Youtube i MSN

poruka: 7
|
čitano: 2.878
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Youtube i MSN

ovako, zanima me kako da mi u statusu MSN messengera pise naziv videa kojeg trenutno gledam na Youtube-u.

skinuo sam program Now watching 2.0 i navodno bi on tu zadacu trebao radit, medutim nista se ne desava...

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Youtube i MSN

[]...a mene zanima kako da namjestim da mi msn ocitava što trenutno slušam na windows meda playeru... sve sam pokušavao što sam znao al ništa, brijem da je to zato što imam windows 7, dok mi na sestrinom laptopu sa XP-om sve uredu ocitava šta slušam...

I See Offline People ! You want Lockerz.com invite?? Send me pm and you will get it... ;) You want Lockerz invite?? Sent me pm... ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Youtube i MSN
system kaže...

[]...a mene zanima kako da namjestim da mi msn ocitava što trenutno slušam na windows meda playeru... sve sam pokušavao što sam znao al ništa, brijem da je to zato što imam windows 7, dok mi na sestrinom laptopu sa XP-om sve uredu ocitava šta slušam...

Stisni gore di upisujes osobnu poruku i odaberi PRIKAŽI ŠTO SLUŠAM,ako i tada ne pise pusti muziku u ITunesu.

16 godina
neaktivan
RoTT kaže...
system kaže...

Stisni gore di upisujes osobnu poruku i odaberi PRIKAŽI ŠTO SLUŠAM,ako i tada ne pise pusti muziku u ITunesu.

znam za to kad stisneš di upisuješ poruke, stisnuo sam to al nece... jel postoji kakav drugi način osim toga da moram slušat glazbu preko ITunesa jer mi je Windows Media Player najbolji za slušat glazbu i skroz sam se navikao na njega i nebih želio ga mjenjat....

I See Offline People ! You want Lockerz.com invite?? Send me pm and you will get it... ;) You want Lockerz invite?? Sent me pm... ;)
16 godina
neaktivan
Youtube i MSN

moras i u samom wmp da vidis da li je ukljucen plugin za msn...ako nije moras ga ukljuciti, ja slusam na win7 u wmp12 i sve radi kako treba.

He who dares, wins
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
malina22 kaže...

moras i u samom wmp da vidis da li je ukljucen plugin za msn...ako nije moras ga ukljuciti, ja slusam na win7 u wmp12 i sve radi kako treba.

ee hvala ti puno, sad sam se malo igrao s opcijama dok nisam pronašao taj plugin i ukljucio ga.....Namigiva

16 godina
neaktivan
Youtube i MSN

nema na cemu...

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice