Koju TV karticu za DVB T prijemnik?

poruka: 6
|
čitano: 1.840
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Htio bih preko kompa gledati tv (spojiti sa antenom) no neznam koju tv karticu da odaberem za digitalnu TV i dali mi uopce treba DVB T prijemnik...

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.5.2010 16:21 (Viziman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ako želiš komp koristiti kao DVB-T prijamnik i za snimanje TV programa, treba ti. Ako ga želiš koristiti samo za gledanje filmova, slušanje muzike i igranje igara dovoljna ti je grafička s TV izlazom.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Koju TV karticu za DVB T prijemnik?

lol, nemislim ga spajat na tv nego antenu u komp...

16 godina
odjavljen

Sorry, brzopleto čitanje. Da, u tom slučaju ti treba. Ako još nemaš digitalni signal, kupi hibridnu karticu ili ako imaš i digitalni signal i kabelsku. U protivnom kupi samo DVB-T karticu.

Što se konkretnog modela tiće, ja imam neku Gigabyte PCI, hibridnu, nisam siguran koji je model i ima li ih uopće kupiti još, ali mislim da što se digitalnih kartica tiće nema nekih velikih razlika. U najgorem slučaju će ti problem biti s programom za gledanje, ali uvijek ima free programa koji će raditi bolje od onog koji je došao s karticom (jedino daljinski može biti problem).

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
koji cjenovni rang? ja sam za 500 kn kupio Avermedia Volar HX i prezadovoljan sam sa slikom i opremom, samo što nema gumbić za teletekst na daljenskom - to mi je jedina zamjerka
Ovo je moj potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Koju TV karticu za DVB T prijemnik?
dantex kaže...
koji cjenovni rang? ja sam za 500 kn kupio Avermedia Volar HX i prezadovoljan sam sa slikom i opremom, samo što nema gumbić za teletekst na daljenskom - to mi je jedina zamjerka

Pa recimo do nekih 400kn i da ima daljinski...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice