Kodi Addonsi izdvojena tema

poruka: 3.407
|
čitano: 1.921.058
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
5 godina
Re: Kodi Addonsi

Balkan green pogledaj. Imaju više buildova, sve ovisi šta preferiraš

14 godina
Kodi Addonsi

Da li postoji kakav Addon za gledanje Eurosporta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
C64 kaže...

Da li postoji kakav Addon za gledanje Eurosporta?

Nije addon,ali meni je super Eurosport player.Cijena je par eura mjesečno,a dobiju se obadva kanala + premotavanje,videoteka i sl..

Super je i što npr. prenose skijaške trke od prvog do zadnjeg skijaša,dok na drugim programima prekinu prijenos oko 30.-40. skijaša..

7 godina
neaktivan
Kodi Addonsi

Ekipa, koristim Tempest, skupa s Real Debridom. Nekako mi se čini da više nema tako puno linkova (4k i 1080) kao što je nekad bilo..??

Jel treba možda nešto podesit u postavkama Tempesta..? Tamo sam samo aktualizirao svoj račun na Real Debridu.

Kupio sam Android TV pa sam to sve ispočetka radio..pa si mislim da nisam nešto fulao kod postavljanja.

Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
15 godina
Johntra kaže...

Ekipa, koristim Tempest, skupa s Real Debridom. Nekako mi se čini da više nema tako puno linkova (4k i 1080) kao što je nekad bilo..??

Jel treba možda nešto podesit u postavkama Tempesta..? Tamo sam samo aktualizirao svoj račun na Real Debridu.

Kupio sam Android TV pa sam to sve ispočetka radio..pa si mislim da nisam nešto fulao kod postavljanja.

Hvala unaprijed.

Ja sam se prebacio na The Crew addon upravo iz tog razloga jer nema više toliko linkova.

5 godina

Ja i dalje koristim Tempest i nisam primjetio drastičnu razliku od prije. Probao sam i Crew i nije mi se pokazao nešto bolji. Preporučam Covenant. Pogledaj si u postavkama adona dal imaš uključeno i debrid linkove i torent linkove. Ako nemaš uključi.

16 godina
trenutno najbolji addon je fen, sve sto imaju crew,tempest covenant ima i fen, i usto pretražuje cachove od torrenta i ostalih stvari na real debrid serveru...
battletag:MasnaKrvavic#2275
5 godina
neaktivan
dado16 kaže...
trenutno najbolji addon je fen, sve sto imaju crew,tempest covenant ima i fen, i usto pretražuje cachove od torrenta i ostalih stvari na real debrid serveru...

Je Fen je odličan addon.

5 godina

Probaču i Fen. Možeš li molim te objasniti što se dobiva tim pretraživanjem cachova i ostalih stvari? Za nas koji nismo baš toliki znalci.

16 godina
zaboravni12 kaže...

Probaču i Fen. Možeš li molim te objasniti što se dobiva tim pretraživanjem cachova i ostalih stvari? Za nas koji nismo baš toliki znalci.

to znaci da je na real debrid serveru film serija sta god...kad u realdebridu stavis torrent da ti pokrene on sprema ta cache na realdebrid server, i moras pricekat dok skine, a u ovom slucaju on odma pretražuje sve skinute i ne moras nista cekat i video ti se otvara instant, uglavnom pojednostavljeno više linkova za tebe nego li u drugim addonsima

14 godina
Kodi Addonsi

Znate li jel se mogu u Fenu i The crew-u ugasit torrent provideri? Imam spori internet pogotovo upload, a pošto torrent odmah radi i upload onda mi stvara probleme.

http://d-u-d.deviantart.com http://500px.com/Dado_D https://dariodrvodelic.wordpress.com/ https://www.flickr.com/photos/95774435@N02/?hide_photostream_welcome=1

0 0 hvala 0
16 godina

Ja koristim Numbers i super mi je. Ima koja prednost Fena u donosu na Numbers ?

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
16 godina
Dud kaže...

Znate li jel se mogu u Fenu i The crew-u ugasit torrent provideri? Imam spori internet pogotovo upload, a pošto torrent odmah radi i upload onda mi stvara probleme.

torrent provideri u fenu defualtno funkcioniraju kao i debrid servisi, samo ti download radi jer vuces sa servera rd-a, znaci ne radi ti upload i ne bi ti trebalo raditi probleme...jedino ako si u postavkama fena stavio uncached torrents da ti pronalazi onda u tom slucaju u isto vrijeme i skidas i uploadiras....najvjerojatnije je tak i za the crew

5 godina
neaktivan
dado16 kaže...
Dud kaže...

torrent provideri u fenu defualtno funkcioniraju kao i debrid servisi, samo ti download radi jer vuces sa servera rd-a, znaci ne radi ti upload i ne bi ti trebalo raditi probleme...jedino ako si u postavkama fena stavio uncached torrents da ti pronalazi onda u tom slucaju u isto vrijeme i skidas i uploadiras....najvjerojatnije je tak i za the crew

Jako dobro pojašnjeno! Ni sam nebi znao bolje objasnit, vidi se da si dugo ko i ja u ovome.

