slucajno sam naisao na ovo. zanimaju me (strucni ) komentari zasto i kako microsoft moze plasirati ovakve podatke ?!?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne samo što je test star več i krivo govori
Moje (stručno ) mišljenje je da MS ima previše novaca za plaćanje sudskih presuda i sporova...
Uspoređivani su FFox 3.05 (trenutno smo na 3.5 verziji) i Chrome 1.0 (trenutno smo na 3.0 verziji). Mislim da su stvari sad bitno drukčije. Nije mi jasno zašto opera nije bila u testu :D. Vjerovatno je opera pojela explorer kod njihovog testiranja pa su ju slučajno zaboravili.
Mislim da sad ponove test sa novim verzijama IE8 i FFox bi mogli imati izjednačenje bez problema, dok je pitanje tko bi odnio krunu Opera ilI Chrome, jer Chrome je užasno napredovao od svojih početaka.
security .. jedino IE8 ima kvačicu. bravo. mislim da će uskoro umjesto imena konkurencije morati pisati "obični pretraživač" kao na reklami za deterdžent ... naš je super, a ostali "obični" ništa ne valjaju
Uspoređivani su FFox 3.05 (trenutno smo na 3.5 verziji) i Chrome 1.0 (trenutno smo na 3.0 verziji). Mislim da su stvari sad bitno drukčije. Nije mi jasno zašto opera nije bila u testu :D. Vjerovatno je opera pojela explorer kod njihovog testiranja pa su ju slučajno zaboravili.
Mislim da sad ponove test sa novim verzijama IE8 i FFox bi mogli imati izjednačenje bez problema, dok je pitanje tko bi odnio krunu Opera ilI Chrome, jer Chrome je užasno napredovao od svojih početaka.
testiran je chrome 2.0 koliko ja vidim. opera nije stavljena jer je testirano top 3 browsera po broju korisnika. test nije prestar kad je službena 8ica testirana.. znači maximalno do godinu dana, a firefox je bio sigurniji preglednik dok još u ms-u o (ie) 7ici nisu ni razgovarali. 8ica je generalno dobar browser, ali owo je prljavv marktetinski trik.
Najobičniji marketing...
Sa FF vam na raspolaganju stoji cijela vojska programa za vašu vaštitu i zaštitu vaših podataka.
Chrome ne treba crash recovery jer se... NIKADA ne ruši.
FF i Chrome su preglednici koji olakšavaju rad developerima, dok se IE čudno ponaša u određenim okolnostima.
FF i Chrome su toliko jednostavni za koristiti da vam ne treba apsolutno nikakva dokumentacija.
Što biste radije vozili - Ferrari ili Fiat?
See what I did there?
testiran je chrome 2.0 koliko ja vidim. opera nije stavljena jer je testirano top 3 browsera po broju korisnika. test nije prestar kad je službena 8ica testirana.. znači maximalno do godinu dana, a firefox je bio sigurniji preglednik dok još u ms-u o (ie) 7ici nisu ni razgovarali. 8ica je generalno dobar browser, ali owo je prljavv marktetinski trik.
-da. Što je u svemu tome neobično? Ili zbog takvih usporedbi treba gubiti živce, chillout..