...joj,htio bih ovladati adobe photoshopu cs3...ali mi se cini jako kompliciranim...zna li ko za kakav dobar tutorial?...
...joj,htio bih ovladati adobe photoshopu cs3...ali mi se cini jako kompliciranim...zna li ko za kakav dobar tutorial?...
Doći će brže, ali neće naučiti sve. Zaista naučiti najbolje će prčkajući sam uz tutoriale online. Eksplorativno učenje pokazalo se najboljom metodom.
Ovo je jedan od najboljih sajtova za učenje Photoshopa i tu zaista može naučiti to the point stvari.
Slijedi ga i jako dobar ovaj sajt.
Hmm ja sam na torrentima našo jako puno videa koji te vode korak po korak po photo shopu i stvarno je jako lagano tj. jednostavno za nauciti. Doduše to nisu bili ono baš za totalne pocetnike vec za one koji nešto znaju.
Ne znam dali toga ima na publick torrentima ali potrazi.
ma video zna biti zamoran i tupiti na stvarima koje su ti lake... priručnici su bolje rješenje... i onda ne čitati od korice do korice već zadati si zadatak i onda krenuti.... što znaš radiš a kada naiđeš na problem ne ga rješavati tako da izmjeniš svoju zamisao i prilagodiš ju svom znanju već staneš na problemu i onda tražiš rješenje za njega...
kad učiš na praktičnim primjerima to je puno efektivniji i efikasniji rad...
sam adobe ima vrlo dobre priručnike koje često dobiješ uz sam program.. odi na izbornik help tamo ti je objašnjeno bar 60-70% mogučnosti a čak i profesionalci ne koriste više od toga.
uzmi samo da je phsh cs3 verzija potpuno osposobljena čak i za forenzička istraživanja i koriste ju već neke velike policije poput forenzičara iz neworleansa i houstona ... onda ti je sve jasno.
skini od lynda.com sa torenata video tutore o photoshopu.
detalje pogledaj na www.lynda.com a ako ti se bas cita www.giuciao.com
Potvrđujem. Lynda video tutorijali su genijalni. Više o nabavci na PM, da ne dobijem prijevremeni ban.
...hvala, ljudi...sad mi je puno jasnije ,kako da si pomognem...a,kaj se tice Photoshopa,vidim da ima brdo opcija i mogucnosti...pa,krecem u borbu sa njim...
http://www.mydamnchannel.com/Big_Fat_Brain/You_Suck_at_Photoshop/YouSuckatPhotoshop1_398.aspx
najbrži najsmješniji najbolji