Problem s DevCpp

poruka: 6
|
čitano: 1.916
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem s DevCpp

Instalirao sam program DevCpp na računalo.Instalacijsku datoteku sam preuzeo iz škole.Napisao sam program i otišao na kompajliranje(compile) i pisalo mi:The system cannot find the file specified.Uopće ne mogu kompajlirat.Može li mi netko pomoći?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s DevCpp

Prvo , postaj kod koji si išao kompajlirati , zatim kod spremanja projekta trebaš ga posebno spremati u novu datoteku  a ne u instalacijsku od Dev-a.Moraš napraviti poseban folder gdje češ spremati svoje projekte.Ima dosta "Sitnica" koje bi trebalo objasniti ali bar postaj kod i da li si otvorio novu datoteku u koju spremaš svoj projekt?

Da li si "includao" sve potrebno ? Na kojim postavkama ti je dev (c ili c++)   ..................

Private
16 godina
16 godina
neaktivan

Hvala puno.Instalirao sam i sad mi radi kompajliranje,očita mi greške ako ih ima i u redu je.Samo,kad želim pokrenuti program koji sam prethodno kompajlirao ne mogu ga vidjeti,samo se na "stotinku" pojavi i odmah nestane.Zašto?

16 godina
lebron kaže...

Hvala puno.Instalirao sam i sad mi radi kompajliranje,očita mi greške ako ih ima i u redu je.Samo,kad želim pokrenuti program koji sam prethodno kompajlirao ne mogu ga vidjeti,samo se na "stotinku" pojavi i odmah nestane.Zašto?

Napiši:

system ("PAUSE")

ispred return 0; i radit će, ili ako želiš da ti radi i na linuxu trebaš u deklarirat neku varijablu sa char i prije return 0; dodat cin>>ImeTeVarijable.

I prikazat će ti program, kada ga hoćeš prekinut napiši bilo koji znak i stisni enter.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan

hvala,hvala!!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice