Virus problem

poruka: 36
|
čitano: 9.288
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Virus problem
big_guy kaže...

Meni se na Aviri stalno javlja neki virus u:C:widows/system32/x

Ma koju god opciju da odaberem opet se nakon nekog vremen javlja isti virus ili što već...Pomognite ako znate!

Točno to i kod mene . I vidiš .
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis. |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
16 godina
neaktivan
emerik kaže...
big_guy kaže...

Meni se na Aviri stalno javlja neki virus u:C:widows/system32/x

Ma koju god opciju da odaberem opet se nakon nekog vremen javlja isti virus ili što već...Pomognite ako znate!

Točno to i kod mene . I vidiš .
 ja sam imao sličan problem. ali nije bio taj virus ili što već nego nešto drugo. i što god odaberem on se pojavi nakon nekog vremena. onda sam pomislio sa mora postojati nešto što ga stvara jer ne može nastat sam od sebe. onda sam napravio complete system scan i našao je još 2 gamadi. i kad sam njih uklonio to se više nije pojavljivalo.
16 godina
neaktivan
Virus problem

Meni se to događalo, ali nisan ima virus na kompu i jednostavno san ignorr i odabra da zapanti odluku... Ali iman osjecaj da je to u tebe virus pa probaj sa malawyrebytes-on skenirat.

Skoro sve sta kazen, to i mislin, zato me svatite ozbiljno.

0 0 hvala 0
16 godina
Fowix kaže...

Meni se to događalo, ali nisan ima virus na kompu i jednostavno san ignorr i odabra da zapanti odluku... Ali iman osjecaj da je to u tebe virus pa probaj sa malawyrebytes-on skenirat.

Ne da mi se s tim zaje***** . Nek radi dok radi , a kad prdne , novi windowsi .
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis. |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
16 godina
neaktivan
Virus problem

Pa mbam ima 2 mb-a i instalira se u skund,skeniraj samo system 32 i ako imas nesto on ce to pokazat, lakse je to nego reinstall wina...

Skoro sve sta kazen, to i mislin, zato me svatite ozbiljno.

0 0 hvala 0
16 godina
Fowix kaže...

Pa mbam ima 2 mb-a i instalira se u skund,skeniraj samo system 32 i ako imas nesto on ce to pokazat, lakse je to nego reinstall wina...

Dobro , bum probal .
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice