Edigital trenutno, just saying...
laganini na mingo.hr
Da, jer naša ministarstva imaju puno utjecaja na firme koje nisu registrirane u HR
Edigital trenutno, just saying...
laganini na mingo.hr
Da, jer naša ministarstva imaju puno utjecaja na firme koje nisu registrirane u HR
Da, ali što se ne može u takvim slučajevima bar zabraniti rad u hrv ili nešto ako ima puno prijava i utvrde se greške/propusti/kršenje nečega? Mislim, i mi i oni su u eu, sigurno ima neki mehanizam za takve slučajeve. Ne znam, pitam..
Da, ali što se ne može u takvim slučajevima bar zabraniti rad u hrv ili nešto ako ima puno prijava i utvrde se greške/propusti/kršenje nečega? Mislim, i mi i oni su u eu, sigurno ima neki mehanizam za takve slučajeve.
Kakve slučajeve spominješ? Dižu i spuštaju cijenu, vau, to radi 99% trgovina.
I znaš šta možeš? Možeš ne kupovat tamo, a ne se bavit prijavama, zabranama i sl.
Nitko te ne prisiljava da kupuješ nešto od njih, oni su privatna firma, zaobiđi ih, to je milijun puta rečeno baš za ED.
Zato nam i je tako jer svi zaobilaze i nikome ništa ali to ne mijenja činjenicu da je obmana tj. dovođenje u zabludu prijevara.
Da, ali što se ne može u takvim slučajevima bar zabraniti rad u hrv ili nešto ako ima puno prijava i utvrde se greške/propusti/kršenje nečega? Mislim, i mi i oni su u eu, sigurno ima neki mehanizam za takve slučajeve.
Kakve slučajeve spominješ? Dižu i spuštaju cijenu, vau, to radi 99% trgovina.
I znaš šta možeš? Možeš ne kupovat tamo, a ne se bavit prijavama, zabranama i sl.
Nitko te ne prisiljava da kupuješ nešto od njih, oni su privatna firma, zaobiđi ih, to je milijun puta rečeno baš za ED.
Briga me za edigital, mislio sam više općenito što u takvim situacijama.
U kojim situacijama?
U kojim situacijama?
U situacijama kad trgovina nije registrirana u hrv, a posluje ovdje i eventualno krši neke naše zakone/propise što već. Ne mislim konkretno o edigitalu niti o lažnim popustima, nego općenito..
Imaš EU centar za pritužbe, tamo rješavaš sporove s trgovcem ako je isti iz EU:
https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.complaints.screeningphase
damire neš vjerovat, al ne samo da nije legalno nego se naziva nepoštena trgovačka praksa...
zašto to svi rade i zašto to prolazi- zato što nitko ne prijavljuje prijatelju....
odi na stranicu famoznog mall.hr-a i reci mi jel primjetiš štogod
Da, ali što se ne može u takvim slučajevima bar zabraniti rad u hrv ili nešto ako ima puno prijava i utvrde se greške/propusti/kršenje nečega? Mislim, i mi i oni su u eu, sigurno ima neki mehanizam za takve slučajeve. Ne znam, pitam..
Pa ne rade oni u HR nego samo šalju robu u HR.
Jel netko uspio preko mailboxde naručiti nešto iz Mediamarkta? Gledam i na Mindfactory (prolazi bez problema preko mailboxa koliko vidim iskustva forumaša), ali je skuplje za oko 40eura što mi baš i nije mala razlika..
Pa ne rade oni u HR nego samo šalju robu u HR.
Znaš možda koji je to onda točno oblik ? ... imaju HR OIB, obračunavaju naš PDV (25 a ne mađarski 27%) i žiro-račun u HR poslovnici OTP banke.
nije to ništa puno sivila, nego je sve uređeno pravilima eu, onima o slobodi kretanja roba i onima o zaštiti poštrošača
razlika je kad naručuješ robu iz zemalja eu (kao i onih s kojima smo sklopili nekakve druge bilateralne ili multilateralne trgovinske sporazume) i kad je naručuješ iz trećih zemalja s kojima nemamo ništa poput kine i sličnih
Sve u svemu nikakvi popusti. Uspio sam upecati RM 550x za 550kn. Recimo da je to ok deal. Ne trebam napajanje, ali kad tad će netko slagati komp pa nek se nađe. U našim dućanima je sve ispod 750kn ionako šrot - kolink, lc power, entry seasonic i kojekakvi fortroni.
https://www.amazon.co.uk/SanDisk-Ultra-560MB-530MB-Write/dp/B071KGS72Q/ref=sr_1_5?dchild=1&keywords=2tb%2Bssd&qid=1606577476&sr=8-5&th=1
Jel valja ovaj SSD i ova akcija?
Nalazim se u UK pa mi dostava nije problem
Sve u svemu nikakvi popusti. Uspio sam upecati RM 550x za 550kn. Recimo da je to ok deal. Ne trebam napajanje, ali kad tad će netko slagati komp pa nek se nađe. U našim dućanima je sve ispod 750kn ionako šrot - kolink, lc power, entry seasonic i kojekakvi fortroni.
Di si to piknul ?
Bilo je i boljih napoja na akciji, ja sam u pon uzeo u linksu DARK POWER PRO 11 550W za 650kn, bilo je jedno 20kom tak da se cjeli dan dalo kupit.
kakav je miš Logitech G502 Hero?jel vrijedi 35e? sad je u saturnu na akciji
Odličan, koristim svaki dan doma i na poslu, ima puno dodatnih tipki i free spin scroll. Ciljam na isti ali bežični, G502 lightspeed. Inače i na amazon.co.uk je na 35 GBP.
kakav je miš Logitech G502 Hero?jel vrijedi 35e? sad je u saturnu na akciji
Ako igraš shootere, osobito kompetitivne onda nula bodova. Uzmi G403, slične je veličine a mnogo lakši.
Meni najbolji mis ikad, dostojna zamjena za G400. Taman tezine bez utega
Ja ga također imam, jedan od boljih miševa toplo preporučam.
Povoljan USB DAC za slusalice/aktivne zvucnike za PC/Laptop (sa dostavom 26€) - Oehlbach DAC KLIK
10 ohms suitable for headphones with 12 ohms - 10k ohms
96 kHz
24 bits
Jel ima netko ? Kakva su iskustva ? Razlika u slusanju glazbe sa i bez toga (Spotify, FLAC) ?
Povoljan USB DAC za slusalice/aktivne zvucnike za PC/Laptop (sa dostavom 26€) - Oehlbach DAC KLIK
10 ohms suitable for headphones with 12 ohms - 10k ohms
96 kHz
24 bits
Jel ima netko ? Kakva su iskustva ? Razlika u slusanju glazbe sa i bez toga (Spotify, FLAC) ?
Po onoj narodnoj "kolko para, tolko muzike" bi trebao dobar biti. Imao sam FiiO E10K i FX Audio DAC-X6 pa javim kad stigne dojmove, kako se ponaša sa Beyerdinamy DT990.
Ak se nevaram ovaj je isti model je vec bi na akciji nedavno. Sjecam se da ga je netko stavio mislim upravu u ovu temu il u onu za preporuku slusalica.
Vi koji ste govorili o naručivanju iz Saturna/Mediamarkt preko mailbox-a. Da li ste naručili te da li vam je uspjelo doći do mailboxa (ili je na putu)?