Koliko bi bio miran s ovim pc-om ? zaključana tema

poruka: 10
|
čitano: 1.541
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Koliko bi bio miran s ovim pc-om ?

Nadogradio sam si komp na am2+ ( zbog ddr2 vise mi se svida, ai netreba mi vise) pa bi htio pitat koliko bi bio miran sa ovim kompom ono da mogu igre vrtit na medimum to high za sljedecih par godina

MSI K9A2 Platinum

8 gb ddr2 800 mhz

xfx 6950 2 gb (sad bi je ubrzo trebao kupit) 

i procesor planiram uzet neki amd x6 samo dali da uzmem najaci model  ili bilo koji samo da je x6 pada ga poslje clocknem? 

e da usput mi preporucite napajanje koje da uzmem corsair gs dal je dobro ili neko drugo? treba mi za ovaj komp koji sam gore naveo ..hvala

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 3:53 (Damir1908).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ovisi koje ces igre igrat, najzahtjevnije igre sljedece godine nece moc na high(crysis 3, gta 5 itd.) ali neke manje zahtjevne tipa cod, novi acc i slicno ce moc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

aha ali sa njime bi bio miran 3-4 godine mislim ko ovaj amd dual core 3 ghz 2008 izaso i dan danas je okej za sedmicu neke igre i programe..tj pitanje je kolko sam sa tim phenom opcenito miran ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pa nova generacija konzola izlazi sljedece godine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Uzmi slobodno Phenom II x4. Što ti može Phenom II x6 gurati to malte ne isto tako može i X4. A novog X6 češ teško naći.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Koliko bi bio miran s ovim pc-om ?
M_dipl. kaže...

Neće prije 2014 kako se sada čini.

zasto to mislis?

povjerljivi izvor mi je reko da izlazi 2013. na kraju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Uzmi slobodno Phenom II x4. Što ti može Phenom II x6 gurati to malte ne isto tako može i X4. A novog X6 češ teško naći.

pada gledam phenom x6 se nemoze ni polovni nac kamoli novi 

17 godina
Damir1908 kaže...
191x7 kaže...

pada gledam phenom x6 se nemoze ni polovni nac kamoli novi 

Polovni ne možeš jer nitko ne prodaje dobar proc, a novi ne možeš jer se ne proizvode već neko vrijeme.

Postojeći Phenom II i Athlon II se prodaju s lagera što ima, to su inače EOL procesori.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
15 godina
neaktivan

rekli su službeno 2014

koliko ja znam

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 16:08 (intel97).
17 godina
neaktivan
World Championships: 7, GP started: 298, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,546

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice