dali postoji program s kojim mogu citati ebookove na kompjuteru???????????????????????????????????
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ufff, ovaj, malčice sam zbunjen... Foxit?
EDIT: Sad skužio, kad sam vidio post iznad svog o čemu se radi... Hmmm, nisam znao da tako nešto uopće postoji.... Zanimljivo. Čak mi i treba...
a gdje mogu skinut ebookove
tu ih mogu citat ali ne i skinut
Ufff, ovaj, malčice sam zbunjen... Foxit?
EDIT: Sad skužio, kad sam vidio post iznad svog o čemu se radi... Hmmm, nisam znao da tako nešto uopće postoji.... Zanimljivo. Čak mi i treba...
Ne može se ni s youtubea skinut video...
Google is your friend
EDIT: @ Danny, opa, zanimljivo štivo... Nisam ni zano da toliko formata postoji...
da ali gdje mogu skinut knjige instalirao sam mobipocket reader
Naravno, uvijek postoje alternativni izvori.
sad sam skinuo neku beslatnu ebook i pokrenuo ju u mobipocketu readeru i sam moram micati mišem stranice a frend mi ima isto nekakav ebook reader gdje mu se tekst sam pomiće . kako to napravit
Ako ima love kupi si Amazonov Kindle. Ubrzo izlazi novi, veći i bolji Kindle. U potpunosti kompatibilan s svim Amazonovim knjigama (ofc). Za ovo sam ćuo na Oprahu :D.
Naravno, uvijek postoje alternativni izvori.
Danny, ak razumiješ engleski, na mininovi.org ima u PDF-u PCs for Dummies, nađi pola sata slobodnog vremena, i sve ćeš skužit
Da li mi tko može preporučit dobar program za download e-knjiga ( npr.sa yuforuma i sl.)Sa PDF formatom nema problema ali drugi... Pokušavao sam sa Rapget i FlashGet, ali mi se kod instalacije uvijek javlja neku čudnu grešku i stvar ne radi. Ne kužim šta da radim. Dakle kojim programom za skidanje? Molit ću vrlo ljubazno.