13 godina
Kodi Addonsi

kako instalirati web browser u KODI

Molim pomoć

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
koliko znam nema sluzbeno nikakvog addona sa web browserom i ono malo što ima jako loše radi...ima jedino aplikacije koje pokrenu sastrane chrome ali za tako nesto pretpostavlja se da moras imati android ili windows sustav...bar koliko sam upucen no mozda se nesto promjenilo u zadnje vrijeme
5 godina
Kodi Addonsi

Bok. Otkako mi se kodi updetao na 18.6 ne rade mi serije ako idem preko search. Može li se nekako poništiti zadnji update da se vrati na 18.5, a da ne moram brisati i ponovo instalirati kodi? Ili ima li rješenje za ovaj problem za koji ja neznam? Radi li vama normalno? Hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
zaboravni12 kaže...

Bok. Otkako mi se kodi updetao na 18.6 ne rade mi serije ako idem preko search. Može li se nekako poništiti zadnji update da se vrati na 18.5, a da ne moram brisati i ponovo instalirati kodi? Ili ima li rješenje za ovaj problem za koji ja neznam? Radi li vama normalno? Hvala.

Koji addon? Probaj updateati addon iz repoa.

Sjedi 1
15 godina
Kodi Addonsi

Pozdrav,

ne radi mi više opcije "Watch trailer". Imam Exodus i Lastship is ve isto.
Startao sam Youtube pa sam morao kreirati API, napravio i youtube sada radi, ali trailer na tim addonovima još uvijke ne radi?!

http://jeftini-top-proizvodi.com

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Kodi Addonsi

prije oko mjesec dana instalirao sam najnoviju verziju kodi leia.uopće nemogu otvoriti.kad pokrenem kodi pojavi mi se crna površina nešto manja od ekrana koja nakon par sekundi nestane. ranije sam normalno koristio verziju 18.5.ima li netko savjet ili sličnu situaciju.pokušavao sam s nizom reinstalacija ali nema pomaka.

0 0 hvala 0
16 godina
hoz kaže...

prije oko mjesec dana instalirao sam najnoviju verziju kodi leia.uopće nemogu otvoriti.kad pokrenem kodi pojavi mi se crna površina nešto manja od ekrana koja nakon par sekundi nestane. ranije sam normalno koristio verziju 18.5.ima li netko savjet ili sličnu situaciju.pokušavao sam s nizom reinstalacija ali nema pomaka.

koju tocno verziju? 19.0 ?

11 godina
neaktivan

da bila je to 19.0.pokušao sam nakon uninstala instalirati ranije verzije i svaki puta se događa ranije opisana scena.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2020 20:22 (hoz).
16 godina
hoz kaže...

da bila je to 19.0.pokušao sam nakon uninstala instalirati ranije verzije i svaki puta se događa ranije opisana scena.

19.0 nisi ni trebao stavljat jer ne radi nijedan addon na novom kodiju, jer su prebacili na python 3 a svi addoni su napisani u python 2 i nisu kompaktibilni.... sad je sranje sto ti ne rade vise ranije verzije....izbriši sve gdje je kodi instalirat i izbrisi u appdata/roaming/kodi , a takoder imas od kodi fileova i u appdata/local/kodi , i tu izbriši cijeli folder.....najlakše da dodeš do appdata foldera je da stisnes windows tipku + r i upises %appdata% i stisnes ok, i automatski ce te bacit u taj folder(mozda vec to sve znas pa zanemari ak znas)

11 godina
neaktivan

bravo majstore.uspio sam otvoriti kodi.dalje će nadam se ići opet po starom.hvala

10 godina
neaktivan
Kodi Addonsi
instalirao sam Gaia addon i povezao sa alldebrid acc, medjutim kad krene da pretrazuje linkove, sve to odradi, izbaci usklicnik gdje pise koliko je strimova nadjeno, ali ne pusta film, instalirao sam step by step po uputama s neta, gdje sam pogrijesio ??? samo vrti onaj krug i nikako da pusti film
ps.
rijesio, uninstall, pa reinstall, sada sljaka za 10, top addon, za serije i filmove povezao sa alldebrid odlicno
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2020 11:20 (dadotb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Kodi Addonsi

Koji add on valja za Hbo, cinemax, nat geo, history itd sa titlovima? 

Imam taj liveserbia tv ali nije ok.Sve kanale random izbaci van iz streama. Prelose. Radi super ali dzabe

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!

0 0 hvala 0
11 godina
funky boy kaže...

Koji add on valja za Hbo, cinemax, nat geo, history itd sa titlovima? 

Imam taj liveserbia tv ali nije ok.Sve kanale random izbaci van iz streama. Prelose. Radi super ali dzabe

Instaliraj Balkan green build - Live tv ( pvr ). Ima sve. Ali sve.

HZV
12 godina
neaktivan

Jesam vec, ali nije mi okej. Sve sta zelim od tih kanala je sa slovenskim titlovima... Bas steta... 

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!
10 godina
neaktivan
Kodi Addonsi

instalirao Gaia, Elementu, Exodus, Seren, Convennant i opet na dosta serija nema strimova, jos povezao sa debrid acc, bas bezveze

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Koji Debird imaš i koje ti serije rade problem, da provjerim? Ja korstim Seren sa Real debird-om. Zadovoljan san skroz, jedini problem mi stvaraju serije/filmovi koji imaju nazive na jeziku koji nije engleski, naročito ako ima neko slovo koje nije dio engleske abecede.. za takve stvari onda koristim Elementum

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2020 12:41 (xDISORDERx).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice