Gdje kupiti grafičku tablu?!

poruka: 4
|
čitano: 2.303
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Gdje kupiti grafičku tablu?!

Treba mi grafička tabla za crtanje, radim logotipe a bez table je postalo doista teško napraviti orginalan a dobar logo.

Sve preporuke su dobrodošle, jeftinije bolje ali najbitniji je omjer uloženo/dobiveno.

HEYO BASTARDS :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: Gdje kupiti grafičku tablu?!
slamka kaže...

Treba mi grafička tabla za crtanje, radim logotipe a bez table je postalo doista teško napraviti orginalan a dobar logo.

Sve preporuke su dobrodošle, jeftinije bolje ali najbitniji je omjer uloženo/dobiveno.

Valjda misliš na grafički tablet?

Ako ideš na buđet klasu,uzmi nešto od Geniusa,ima ih već po 300 kn,a ako hočeš nešto bolje definitivno Wacom.

SK crew
14 godina
neaktivan
Pranja kaže...
slamka kaže...

Valjda misliš na grafički tablet?

Ako ideš na buđet klasu,uzmi nešto od Geniusa,ima ih već po 300 kn,a ako hočeš nešto bolje definitivno Wacom.

da, može link do tih jeftinijih geniusovih, 300 kn nije puno!

evo kod linksa imaju samo dva...ovo je jedan geniusov

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=1021&id_artikl=102.100.020

valja li to ista?

HEYO BASTARDS :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 15:16 (slamka).
13 godina
odjavljen
slamka kaže...

da, može link do tih jeftinijih geniusovih, 300 kn nije puno!

evo kod linksa imaju samo dva...ovo je jedan geniusov

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=1021&id_artikl=102.100.020

valja li to ista?

Dobri su Genius-ovi. Nisu nešto extra,ali za te pare su spuer-jeftinije nečeš naći.

SK crew
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice