T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.878.559
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora
dedaa kaže...
footballer kaže...

Kažu već proces prošao i da nije moguće :S

nemoj primit posiljku i shvatit ce da si odustao.

Da nebi na kraju ostao i bez mobitela i bez tableta s ugovorom na 24mj.{#}

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan

jedino ak opet naglo obustave.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

meni su rekli da moram odbiti paket i onda zvati 0800 9000 i da zatražim tablet

12 godina
neaktivan

Mah, meni treba mobitel. Tako da cu uzeti LG. Solidan mob, a tablet je super, ali nije mi potreban.

0 0 hvala 0
14 godina

Pričao sam sa agentom preko chata i rekao je da mogu produžiti. Poslao sam zahtjev, valjda bude sve ok. Na jednu godinu ću produžiti, nisam siguran da se isplati na više.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

zna li ko koliko se ceka odprilike taj lg?poslan mi kao 23.01 i tada zaprimljen navodno u posti da bih danas u posti rekli da nisu nista do danas zapromili,a ovi u t-comu stalno govore cekaj te kroz koji dan treba da dodje ili trebao je vec da dodje.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ja od 18.1 cekam, danas sam zvao rekli su kroz iduci tjedan, znaci neki 25-30 dana.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 19:44 (Marko24).
13 godina
neaktivan

jel mogu dobit link od tog live chata za podršku, tražim i nikako da nađem =/

btw sad sam zval preko telefona jel, i pitam dal mogu produžit kao ugovor za ovaj Samsung tablet i veli lik kao da nemogu da mi je samo brzina bez ugovora, a da je promet još pola godine pod ugovorom =/

sad vidim par stranica prije da mogu umijesto LGa koji se nudi za brzinu tražit Samsunga ?

zato mi treba taj live chat da se malo pospikam  :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Hexfire kaže...

Pričao sam sa agentom preko chata i rekao je da mogu produžiti. Poslao sam zahtjev, valjda bude sve ok. Na jednu godinu ću produžiti, nisam siguran da se isplati na više.

Evo update. Ipak ništa od toga. Iako je preko chata čovjek rekao da nema problema, zvali su malo prije. Doslovno su rekli ovako, pošto sam u 2012-oj već dobio mobilni uređaj od njih (samsung galaxy mini) , sad ne mogu dobiti tablet. Nije mi jasna ta logika njihova, ali šta je tu je. 

16 godina
neaktivan
Suhilist kaže...

btw sad sam zval preko telefona jel, i pitam dal mogu produžit kao ugovor za ovaj Samsung tablet i veli lik kao da nemogu da mi je samo brzina bez ugovora, a da je promet još pola godine pod ugovorom =/

sad vidim par stranica prije da mogu umijesto LGa koji se nudi za brzinu tražit Samsunga ?

sjebali su te, zovi opet, tablet ti je za produljenje brzine a ugovor na prometu ti nema veze.

16 godina

Jeli ovo sad nude Samsung Galaxy Tab 2 za 99kn? o.o

http://www.erepublik.com/en/referrer/teXew
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
PiXeLsss kaže...

Zvao maloprije i nudi se tocno to,i to za 100 kn na ugovor od 2 godine i 400 kn na ugovor od godinu dana...Svida mi se i cini mi se vrlo dobar tablet tako da cu napokon produzit ugovor kod njih nakon silnog cekanja neceg pametnog jer mi se do sad nista nije posebno svidjelo...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 19:53 (Tomo53nja).
13 godina
neaktivan
dedaa kaže...
Suhilist kaže...

sjebali su te, zovi opet, tablet ti je za produljenje brzine a ugovor na prometu ti nema veze.

a sad sam preko njihove stranice poslal onaj neki zahtijev =/

al i dalje mi treba link za Tcom live chat :D

16 godina
Tomo53nja kaže...
PiXeLsss kaže...

Zvao maloprije i nudi se tocno to,i to za 100 kn na ugovor od 2 godine i 400 kn na ugovor od godinu dana...Svida mi se i cini mi se vrlo dobar tablet tako da cu napkon produzit ugovor kod njih nakon silnog cekanja neceg pametnog jer mi se do sad nista nije posebno svidjelo...{#}

Da, ponuda nikad bolja :D Kako ga mislis narucit, jel se moze s neta? 

13 godina
protjeran
PiXeLsss kaže...

Da, ponuda nikad bolja :D Kako ga mislis narucit, jel se moze s neta? 

I meni se cini no budemo vidli,nadam se da se necu razocarat...{#}  Ma nazvat cu ih opet i preko telefona to produzit,inace preko neta to ne volimr adit jer mi se cini nesigurno pa idem na ajmo reci sigurnu soluciju...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
14 godina
asuschrist kaže...

Ujedno sam saznao da sam "produzio" nepostojeci ugovor, jer kako sam rekao meni ugovor treba isteći tek u 5. mjesecu, a oni su me zvali i pričali mi neke priče kao da mi je ugovor istekao, čak i nakon što sam im rekao da sam siguran da sam još pod ugovorom, oni su provjerili i rekli da nisam. Kako god... Ja sam navodno "produžio" ugovor, medjutim zvao sam danas opet i lik iz službe mi kaže da sam još uvijek pod ugovorom do 5. mjeseca i da nikakve aktivnosti nije bilo od 8. mjeseca prošle godine, tj nikakvog produljivanja i slično.

Još ako vam ovo može pomoći... Ako ste u prethodnih par dana naručili LG L3, moguće je tražiti da vam pošalju Samsung galaxy Tab umjesto LG-a, ako ta narudžba već nije prošla "proces" neki njihov.

Kako god, u 5. mjesecu odjebavam ovu gamad što se tiče svega i prebacujem se na optimu ili nešto slično

Nadam se da sam vam pomogao :)

Odjebava gamad da ode na jos vecu gamad. Ljudi su stvarno lijepe na jeftinije,a da se uopce ne raspitaju okolo malo o onome na sta idu. I onda se jos usude krivit operatere..

I da Galaxy tablet je za produzenje ugovora.

16 godina
neaktivan

Da li ima kakav mobitel u ponudi za produženje ugovora za max tv?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
big_guy kaže...

Da li ima kakav mobitel u ponudi za produženje ugovora za max tv?

Za MaxTV nema ništa.

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan

evo opet zval, riješio sve :D

Samsung stiže

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ceko sam neku dobru ponudu i napokon galaxy tab 2 :D

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jel dobio ko od vas drugi router uz novi ugovor (ADB 4202N) ima li još neko problema s njime?

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 21:18 (fluj).

0 0 hvala 0
16 godina
fluj kaže...

jel dobio ko od vas drugi router uz novi ugovor (ADB 4202N) ima li još neko problema s njime?

Što ali šalju novi modem nakon produzenja? ja iman stari speedtouch i stalno se gasi, bas bi mi dobro dosao. :)

15 godina
neaktivan
fluj kaže...

taj adb ruter je dosta sličan tg782 po funkcionalnosti, ulaziš u njega isto sa 192.168.1.1. id ti je 'user' a pass S/N (nalazi se sa donje strane uređaja) meni se jako sviđa  - pogotovo kad sam vidio da mu je domet wifi od 50 do 100m

kakav problem imaš?

~22 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
15 godina

uf, taman mi istekao ugovor i treba ga produžit. A pošto u mojoj ulici nije dostupan niti jedan operater osim T-Coma, ovo mi je došlo odlično, ionako drugog izbora nemam...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2013 6:02 (antimadridista).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kakapo kaže...

taj adb ruter je dosta sličan tg782 po funkcionalnosti, ulaziš u njega isto sa 192.168.1.1. id ti je 'user' a pass S/N (nalazi se sa donje strane uređaja) meni se jako sviđa  - pogotovo kad sam vidio da mu je domet wifi od 50 do 100m

kakav problem imaš?

ma svako malo mi se izgasi internet i kompletni router :S

13 godina
neaktivan

Evo produžio ugovor za brzinu 4/512 i tablet Samsung Tab 2 7.0  za 99 kn i rekli da tablet dolazi najkasnije za 30 dana.

Valjda su naučili iz greški pa kažu da dođe najkasnije za 30 dana.Javim kada dođe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dado123 kaže...

Evo produžio ugovor za brzinu 4/512 i tablet Samsung Tab 2 7.0  za 99 kn i rekli da tablet dolazi najkasnije za 30 dana.

Valjda su naučili iz greški pa kažu da dođe najkasnije za 30 dana.Javim kada dođe.

+1, s tim da uz produženje od jedne godine tablet po primitku iznosi 400, a na dvije godine 100 kn.

I'm not crazy, my mother had me tested!
15 godina
neaktivan
fluj kaže...
kakapo kaže...

kakav problem imaš?

ma svako malo mi se izgasi internet i kompletni router :S

uđi u postavke rutera, vrati na tvorničke postavke, nazovi 0800 9000 i preko govornog automata resetiraj liniju, resetiraj ruter, resetiraj komp, ako ti se to ponovi,  nazovi szk da ti provjere pucanje veze, i eventualno prijave smetnju, moguće da ti je ruter neispravan.. svakako prije sve provjeri da li su ti kablovi dobro spojeni, i provjeri da li ti možda nestaje struje, uključi ga u drugu utičnicu

~22 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
15 godina
neaktivan
Tomo53nja kaže...
PiXeLsss kaže...

Zvao maloprije i nudi se tocno to,i to za 100 kn na ugovor od 2 godine i 400 kn na ugovor od godinu dana...Svida mi se i cini mi se vrlo dobar tablet tako da cu napokon produzit ugovor kod njih nakon silnog cekanja neceg pametnog jer mi se do sad nista nije posebno svidjelo...{#}

Slucajno naletio na ovu temu, gdje se sta dijeli, uz kakvo produzenje? ako mi netko moze objasniti :)

Korisnik bonbona? Imas smarthpone koji pokreće android?, onda šta čekas: http://www.probonbon.net
15 godina
Uny kaže...
Slucajno naletio na ovu temu, gdje se sta dijeli, uz kakvo produzenje? ako mi netko moze objasniti :)

Samsung Galaxy Tab 2 7.0, uz produženje ADSL ugovora. Ako produžiš na jednu godinu, tablet plaćaš 400kn, a na dvije godine 99kn.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice