ZTE Blade III

poruka: 1.642
|
čitano: 722.498
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Jedino sam uspjela tarifu promjenit jer su sad naveli da je od prvog sestog u tar.75 ukljucena i jedna giga umjesto 250 mb,i sad zovem sluzbu za korisnike i velim da imam ugovor od prvog,a zena vel al ste prije rvog potpisai,jesam al sam aktivirala od prvog i onda su mi ipak promjenili jer je to prva promjena pa je besplatna.. uzas,skoro me strefilo kad sam vidla da je mob tolko jeftiniji i da je ista tarifa jos pogodnija.. nemam ja srece s takvim stvarima,pogotovo s mobitelima,ja i suprug uzimamo u isto vrijeme mobitele,vecinom i iste al stalno s.mojim nekaj ne stima a njegov sve super,kao i sad,meni jedva pola dana baterija izdrzi,a njemu bar dva tri dqna..

sta ces.

nego oces mi odgovorit za zamjenski mob?? {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ZTE Blade III

moze li mi netko reci sto znaci slovo r iznad signala bar-a i cesto mi izbacuje nesto za roaming ne kuzim da mi nebi dosao doma ludi racun da mi netko objasni,mob je u tele 2

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 17:03 (Ryder007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ZTE Blade III

Mene zanima po vasem misljenu koji je mob bolji, planiram uzeti onu sokantnu ponudu, u ponudi su ZTE Blade III i Samsung Galaxy Young. I jos me zanima da li netko ima preblema sa Blade-om, jer je ipak kinez :) ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator
Re: ZTE Blade III
14 godina
merzli11 kaže...

Mene zanima po vasem misljenu koji je mob bolji, planiram uzeti onu sokantnu ponudu, u ponudi su ZTE Blade III i Samsung Galaxy Young. I jos me zanima da li netko ima preblema sa Blade-om, jer je ipak kinez :) ?

Po meni Blade zbog većeg ekrana. Ak ti je to nebitno, onda Samsung jer ima više RAM-a i noviji Android.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

meni se to desava isto,gzbi roaming,tj mrezu iliti signal isto tele 2 al se brzo vrati.. a zasto,to neznam!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
merzli11 kaže...

zte.. imala sam oba prilike isprobat,ipak presudjuje ekran po mom misljenju .. a to sto je kinez, svi se slazu u kini na kraju ipak..

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 22:54 (Faith..).
15 godina
neaktivan
ZTE Blade III

pitanje-kupil sam mob s custom romom,sad me zanima kak vratiti mob na tvorničke postavke,.jer nemogu ga prije otključati,dok nije s orginal romom..hvala

Nemamo mamića, nemamo suce, samo jedno Hajdučko srce!Što ga više lome to ga više volim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
bahrija kaže...

pitanje-kupil sam mob s custom romom,sad me zanima kak vratiti mob na tvorničke postavke,.jer nemogu ga prije otključati,dok nije s orginal romom..hvala

Traži tu par stranica prije gdje su linkovi na custom ROM-ove i pojašnjenja kak se stavi. Tamo imaš za download i stock ROM koji ćeš morati staviti gore. Ali možda ima i neki lakši način, pa pričekaj još koji odgovor.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan
Hoc kaže...

Ako i kojim slucajem Blade III dode sa sim lockom uvijek ima free solucija (pa cak i za vipovog racer-a ako se ne varam)

http://www.nextgenserver.com/calculator/

kak se ubaci kod-koje tipke---hvala!

Nemamo mamića, nemamo suce, samo jedno Hajdučko srce!Što ga više lome to ga više volim!
13 godina
15 godina
neaktivan
filterini kaže...

dal se može ubaciti kod ovak,ili mora biti orginal softver?hvala

12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

koliko vam traje 1 giga? imam gigu mjesecno u paketu,inace koristim iskljucivo wifi -jer me strah ukljuciti mobilni net, kolko brzo se trosi,imam 2g mrezu ukljucenu,koristim net za mailove i tu i tamo za nesto procitat,vijesti,prognoza,itd..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Faith.. kaže...

koliko vam traje 1 giga? imam gigu mjesecno u paketu,inace koristim iskljucivo wifi -jer me strah ukljuciti mobilni net, kolko brzo se trosi,imam 2g mrezu ukljucenu,koristim net za mailove i tu i tamo za nesto procitat,vijesti,prognoza,itd..

? na 792 šalješ, mislim da se tako gleda stanje mobilnih podataka. Bar u Vipa, a i mislim da u opcijama negdje imaš potrošnju podataka...

Meni 50Mb traje mjesec dana za na fb i mail uz svakodnevno korištenje.

EDIT: WIRELESS & NETWORKS -- Data usage

Btw ovo u mene je Aurora Borealis rom, ali mislim da bi to trebalo biti i na stock romu.

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.6.2013 11:49 (donator_bubrega).
12 godina
neaktivan
Faith.. kaže...

Koristi Operu jer ima Off-road Mode koji stedi puno podataka.

12 godina
neaktivan

ima potrisnja mobilnih podataka,znam to al pitam onak iz znatizelje,jer mi se ucinilo da trosi cim upalim bez da ista radim,a azuriranja su samo na wifi..

nonisam ga bas pretjerano palila jer mob koristim kad sam doma najvise..onda wifi. tnx

13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Ako ažuriranja radiš preko WiFija, onda ti je 512MB i više nego dovoljno za čitav mjesec, društvene mreže (Facebook, Twitter, Google+, Foursquare itd..), surfanje, mailovi, IM...

Btw, uzeo od brata njegov VIP Racer III i onda s njim snimio video kako se igram na svom Bladeu III {#} Video je loše kvalitete (kao što znate, VGA je maksimalno, a kamera je užasna, posebno u uvjetima u kojim je sniman video), ali ipak želio sam složiti prvi vlastiti hands-on video, pa et... pogledajte kak je ispalo{#}

★ Regionalni portal posvećen Linuxu i otvorenim sustavima - www.linuxzasve.com
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

nije ti ni losa kvaliteta.. cist je ok.. jedino nisam slusala jesi lu pricao ili ne jer mi djete spava .. uglavnom,meni kvaliteta videa ispadne losije od ovog tvog.. btw hvala na ohrabrenju za megabajte .. {#}{#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Ima li netko problema da mu se mob sam od sebe reboota? 

Jeste ga nosili na popravak iako ste imali custom ROM pa vratili na stock? 

Htio bi nositi svoj na poprava, ali ne znam da li se može bilo kako skužiti da li je custom ROM bio na njemu. Vratio sam stock

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A jel sad kad je na stocku i dalje se sam reboota?

13 godina
ZTE Blade III

Hej ljudi,gledam na Tele2 stranici piše 895kn za postojeće bonaše,jel itko to  uzimao?

Tražim smartphone,gledao sam uglavnom otključane uređaje do nekih 1300kn,naravno što jeftinije to bolje,znam da već ima 30tak stranica,kak ste vi zadovoljni sa mobom?

Uglavnom koliko vidim ekipa se žali na kameru i nedostatak bljeskalice,pa me zanima jel vam to stvarno veliki problem?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
evang kaže...
Uglavnom koliko vidim ekipa se žali na kameru i nedostatak bljeskalice,pa me zanima jel vam to stvarno veliki problem?

U svijetlim prostorima su slike skroz OK, ali kad u mračnome slikavaš/snimaš dosta tamno ispadne...

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
13 godina
neaktivan

Da, i dalje. Rebootao se na svim ROM-ovima, ICS i JB i na stocku :(

12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

jel netko zna kako da ponovo postavim da mi se video,npr kad gledam na google playu video neke aplikacije,prikazuje tj emitira u video programu )defaultnom),stisnula sam nesto i sad mi za pregled izbacuje samo tubemate ili preglednik..  

0 0 hvala 0
13 godina
ZTE Blade III

Ovako. Neki dan sam malo isprobavao što se sve može napraviti na mobu i odjednom mi se počeo prikazivati crveni okvir. Nije stalno tamo, nego najčešće dok mobitel obavlja nekakvu funkciju. Najviše se pojavljuje kada povlačim notification bar. Pokušao sam isključiti, ali neuspješno. Pa ako netko zna o čemu se radi, bio bih mu zahvalan kada bi mi rekao kako isključiti, jer postaje malo iritantno s vremenom, nije da nešto previše smeta.

Radi se o ovome.

“In every crowd are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupéry, Night Flight
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Vjerojatno si uključio neku od opcija pod "opcije razvoja" isključi opcije razvoja pa vidi onda.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
ZTE Blade III

Već sam isključio, čak sam i razmjer animacija isključio makar mislim da nije povezano.

“In every crowd are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupéry, Night Flight
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probaj resetirati mob,onda bi trebalo raditi.

13 godina
ZTE Blade III

Užas, resetirao sam i nestalo je. Hvala  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

nezna nitko za video? :o 

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice