Microsoft outlook pitanje

poruka: 7
|
čitano: 2.480
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Dakle zanima me da li mogu podesit outlook preko vip sticka??? Dakle imam vipov stick na pretplatu,te me zanima da li se može napraviti outlook???

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Microsoft outlook pitanje
Naravno da možeš, samo se spoji na internet sa stickom i onda si podesi Outlook za koji god mail račun hočeš.
16 godina

Imam jedno pitanje.Koristim T-Mobile stick i želio bih imati više e-mail adresa,ali mi zatraži lozinku koju sam dobio od providera,ali ne znam koja je to.HVala.

HTC Desire Android
14 godina
neaktivan
emerik kaže...

Imam jedno pitanje.Koristim T-Mobile stick i želio bih imati više e-mail adresa,ali mi zatraži lozinku koju sam dobio od providera,ali ne znam koja je to.HVala.

Ne kontam.

Traži ti lozinku,koju si dobio ali ne znaš koja je ? O.o

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
14 godina
Aliser kaže...
emerik kaže...

Ne kontam.

Traži ti lozinku,koju si dobio ali ne znaš koja je ? O.o

U potpunosti se slažem. Jedino nisam skužio koje je pitanje.

Da li je to:

"Mogu li imati više e-mail adresa na koje se mogu spajati preko T-Mobile" (Možeš)

ili

"Koja je moja lozinka?" (Pa pronađi fu*king papir ili e-mail kojeg si dobio od davatelja usluge).

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
14 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi, 

zna li netko kako mogu napraviti microsoft outlook na androidu, želim iati sve mailove koji su mi na računalu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mira88 kaže...

Pozdrav ljudi, 

zna li netko kako mogu napraviti microsoft outlook na androidu, želim iati sve mailove koji su mi na računalu?

Google Play -> Outlook.com za Hotmail ili Outlook.com mailbox?

Za ostale mailboxove ti ne treba Outlook ,samo moraš znati koji su serveri.

A to možeš saznati u Outlooku ili u Control Panelu ,pod Mail - Data files ,E-mail tab.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.3.2014 12:38 (kizo2703).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice