TV kartica do 350kn

poruka: 8
|
čitano: 1.589
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
TV kartica do 350kn
pitanje

Molim Vas ako mi možete preporučiti neku TV karticu za 300-350kn. MPEG4 mi nije toliko bitan jer ionako nemam sto gledati. Bitno da je hibridna (analog/digital). PCI ili USB nebitno, samo da ima solidan software. Nije meni problem potraziti malo po internetu i trgovinama, nego treba mi netko ko ce mi iz iskustva predloziti neku TV karticu da valja.

Hvala...

I like it! I like it,big time!
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2009 12:03 (Donnie Brasco).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: TV kartica do 350kn

Ja ti mogu reći koju NE TREBA kupiti. Pixelview-ove TV kartice su jaako loše, sotware je još gori, uzele su mu puno živaca i vremena, stoga ih ne preporučam.

AMD K6 500Mhz 64Mb SDRAM ATI 7000
17 godina
neaktivan
TV kartica do 350kn
autorov komentar

Hvala, i to je nesto Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
prihvaćeno rješenje

-prošli tjedan nestalo ali još se može pronaći (ako pronađeš)... vemil za 289kn, ima sve i radi brzo/stabilno.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
TV kartica do 350kn
autorov komentar

Imao sam prilike isprobati verziju U8000 (spaja se na USB), sto se tice softwarea svidio mi se i brzina rada i stabilnost i sve je bilo super osim sto sam imao dosta problema s pronalaskom analognih programa. Naime imam kabelsku pa bi i to htio iskoristiti, a sto se tice DVB-T pronasao bi samo HRT HDPromo,a ostala 4 programa u mpeg 2 ne bi pronasao, pa ne znam da li sam nesto krivo nastimao jer u 10 pokusaja nisam uspio naci rijesenje. Jel ti imas tu P8000? i da li mozes normalno uloviti analogne programe i nasa standardan 4 DVB-T? (pretpostavljam da je ista kao U8000 samo nije usb nego pci).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

-da, nakratko imao P8000, prije par tjedana-možda noviji soft-driver?

- teoretski su identične, obično je samo kvaliteta signala važna za DVBt. Sve je radilo iz prve i brzo (u odnosu na druge kartice/software) zato preporučam ako se može pronači...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan

Ja imam p8000 ,noramlno hvata anlaogne programe a ako ne zelis  čekati pretraživanje označiš broj programa(broj ti se nalazi na stranicama oiv-a).ja je koristi vec pola godine i nije bilo nikakvih problema u radu ,i u paketu dobivas jos cyberlink powerdirector preko kojega mozes snimati programe u mnogo formata kao sto su dvix ,mpeg....Odlicno hvata radio stanice.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2009 14:58 (Branec).
17 godina
neaktivan
TV kartica do 350kn
autorov komentar

Hvala Vam svima, ovo mi je bilo dovoljno. Idem sad samo pronaci gdje ju kupiti. Mod moze lock?!

Hvala

Pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice