Microsoftov browser comparing

poruka: 8
|
čitano: 1.487
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

slucajno sam naisao na ovo. zanimaju me (strucni Smijeh) komentari zasto i kako microsoft moze plasirati ovakve podatke ?!?

There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ne samo što je test star več i krivo govori

Ako kome treba Lockerz pozivnica neka se javi pp

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moje (stručno Neodlučan) mišljenje je da MS ima previše novaca za plaćanje sudskih presuda i sporova...

molim ne odgovarati ili citirati me glupim odgovorima i debilizmima, hvala na razumjevanju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Uspoređivani su FFox 3.05 (trenutno smo na 3.5 verziji) i Chrome 1.0 (trenutno smo na 3.0 verziji). Mislim da su stvari sad bitno drukčije. Nije mi jasno zašto opera nije bila u testu :D. Vjerovatno je opera pojela explorer kod njihovog testiranja pa su ju slučajno zaboravili.

Mislim da sad ponove test sa novim verzijama IE8 i FFox bi mogli imati izjednačenje bez problema, dok je pitanje tko bi odnio krunu Opera ilI Chrome, jer Chrome je užasno napredovao od svojih početaka.

ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati - Flegma
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

security .. jedino IE8 ima kvačicu. bravo. mislim da će uskoro umjesto imena konkurencije morati pisati "obični pretraživač" kao na reklami za deterdžent  ... naš je super, a ostali "obični" ništa ne valjaju

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Microsoftov browser comparing
nCh! kaže...

Uspoređivani su FFox 3.05 (trenutno smo na 3.5 verziji) i Chrome 1.0 (trenutno smo na 3.0 verziji). Mislim da su stvari sad bitno drukčije. Nije mi jasno zašto opera nije bila u testu :D. Vjerovatno je opera pojela explorer kod njihovog testiranja pa su ju slučajno zaboravili.

Mislim da sad ponove test sa novim verzijama IE8 i FFox bi mogli imati izjednačenje bez problema, dok je pitanje tko bi odnio krunu Opera ilI Chrome, jer Chrome je užasno napredovao od svojih početaka.

testiran je chrome 2.0 koliko ja vidim. opera nije stavljena jer je testirano top 3 browsera po broju korisnika. test nije prestar kad je službena 8ica testirana.. znači maximalno do godinu dana, a firefox je bio sigurniji preglednik dok još u ms-u o (ie) 7ici nisu ni razgovarali. 8ica je generalno dobar browser, ali owo je prljavv marktetinski trik. Viče

There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
16 godina

Najobičniji marketing...

Sa FF vam na raspolaganju stoji cijela vojska programa za vašu vaštitu i zaštitu vaših podataka.

Chrome ne treba crash recovery jer se... NIKADA ne ruši.

FF i Chrome su preglednici koji olakšavaju rad developerima, dok se IE čudno ponaša u određenim okolnostima.

FF i Chrome su toliko jednostavni za koristiti da vam ne treba apsolutno nikakva dokumentacija.

Što biste radije vozili - Ferrari ili Fiat?

See what I did there?

Every hole is a goal!
16 godina
bubbach kaže...
..

testiran je chrome 2.0 koliko ja vidim. opera nije stavljena jer je testirano top 3 browsera po broju korisnika. test nije prestar kad je službena 8ica testirana.. znači maximalno do godinu dana, a firefox je bio sigurniji preglednik dok još u ms-u o (ie) 7ici nisu ni razgovarali. 8ica je generalno dobar browser, ali owo je prljavv marktetinski trik. Viče

-da. Što je u svemu tome neobično? Ili zbog takvih usporedbi treba gubiti živce, chillout.. Bogataš

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2009 11:13 (ihush).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice