Imam 1051 folder s podfolderima u kojima su pjesme i razne sitnice...pa me zanima dali je moguce iz svih tih foldera odjedamput izvuci datoteke u jedan folder bez da posebno otvaram jedan po jedan folder i izvlačim datoteke...znači trebam samo datoteke iz tih foldera a ne grupirane po folderima...postoji neki program da to radi il nesto slicno...jer ce potrtajati da ja izvlacim iz 1051 foldera datoteke...hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odi u search tamo gdje su ti ti folderi i napiši "*.*" (bez navodnika). To će ti izlistat sve foldere i fileove.
Program se zove File Copier (skrolaj malo dolje za download link).
Izvući će samo fajlove (bez foldera) ako označiš ovo kao na slici:
Hehehhe
Opet program. A zasto ne uraditi ono sto mirko rece?
treba deset klikova misem max. I ne treba program ;)
ok HVALA vam svima...ipak sam koristio program jer ima filter za samo .mp3
al korisno je za znat i ovo...znao sam to nekad..al ja tuka se ne sjetih :D
ajde tnx i do tipkanja
ok HVALA vam svima...ipak sam koristio program jer ima filter za samo .mp3
al korisno je za znat i ovo...znao sam to nekad..al ja tuka se ne sjetih :D
ajde tnx i do tipkanja
Filter za samo mp3? Napišeš "*.mp3" u Search i to je to, ali ako ti je lakše s programom, samo daj... ;)
Cuj ima filter;)
A sustina naredbe search je da filtrira. Ne razumijem lkude koji za svaku banalnu stvar instaliraju program i onda kad komp zatrpaju smecem dodju ovdje pitati sta da rade i drugi genijalci im preporuce jos masu programa koji nesto ciste, optimiziuju i sta vec ne i na kraju natrpaju jos vise smeca a krajnji rezultat je reinstalacija pa onda krenu pljuvati po windowsima. Genijalno.

Cuj ima filter;)
A sustina naredbe search je da filtrira. Ne razumijem lkude koji za svaku banalnu stvar instaliraju program i onda kad komp zatrpaju smecem dodju ovdje pitati sta da rade i drugi genijalci im preporuce jos masu programa koji nesto ciste, optimiziuju i sta vec ne i na kraju natrpaju jos vise smeca a krajnji rezultat je reinstalacija pa onda krenu pljuvati po windowsima. Genijalno.
ma opusti se logic....
kada odrastu više neće tako.... shvatiti će da im je vrijeme previše dragocjeno da ga gube na reinstalacije pa će početi koristiti integrirane alate u samom OS-u..
Ma opusten sam ;)
Vidi koliko smajlija ;)
Meni je to sve smijesno ;)
Dodju ovdje po savjet i izaberu najkomplikovanijji i najgori jer im to zvuci hakerski ;)
ima program koji filtrira mp3 ;)
Pretpostavljam da ima preset pa ne mora kucati *.mp3 a za mp4 ce ici drugi program jer ne znaju poslagati po extenziji i koristiti shift prilikom selekcije ;)