Ovako zanima me da li postoji program koji bi mi u igrama mjerio temperature,iskoristivost RAM-a,proca,GPU-a i da mjeri FPS-ove te da ne troši resurse.Hvala.
Preporuka programa za mjerenje temp. i FPSa u igri
- poruka: 21
- |
- čitano: 8.121
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za iskorištenost resursa i temperature dobar je Riva Tuner (najnovija verzija), a za FPS koristim FRAPS. Znam da su to 2 programa, ali eto
Baš me zanima postoji li jedan koji sve to monitorira u pozadini dok se vrti neka igra..
Da i mene zanima ako zna tko neka reče.
Za iskorištenost resursa i temperature dobar je Riva Tuner (najnovija verzija), a za FPS koristim FRAPS. Znam da su to 2 programa, ali eto
Baš me zanima postoji li jedan koji sve to monitorira u pozadini dok se vrti neka igra..
Sve se to da s riva tunerom, evo na ovoj temi se raspravljalo o tome pa da ne ponavljam: LINK
Hvala,ali on ne mjeri CPU usage ili?
Mislio sam na temp. i fps, kao sto naslov kaze. Vidim da Dado_zg78 spominje resurse, ja koliko vidim, ne vidim to :))
EDIT: VIdim plugin za everest i CPU, bas cu se sad poigrati malo s tim, vjerovatno moze onda
EDIT2: Moze (slika)
Mislio sam na temp. i fps, kao sto naslov kaze. Vidim da Dado_zg78 spominje resurse, ja koliko vidim, ne vidim to :))
EDIT: VIdim plugin za everest i CPU, bas cu se sad poigrati malo s tim, vjerovatno moze onda
EDIT2: Moze (slika)
Pa sve sljaka, samo ukljucis CPU i everest plugin u hardware monitoring setupu (slika) i pokrenes statistics server (taj dio sam objasnio u onoj temi s linka).
Pa sve sljaka, samo ukljucis CPU i everest plugin u hardware monitoring setupu (slika) i pokrenes statistics server (taj dio sam objasnio u onoj temi s linka).
Ja sam sve napravio kak je tam ali svejedno mi samo pokazuje FPS i ne mogu staviti veči zoom od 2.Dodao sam koje sam htio u OSD ali pokazuje samo FPS.Zašto?
Ostavi hardware monitoring ukljucen na desktopu pa ce statistics server povuci podatke s njega na OSD
I dalje isto
Evo, kod mene sve radi. Probaj jos jednom sve prekontrolisati i vrati postavke x-coord i y-coord na 1, bice ti onda u gornjem lijevom uglu. Ja sam drzao vrijednost na 300, ali kad igram u rezoluciji razlicitoj od 1280x1024, bude na pogresnom mjestu, cak se nekad ni ne vidi OSD.
Probal sam.Nejde.
Ima tko kakav drugi program jel izgleda da s ovime ne bude ništa.Jel možda zato što mi veli na početku paljenja programa da nije kompatibilan sa driverima.Imam Catalyst 8.7 i HD 2600xt,a verzija programa je 2.09
Meni pokazuje samo FPS kao tebi kad mi nije ukljucen hardware monitoring nego samo statistics server. kad ukljucim hardware monitoring i ostavim na desktopu (slika) i podesim sta da vidim na OSD, sve radi. Ne znam zasto kod tebe nece :(