99% svega što skidamo je krađa

poruka: 96
|
čitano: 21.878
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ja kupujem igre koje su mi najbolje i koje znam da ću igrat neko duže vrijeme, a one ostale koje neznam dal će mi se svidjet neću odma kupit nego na drugi način isprobat.

aha :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

20% stvari što ja skidam je krađa.

Tj. pošto zasad nemam flat, rijetko skidam s torrenta, ugl skidam licencirane free programe.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

ja sve skinem s torrenta pa ako mi se svidi kupim....

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 19:24 (Bugofil).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
RE: 99% svega što skidamo je krađa

skidajte koliko možete ali bar 30 % onog što skinete kupite,nemojte se izvlačiti kako je to skupo ili nije dovoljno kvalitetno da bi se kupilo jer je to laž,uvijek sa može originalna roba naći jeftinija nego u hrvatskim dućanima,ako imate za i7 procesor,ssd, skupi hardver za reprodukciju multimedije,skupe grafičke, i ostalo tada imate i para za mjesečno potrošiti nekoliko stotina kuna za originale,možete se jedino pravdati ako ste klinci a starci vam imaju loše plaće

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
neaktivan
RE: 99% svega što skidamo je krađa
blackalbum kaže...

skidajte koliko možete ali bar 30 % onog što skinete kupite,nemojte se izvlačiti kako je to skupo ili nije dovoljno kvalitetno da bi se kupilo jer je to laž,uvijek sa može originalna roba naći jeftinija nego u hrvatskim dućanima,ako imate za i7 procesor,ssd, skupi hardver za reprodukciju multimedije,skupe grafičke, i ostalo tada imate i para za mjesečno potrošiti nekoliko stotina kuna za originale,možete se jedino pravdati ako ste klinci a starci vam imaju loše plaće

Ja sam klinac i starci mi imaju loše plaće.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
17 godina

Kod mene je slučaj:

free + ilegalno + 3 igre koje su legalne te 3DČmark 06 kojeg sam dobio uz x1650 i to je to (ima još nekih sitnica no to nekoristim)

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice