Razmjena i poklanjanje Hardwarea zaključana tema

poruka: 3.242
|
čitano: 752.540
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Iskustva kod razmjene i poklanjanja hardvera
16 godina
Re: Razmjena i poklanjanje Hardwarea
fromcelltohell kaže...

Pozz svima:)

Tražim jednu MBO Socket A s x8 AGP

RAM ne bitno koji podržava,DDR ili SDRAM,bitno je da

ima x8 AGP slot za GPU i da podržava Athlon 1700+ XP CPU.

Na primjer:

MSI KT4V MS-6712 VER 1 AGP x8 SOCKET A 462 MOTHERBOARD

ASUS A7V8X-X Motherboard

Gigabyte GA-7N400 R1 SktA 462 ATX 400FSB DDR400

Gigabyte GA-7N400E SktA 462 ATX 400FSB DDR400 

GIGABYTE GA-7N400 PRO 400 FSB SOCKET A 462 MOTHERBOARD

Ako ima tko da bi eventualno poklonio,bio bih zahvalan.

To računalo koje bih složio na toj MBO bi išlo jednom

mojem sugrađanu koji ima čak šestero dijece,a u teškoj su materijalnoj

situaciji.Žive u socijalnom stanu,klinci idu u školu a roditelji su oboje bolesni

te žive svi skupa od socijalne pomoći i diječijeg doplatka.

Tražim ploču s x8 AGP slotom jer imam x8 AGP GPU Ati Radeon x1650,

tako da bi im ta grafička bila iskorištena max u radu.

Eto,to bi bilo to,cijenjene ponude(ako ih uopće bude) na PP

P.S.: Računalo je i sad funkcionalno,ali je na MBO s x4 AGP i osjeti se da

u 3D aplikacijama kašljuca zbog slabije propusnosti na AGP slotu.

Htio bih to promijeniti ako je ikako moguće.

Još jedared,LP i hvala unaprijed:)

E,kako je tema hyper-posjećena i svaki dan "nikne"još stranica postova,ja sam prisiljen citirati sam sebe{#}

Old Insomniac
16 godina
neaktivan
Razmjena i poklanjanje Hardwarea

ima li itko 512 il 1gb ddr rama za posudit a da je i zg-a pa da nemoram poštarinu plaćat ak nije potrebno ...treba mi da ustvrdim dal  je mbo+cpu ispravan

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 23:44 (teo7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Trazim maticnu sa socketom 478 i pripadajuci procesor.

Razmjena za razno, dogovor na PP.

Šaljem sutra:

World Championships: 7, GP started: 2, Po81, GP wins: 91dium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,483
16 godina
neaktivan
Nello kaže...

Dobar dan, pošto nisam uspio nabavit matičnu ploču socket 478. Pa onda sam s dobrog srca odlučio darovat ako nekome zatreba  memoriju ddr 256mb (2 kom).Imam i Cpu intel celeron i Pentium pa moram provjerit koliki jaki. A imam i napojne 300w i 400w, te CD pržilicu i par fdd-a, a i imam i Pc kučište kojeg netrebaju. Ako želite samo jedini uvjet da  samo preuzmete za poštarinu na vaš trošak..    {#}

@F1-IVO ako ti nešt trebaš slobodno javi. {#}

EDIT: Nadopuna zbog popisa CPU: Intel Pentium P4 1,8ghz i Intel Celeron P4 1,7ghz. Preseljeno u novu temu.

EDIT 2: Otišlo Napojne od 400W i CD pržilicu te 2 keksa ddr 256mb.

Zasad ostalo još ima par FDD, napojne 300w codegen i processor i naravno ostala samo jedna Pc kučište "dtk" blijeda bijele boje a kučište dosta čvrst ko čelik. Preseljeno u novu temu.

I ostao par CD pržilicu. Preseljeno u novu temu.

Moguća razmjena za hdd 2,5 sata za laptop (bilo koji GB).

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 11:42 (Nello).
14 godina
neaktivan

Imam staru graficku hd4850 x2 2gb ( sapphire ) mijenjam za nesto ponude na pp ili ovdje !

16 godina
neaktivan

Pozdrav,

imam za razmjenu dvije pločice od 512MB PC2-4200S-444 za laptop i Infinity PC Micro Usb Stick.

Trebam neki Usb Stick barem od 4GB ili "mali" 2,5" hard do 40 GB.

Zagreb

D.L

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Trebao bih neku Socket 478 matičnu.

U zamjenu dajem jedan s478 proc, Celeron 1.8.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ima li tko potenciometar viska?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Dakle trebam hitno 2RCA Male to 3.5mm kabel...Dužina nebitna..Bitno da radi..Primam na poklon ili dajem razne stvari(Javite se u PP)

Da nebi bilo postova tipa

Kupi si to je jeftino..--Nemogu pošto sam selendri koja nema nikakav dućan sa takvom opremom

Napravi si to---Pokušavao nejde..A usto nemam niti materijal..HVALA svima..{#}

Ako sam ti ikad pomogao stisni HVALA :)))
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 15:21 (RaZ0R9111).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
RaZ0R9111 kaže...

Dakle trebam hitno 2RCA Male to 3.5mm kabel...Dužina nebitna..Bitno da radi..Primam na poklon ili dajem razne stvari(Javite se u PP)

Kupi si to je jeftino..--Nemogu pošto sam selendri koja nema nikakav dućan sa takvom opremom

Evo ovaj dućan dostavlja brzo i imaju velik izbor po ok cijeni:

http://webshop.musicshop.hr/product_info.php?cPath=64_89&products_id=2076

Ako to nije taj kabel ima ih još milijun, samo pronađi

16 godina
neaktivan

Tražim antenu za WLAN pci karticu. Dajem razno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RaZ0R9111 kaže...

da li je slika točno ono što trebaš jer ja imam ali činč je ženski.

D.L
16 godina
neaktivan

Evo dio onog što imam za razmjenu/ prodaju:)

TV kartica TV kartica
TV kartica TV kartica
ISDN PCI kartica ISDN PCI kartica
cooler za Celerona => cooler za Celerona =>
Intel Celeron D 2,66GHz Intel Celeron D 2,66GHz
Soltek 5700XD 128MB VGA grafulja Soltek 5700XD 128MB VGA grafulja
stari pentium stari pentium
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 16:44 (Master Tino).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Trazim ekran i maticnu za compaq cq61. Ako je neko voljan poklonit nek se javi, a ako nije voljan poklonit, dogovorit cemo se :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dajem: 1. athlon x2 255, kupljen u vemilu u veljaci, jos nesto manje od 2 i pol godine gare, uz njega stock cooler.

2. PoV 9600 GSO, 384 ddr3 verzija, sluzila kao backup grafa, jedva radila, full bundle.

3. SE P990i, radi bezgreske, jedino bateriju bi trebali zamijeniti jer se ova malo napuhala pa krace traje. Takoder sve sto sam dobio uz njega( kartica, vezica, adapter...)

Sve ovo za neki amd quad core, bilo athlon x4 ili phenom x4, garancija i vent mi nisu bitni. Samo Zagreb.

Također poklanjam hrpu gaming casopisa, medu njima gameplay, ps1magazine i psx. 

Brojevi od '99 do '08, najvise gameplaya dakako. Jedini uvjet je da dodete po to na Jarun ili Vrbane.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 17:17 (dedaa).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

dali ima netko tko bi mjenjao lcd monitore?

naime imam lcd led lg monitor full hd 22 i mjenjao bi ga za isto lcd full hd monitor 22incha ali da ima hdmi ulaz. dajem jos uz svoj monitor usb stick za mobilni internet (ima na racunu 180kn+10kn svaki mjesec,još 8mjeseci i preplacen sam da pri svakoj obnovi od 50,100kn 1mb vam bude 10lipa odnosno 5lipa) i dajem novu (samo isprobanu) bluetooth slusalicu za nokiu.

stick je star 2mjeseca i ima garanciju 2god a monitor ima garanciju nesto manje od 3 godine (vrlo je uscuvan ko nov), imam sve papire,racune,itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ukoliko itko ima drvene zvučnike ili samo kutije, trebao bih 2-3 komada. Veličina nije bitna.

Jaco,moja mater te traži!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
vexx5555 kaže...

Ukoliko itko ima drvene zvučnike ili samo kutije, trebao bih 2-3 komada. Veličina nije bitna.

Koliko cjeniš,Technics SB-CD320 Visokotonci,nikad nisu bili pokvareni,čistoća zvuka i ispravnost je kao da su sada izašli iz dućana,membrane kao nove,nikad premotavano niti ništa slično.Možda bih našao i račun i ambalažu njihovu ako bi prekopo tavan,jel imam dosta stvari na tavanu,od onog stroja što se prave tepisi ili šta već od vune ono što su naše babe/prababe radile,sve do PCa.

http://www.bug.hr/forum/topic/racunala/procjena-konfepogledajte/112473.aspx?page=0&jumpto=2192724&sort=asc&view=flat
16 godina
odjavljen
kruskar kaže...

Koliko cjeniš,Technics SB-CD320 Visokotonci,nikad nisu bili pokvareni,čistoća zvuka i ispravnost je kao da su sada izašli iz dućana,membrane kao nove,nikad premotavano niti ništa slično.Možda bih našao i račun i ambalažu njihovu ako bi prekopo tavan,jel imam dosta stvari na tavanu,od onog stroja što se prave tepisi ili šta već od vune ono što su naše babe/prababe radile,sve do PCa.

Paše li ti što od ovog: http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-peltiermem-kartica-wlan-kartica-la/115089.aspx ?

Jaco,moja mater te traži!
15 godina
neaktivan

jel ima tko VGA to RCA kabal
potreban mi je da spojim ps2 na monitor
ak ima koja dobra duša da pokloni

ili nek neš traži u zamjenu ak imam šta tražite dat ću 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bok svima :)

Nismo se dugo culi bio na moru :P

Imam jednog frenda,siromasan je vrlo,ima neki PC iz 90' i neke,zeli igrat CoD4 sa nama,skupili smo mu novce za ekran i kupili mu samsungov 23' monitor tv. Donirao sam kuciste i tako...e sad,ima ko neku staru maticnu,hard, bilo sta ? :D nek posta :D hvala lijepo i on vam zahvaljuje ( P.S ako neko ima neki core duo itd. nek javi dacu para nesto :P )

Onaj ko želi nešto naučiti-naći će način,ko ne,naci ce izliku.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav, da li je to ispravna grafička? Ako je imam novi ps2 sa garancijom 11 mj, memorijskom i 7 original igrica, i network kodom za igranje online...to je jedino što imam za zamjenu

14 godina
vexx5555 kaže...
kruskar kaže...

Paše li ti što od ovog: http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-peltiermem-kartica-wlan-kartica-la/115089.aspx ?

Netreba mi ništa od tog.

Još uz njih ide ona zaštitna mrežica da netko neshebe membranu.

to su zvučnici koje imam to su zvučnici koje imam
http://www.bug.hr/forum/topic/racunala/procjena-konfepogledajte/112473.aspx?page=0&jumpto=2192724&sort=asc&view=flat
14 godina
neaktivan

Trebam neki hdd preko 100gb, imam viska Pentium 4 prescot 3.0 Ghz OC na 3.2 i cooler za njega

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Koliko trazis za njih i dali su bas to ti uslikani tvoji? Reci cijenu i to je to.

P.S.

Trazim IBM crnu klikusu, vjerujem da znate o cemu se radi (moze i "bijela" ako nema crne pa cu je prebojat ili nesto vec skemijat)

Hvala!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
odjavljen
win32 kaže...

Koliko trazis za njih i dali su bas to ti uslikani tvoji? Reci cijenu i to je to.

P.S.

Trazim IBM crnu klikusu, vjerujem da znate o cemu se radi (moze i "bijela" ako nema crne pa cu je prebojat ili nesto vec skemijat)

Hvala!

Ne biš valjda prebojao jednu tako lijepu vintage tipkovnicu? Ajde molim te nemoj {#}

14 godina
win32 kaže...
kruskar kaže...

P.S.

Hvala!

Nisu moji to je slika s neta,no nije problem napraviti sliku,problem je što neznam koliko vrjede.

14 godina
neaktivan
HP4520s kaže...

Imam staru graficku hd4850 x2 2gb ( sapphire ) mijenjam za nesto ponude na pp ili ovdje !

dobio sam 11 poruka , javim vam se za koji dan imam puno obaveza... :)

16 godina
odjavljen

mijenjam tipkovnicu roccat valo za neku drugu ili hard disk min 500gb...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
win32 kaže...

P.S.

Hvala!

Ne biš valjda prebojao jednu tako lijepu vintage tipkovnicu? Ajde molim te nemoj {#}

Eh, dosta mi ih je proslo kroz ruke no sada kada bih opet uzeo jednu ne mogi si je nabavit!

Morati su ako nista drugo skociti do newsa i hr.comp.retro, tamo se lako nade no rekoh idem ovdje stavit pa ako uleti, super.

Sto se toce bojanja...bojao bih je iskljucivo ako mogu to napravit vrhunski i bez nekih preljevanja, packica...znaci ili kao iz tvornice ili nikako.

Ako ne ide, ostavljam je kako je...samo ce proci finu torturu ciscenja tako da izgleda kao nova (znam kako to ide sa ciscenjem, na svu srecu).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Iskustva kod razmjene i poklanjanja hardvera
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice