ISO file

poruka: 2
|
čitano: 2.523
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
ISO file

Evo zanimalo bi me kako od iso file koji imam napraviti dvd tako da kada ubacim snimljeni dvd on sam pokrene autorun igre.

Drugo sto bi me zanimlo je to kako iso file koji je prevelik da stane na 1 dvd razdjelim na 2 djela tako da recimo ubacim prvi dvd i on pokrene svoj autorun a kada zavrsi da mi se ispise nesto kao "ubacite CD 2 ".

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
16 godina
ISO file

u programu za snimanje cd/dvd-a odabereš Burn Image i nađeš onaj iso koji trebaš i spržiš ga na cd/dvd ovisno koliko je velik

a što se tiče ono drugog, ne može se onako kako ti želiš. ali evo kako ja to radim

npr imam image velik 6 gb i on ne može stat na 4.7GB dvd, ali stane na DL DVD koji je puno skuplji pa mi je jeftinije kupit 2 obična dvda i to onda spržit na ta dva. kliknem desnom tipkom miša na taj image i odaberem napravi arhivu (pomoću winrar-a), format arhiva odaberem rar, vrsta kompresije: pohrani (jer je najbrže) i namjestim da mi razdvoji na dijelove po npr 150 MB i kliknem u redu. kad to napravi bude mi recimo 40 rarova koji završavaju sa .part01 do .part40. i onda prvih 20 spržim na 1 dvd, a drugih 20 na drugi. kad mi treba taj image, sve kopiram sa sva 2 dvda u jednu mapu na hddu i odaberem raspakiraj ovdje. i kad mi se raspakira pomoću daemon toolsa ga mountam u virtualni dvd rom i pokrene se autorun. eto to je sva muka

Hello World!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice