Budučnost Računala

poruka: 7
|
čitano: 1.278
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Budučnost Računala

Ljudi imamo seminarske radove u skoli, i ja sam za temu dobio budučnost RAČUNALA. ja pratim vjesti, ali bih trebao pomoć da mi kažete kako će što ići, tj. grafika u procu ili ne, i sl. Hvala unaprijed.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Budučnost Računala

Kralju,uzmi ti lipo google i trazi,najpametnije :)

Acer 5535 AMD Athlon 64 x2 1.9ghz ATI Radeon HD3200, 3gb DDR2 250gb HDD Windows 7
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Budučnost Računala
iceman85 kaže...

ma kraljice (xD), vec sam ja bio tamo ali ja to nezz kanalizirat na razinu 1. r. srednje skole za plavuse i glupane

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
neaktivan
RE: Budučnost Računala
Matatata krele od zanata kaže...
iceman85 kaže...

ma kraljice (xD), vec sam ja bio tamo ali ja to nezz kanalizirat na razinu 1. r. srednje skole za plavuse i glupane

onda odi na wikipediu :drumroll:

16 godina
neaktivan
Budučnost Računala

hehehe kraljice hehe,a nista,onda nemoj ici taj dan u skolu kada bude prezentacija,reci da te boljelo ;)

Acer 5535 AMD Athlon 64 x2 1.9ghz ATI Radeon HD3200, 3gb DDR2 250gb HDD Windows 7
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Budučnost Računala
Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Budućnost Računala
Matatata krele od zanata kaže...
iceman85 kaže...

LOL

ironično... obzirom da si krivo napisao naslov teme. piše se budućnost a ne budučnost. Neodlučan

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice