Ja kupujem igre koje su mi najbolje i koje znam da ću igrat neko duže vrijeme, a one ostale koje neznam dal će mi se svidjet neću odma kupit nego na drugi način isprobat.
20% stvari što ja skidam je krađa.
Tj. pošto zasad nemam flat, rijetko skidam s torrenta, ugl skidam licencirane free programe.
ja sve skinem s torrenta pa ako mi se svidi kupim....
skidajte koliko možete ali bar 30 % onog što skinete kupite,nemojte se izvlačiti kako je to skupo ili nije dovoljno kvalitetno da bi se kupilo jer je to laž,uvijek sa može originalna roba naći jeftinija nego u hrvatskim dućanima,ako imate za i7 procesor,ssd, skupi hardver za reprodukciju multimedije,skupe grafičke, i ostalo tada imate i para za mjesečno potrošiti nekoliko stotina kuna za originale,možete se jedino pravdati ako ste klinci a starci vam imaju loše plaće
skidajte koliko možete ali bar 30 % onog što skinete kupite,nemojte se izvlačiti kako je to skupo ili nije dovoljno kvalitetno da bi se kupilo jer je to laž,uvijek sa može originalna roba naći jeftinija nego u hrvatskim dućanima,ako imate za i7 procesor,ssd, skupi hardver za reprodukciju multimedije,skupe grafičke, i ostalo tada imate i para za mjesečno potrošiti nekoliko stotina kuna za originale,možete se jedino pravdati ako ste klinci a starci vam imaju loše plaće
Ja sam klinac i starci mi imaju loše plaće.
Kod mene je slučaj:
free + ilegalno + 3 igre koje su legalne te 3DČmark 06 kojeg sam dobio uz x1650 i to je to (ima još nekih sitnica no to nekoristim)