer :

WP
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.2.2011 16:41 (netko,netkovic).
16 godina
neaktivan
Bug radio

aha :) bit će svega...stranica je u izradi..bit će mogučnost ispunjavanja želja i slično :) neželim više ništa govoriti... :D :D

Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
protjeran

Dobro bi bilo skinut si YUtube to MP3 coverter, on je free tako bi mogao direktno skidati muziku sa yutuba i ubacivati je, da ne moras skakat po netu gdje ima koja pjesma, jer to moze potrajati.

16 godina
neaktivan
Bug radio

to i radim al s videogetom ;))

Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
Bug radio

i kako napreduje radio....jel smisljeno neko ime a da netrebaju autorska prava?{#}

n00binator
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
FiCoO kaže...

i kako napreduje radio....jel smisljeno neko ime a da netrebaju autorska prava?{#}

Sve ćete saznat uskoro, nismo odustali ;)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice