Zujim već jedno tjedan dva po netu, nema dobrih igara za igrat,novih dobrih filova...
molim vas da mi preporučite neke igre, filmove, bilokakvu zabavu!
Nešto pametno...
- poruka: 8
- |
- čitano: 1.617
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima sad neka igra Dragons Age , GM Rally i filmića kao : Moons , Safari , Spread , Fireball
Igre:Plants vs Zombies,Civilization,Cities XL,za otprilike tjedan dana izlazi Modern Warfare II,Lucidity
Filmovi i serije:Gamer,Paranormal activity,How i met your mother,Dexter...
Zujim već jedno tjedan dva po netu, nema dobrih igara za igrat,novih dobrih filova...
Ako se hočeš zabaviti pogledaj komedije novije tipa Hangover i Yes man.
Što se tiče igara imaš Dragon Age, Star Wars force unleashed ultimate sith edition, sada će brzo i MW2 i L4D2 stoga ti neće biti dosadno što god da od ovoga izabereš.
Ako se hočeš zabaviti pogledaj komedije novije tipa Hangover i Yes man.
Što se tiče igara imaš Dragon Age, Star Wars force unleashed ultimate sith edition, sada će brzo i MW2 i L4D2 stoga ti neće biti dosadno što god da od ovoga izabereš.
gledao sam većinu filmova u kinu momentalno, al mi jde hangover nekako promakao
i star wars bi mogao odigrat... thx!
Idi planinarit ili lovit ribu. Vidiš da si se 'potrošio' šta se tiče kućne zabave. Dođe to s vremenom i sve ti postane shit.
Idi planinarit ili lovit ribu. Vidiš da si se 'potrošio' šta se tiče kućne zabave. Dođe to s vremenom i sve ti postane shit.
išao bi, al škola je tu
išao bi, al škola je tu
A, sorry. Nisam na to pomislio.