Ima li tko kakav zgodan tutorial za Adobe PHSH CS3

poruka: 10
|
čitano: 3.155
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

...joj,htio bih ovladati adobe photoshopu cs3...ali mi se cini jako kompliciranim...zna li ko za kakav dobar tutorial?...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Ima li tko kakav zgodan tutorial za Adobe PHSH
Kajfa kaže...

...joj,htio bih ovladati adobe photoshopu cs3...ali mi se cini jako kompliciranim...zna li ko za kakav dobar tutorial?...

Nemogu ti preporuciti konkretan tutorial ali svakako odi na www.tutorijali.net. Imaš dosta toga za proći a kad s time završiš guglaj,net je pun tutoriala, eventualno si nađi kakvu dobru knjigu. Ukoliko si totalan početnik probaj sa Photoshop CS3 for Dummies,a ako baš trebaš na našem jeziku malo pogledaj po knjižarama Cool

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.3.2008 5:19 (PROTECTOR).
17 godina
protjeran
Razlika je da li se zelis baviti profesionalno photoshopom ili samo usputno napraviti par stvari, ustvari razlika je ogromna. Za advanced koristenje bi preporucio da napravis neki od dostupnih tecajeva jer ti je u ovom slucaju zapravo puno jednostavnije doci do zeljenih rezultata, ukoliko te zanima samo povremeno koristenje, imas kao sto je gore navedeno tonu literature, kao i ugradeni help tool koji ce takoder pomoci.
17 godina
neaktivan

Doći će brže, ali neće naučiti sve. Zaista naučiti najbolje će prčkajući sam uz tutoriale online. Eksplorativno učenje pokazalo se najboljom metodom.

Ovo je jedan od najboljih sajtova za učenje Photoshopa i tu zaista može naučiti to the point stvari.

Slijedi ga i jako dobar ovaj sajt.

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina
neaktivan

Hmm ja sam na torrentima našo jako puno videa koji te vode korak po korak po photo shopu i stvarno je jako lagano tj. jednostavno za nauciti. Doduše to nisu bili ono baš za totalne pocetnike vec za one koji nešto znaju.

Ne  znam  dali  toga  ima  na  publick  torrentima  ali  potrazi.

May The Force be With You DuDe!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ma video zna biti zamoran i tupiti na stvarima koje su ti lake... priručnici su bolje rješenje... i onda ne čitati od korice do korice već zadati si zadatak i onda krenuti.... što znaš radiš a kada naiđeš na problem ne ga rješavati tako da izmjeniš svoju zamisao i prilagodiš ju svom znanju već staneš na problemu i onda tražiš rješenje za njega...

kad učiš na praktičnim primjerima to je puno efektivniji i efikasniji rad...

sam adobe ima vrlo dobre priručnike koje često dobiješ uz sam program.. odi na izbornik help tamo ti je objašnjeno bar 60-70% mogučnosti a čak i profesionalci ne koriste više od toga.

uzmi samo da je phsh cs3 verzija potpuno osposobljena čak i za forenzička istraživanja i koriste ju već neke velike policije poput forenzičara iz neworleansa i houstona ... onda ti je sve jasno.

najveći hrvatski portal za kulturu i umjetnost --- www.svijetkulture.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.3.2008 12:44 (hondo).
17 godina
neaktivan

skini od lynda.com sa torenata video tutore o photoshopu.

detalje pogledaj na www.lynda.com  a ako ti se bas cita www.giuciao.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Potvrđujem. Lynda video tutorijali su genijalni. Više o nabavci na PM, da ne dobijem prijevremeni ban.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

...hvala, ljudi...sad mi je puno jasnije ,kako da si pomognem...a,kaj se tice Photoshopa,vidim da ima  brdo opcija i mogucnosti...pa,krecem u borbu sa njim...Namigiva

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IBM ( I Blame Microsoft)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice