Novi ATi driveri 10.5

poruka: 22
|
čitano: 4.446
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Novi ATi driveri 10.5

Stigli nam novi driveri za ATi graficke kartice! 10.5,do sada su bili 10.4.

Link za skinuti 10.5 OVDJE (samo odaberete svoj OS i graficku i skinite)

Evo par poboljsanja

• Battlefield Bad Company 2 Fix - horizontal lines are no longer observed when running an ATI CrossFireX configuration
  • Battlefield Bad Company 2 Fix - flickering and black square corruption is no longer observed when running on single card ATI Radeon products
  • ATI Catalyst Control Center – forced on Anti-Aliasing is now supported in the following titles: Supreme Commander 2, Dirt2, Avatar and Battlefield Bad Company2 (single GPU configurations)
  • Starcraft® 2: Wings of Liberty beta on ATI Radeon™ 5800 products running in an ATI CrossFireX configurations: moving units near the edge of a cliff no longer causes them to fall because the height field is corrupted
I'm a weapon that fires Lyrical projectiles with no mercy I'm cold blooded like reptiles
Moj PC  
2 0 hvala 6
17 godina
protjeran
RE: Novi ATi driveri 10.5

Evo upravo instalirao 10.5. Rade. Još moram malo odvrtit neke benchmarkove da vidim ako je što bolje nego prije?Cool

free speech for the dumbxD
17 godina
Fake_Alert kaže...
  • moving units near the edge of a cliff no longer causes them to fall because the height field is corrupted

buhaha

E u Battlefield BC2 sami primjetio crnu točkicu, kao da je jedan pixel mrtav. Ja već počeo psovat sve po spisku, glupi samsung, glupi koreanci ovo ono, izađem iz igre i te točkice nema, fala Bogu.

stoncin nećeš ništa primjetit, nisu to nevidijini driveri gdje piše:

performance in crysis increased for 14%

performance in dirt 2 increased for 11%

...

Gdje pol toga slažu.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.5.2010 13:57 (Hyperion).
16 godina
Novi ATi driveri 10.5

Jos jedna stvar ali samo za one koji imaju win 7

- Alt-Tabbing to desktop and back into "Mass Effect 2" game no longer causes the
display to go black
- In-game Anti-Alias can now be applied when other in-game options like Volumetric
Effects are enabled in "Empire: Total War" and "Napoleon: Total War" games
- Enabling Anti-Alias in "Empire: Total War" no longer causes a performance drop
Running "Unigine Heaven Benchmark 2.0" in wireframe mode with tessellation
enabled no longer causes the application to fail on ATI Radeon HD 5000 Series cards
- Changing in-game resolution in "Alien vs. Predator" no longer causes the screen to
flicker under Multi-GPU configurations
- Catalyst Control Center now remembers the position of fourth monitor in Eyefinity
group
- Black screen no longer observed with "Unigine Heaven Benchmark 2.0" application
with OpenGL mode settings
- Enabling dynamic contrast in Catalyst Control Center video settings no longer causes
vertical stripes to appear during XVID content playback

I'm a weapon that fires Lyrical projectiles with no mercy I'm cold blooded like reptiles
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
stoncin3 kaže...

Evo upravo instalirao 10.5. Rade. Još moram malo odvrtit neke benchmarkove da vidim ako je što bolje nego prije?Cool

Meni se cini da je ati doveo do maksimuma svoje drivere za 5xxx seriju i da je to to sto se tice perfomansi. jedino u buducim igrama kad tek izadu pa bude nekog popravka perfomansi.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
16 godina
neaktivan
Novi ATi driveri 10.5

Dali bi ja osjetio neko poboljšanje na svojoj 3850, imam drivere od 2008 (koje sam dobio sa grafom)Neodlučan

HvalaSmijeh

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivan262 kaže...

Dali bi ja osjetio neko poboljšanje na svojoj 3850, imam drivere od 2008 (koje sam dobio sa grafom)Neodlučan

HvalaSmijeh

Vjerojatno, barem (ako ne i malo veće) malo ubrzanje. Imaš jako stare drivere.

http://www.youtube.com/user/sfdebris --- recenzije Star Trek epizoda
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.5.2010 23:35 (zoran010).
16 godina
neaktivan
Novi ATi driveri 10.5
Hyp: Ti kao iskusni ATI korisnik bi trebao znati da i oni pišu postotke poboljšanja u nekoj igri,benchu ako ih ima
a kad ih nema ne pišu,bas kao sto ni nvidia ne piše kad ih nema
I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
microman kaže...
Hyp: Ti kao iskusni ATI korisnik bi trebao znati da i oni pišu postotke poboljšanja u nekoj igri,benchu ako ih ima
a kad ih nema ne pišu,bas kao sto ni nvidia ne piše kad ih nema

Nikad u ATI-a se nisu raspisali kao kod nvidia-e sa postotcima.

I nvidia koliko vidim stalno piše cijeli skup poboljšanja u svakim driverima.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
17 godina
Novi ATi driveri 10.5

ne spušta mi taktove s ovim driverima kao inače 157/300 (900/1300), već su 400/1300 ako koristim ati overdrive

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.5.2010 0:06 (igy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Hyperion kaže...
Fake_Alert kaže...
  • moving units near the edge of a cliff no longer causes them to fall because the height field is corrupted

buhaha

E u Battlefield BC2 sami primjetio crnu točkicu, kao da je jedan pixel mrtav. Ja već počeo psovat sve po spisku, glupi samsung, glupi koreanci ovo ono, izađem iz igre i te točkice nema, fala Bogu.

stoncin nećeš ništa primjetit, nisu nevidijini driver gdje piše:

performance in crysis increased for 14%

performance in dirt 2 increased for 11%

...

Gdje pol toga slažu.

Tamo gdje piše tako i bude u real time testu. Stvar je u tome što ATi puno češće izdaje drivere, nvidia jednom kad izda bude da valja i to je to.

17 godina
Weky kaže...

Tamo gdje piše tako i bude u real time testu. Stvar je u tome što ATi puno češće izdaje drivere, nvidia jednom kad izda bude da valja i to je to.

ne znam za zadnje dvije verzije, ali između te zadnje dvije i verzije 191.07 ima dosta problematicnih drivera

16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

A ma nemoj mi reči. Eh slabo ti čitaš relese.notes za catalyste.

KLIK(10.3)

Al ovdije su se raspisali. KLIK(10.2)

Evo i ovdije su dvije igre: KLIK(10.1)

Oh vidi pa i tu ima za jednu igru: KLIK (10.4)

Evo za redom od 10.1 do 10.4 i ATI ima zapisana poboljšanja, stime da su se u 10.2 stvarno raspisali, al iskreno nevidim u tome problem, dapače barem se može dobiti dojam što treba očekivati. Al hebiga očito si ATI fanatik pa naprosto osiječaš potrebu da blatiš Nvidiu u svakom pogledu,pa čak i za njihov relese.notes.

Kao što rekoh: Oba proizvođača pišu poboljšanja kada ih ima, a kad ih nema onda ne pišu.

I'll be back
17 godina
protjeran
igy kaže...

ne spušta mi taktove s ovim driverima kao inače 157/300 (900/1300), već su 400/1300 ako koristim ati overdrive

to se i meni prije desilo. sad nezz s kojim drajverma mis 10.2 ili 10.3 ali isto on da samo išao clockat u msi afterburner i tamo ostao. vjeruj mi nije to do ovih 10.5;)

@microman oni 10.2 su još bili malo kritični što se tiče stabilnosti barem koliko ja stanje pratim, a da su 10.3 bili konačno OK to stoji. I da u 10.2 je stvarno bilo puno napravljeno glede performansa u benchmarku (Unigine-drugih nema:S) te igrama (štogod da je puno igara), ali samo tu je ATI napravio ono što Hyp govori da je nVidia učinila nedavno sa svojim zadnjim forceware

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.5.2010 16:38 (stoncin3).
17 godina
Novi ATi driveri 10.5

Ako se nekome s ovim driverima predugo učitavaju mape u Battlefield: Bad Company 2, ATI je izdao ATI Catalyst™ 10.5a Hotfix koji rješava problem.

Može se skinuti ovdje:

ATI Catalyst™ 10.5a Hotfix 

0 0 hvala 2
16 godina
odjavljen
Hyperion kaže...

Nikad ?!?! Hahaha.

Bok'te. Koliko ti imas racunalo ? 5 godina ili manje ?!?!
Pa oni i nVidia su se takmicili tko ce vecu nebulozu napisati sa tim postocima.

Najbolji mi je dio bio kada su se takmicili u 3dmarku, a ovi jedni sredili u driverima da gase aniso, a ovi drugi da drukaju 16bitne teksture da bi imali bolje rezultate.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.5.2010 0:06 (Mrgud Veliki).
15 godina
odjavljen
klimama kaže...

Ako se nekome s ovim driverima predugo učitavaju mape u Battlefield: Bad Company 2, ATI je izdao ATI Catalyst™ 10.5a Hotfix koji rješava problem.

Može se skinuti ovdje:

Haha, svaka verzija drivera unazad zadnjih 3-4 revizije ati izdaje hotfix, i to ni vise ni manje za bc2 (bilo je jos jednom za dirt 2).... Joj, joj.

16 godina
Weky kaže...
klimama kaže...

Može se skinuti ovdje:

Haha, svaka verzija drivera unazad zadnjih 3-4 revizije ati izdaje hotfix, i to ni vise ni manje za bc2 (bilo je jos jednom za dirt 2).... Joj, joj.

Sta ces,nemoze sve bit izglancano i servirano nam.Bolje ovak da izdaju hotfixe ovak brzo nego da game ne radi ili cekamo dugo.

17 godina
neaktivan
Novi ATi driveri 10.5

Hm, vjerojatno mi ovi driveri neće ništa znatnije značiti, koliko vidim najveće poboljšanje je za seriju 5xxx pa ću polako početi razmišljati o Winsima 7 i nekoj 5xxx grafi

Arsenal 4EVER

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Novi ATi driveri 10.5

Ne da sam osjetio ikakva poboljšanja, nego ih nemogu ni instalirat.

Nevjerujem da sam to doživio sa ATI driverima , do sada nikad prije nisam nešta ovako doživio.

Slika mi usred instalera nestane ko i svaki puta kad instaliraš ATI driver al se nevrati i to je to crni ekran i moš se fermat.

Pokušo unistall i ponovo install i opet ista stvar ovaj put ostajem na 10.4 ćekam 10.6 ili eventualni hotfix.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

A jesi možda probao uninstall iz Catalysta pa onda još uninstall iz Safe Mode sa Driver Cleanerom? Skineš ga sa neta besplatno. Tako ja radim. I onda restartaj komp i probaj install.

sry sad ne mogu nać link za freeware?

17 godina
stoncin3 kaže...

A jesi možda probao uninstall iz Catalysta pa onda još uninstall iz Safe Mode sa Driver Cleanerom?

ma nek se ne muci s ovim 10.5, nista dobro od njega, mnogi se zale za nesto na amd forumu na njega...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice