Xperia X1 pitanja...

poruka: 74
|
čitano: 15.684
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Xperia X1 pitanja...

Bok Bugovci!

Zanima me mobitel Sony Ericsson Xperia X1.Kupio bih ga,ali nisam siguran jer neznam puno o njemu...Zanima me dali ona njegova tipkovnica(QWERTY),dali ona radi na principu kada stisnem z zapravo sam napisao y i obratno?Zanima me dali se na njega posebno mogu skidati razne igre i te njegove panele,ako mogu,postoji li neka stranica di se to može skidati?Zanima me dali on ima one spike kao iPhone(ono kao kad okrenem mob u jednu stranu,tamo mi ide npr. lopta,ak ste me skužili xD)?I dali mi netko može naći najjeftiniju cijenu tog mobitela,može i sa oglasnika,korišten,glavno da je neogreban,crni,s kutijom i svom opremom...

Čuo sam da je mobitel jako spor,dali je to istina i dali netko ima iskustva s njim?

Procesor: Intel Core 2 Quad Q9400 2.66 GHz Matična: ASRock P45R2000-WiFi Grafička kartica: Sapphire Radeon HD 4850 512MB x2 RAM: Corsair 4GB(1066MHz) HDD: 640 GB WD Caviar Blue Monitor: ViewSoni
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Xperia X1 pitanja...

Mob je spor do bola, tekst i ikone užasno male a oni paneli mu nisu baš neka fora. Može se instalirat na njega HTC TouchFlo sučelje pa onda postane malo više upotrebljiv. Tipkovnica mu je OK ali sam vidio i bolje. Imao sam ga mjesec dana i onda ga prodao. Osobno bi ti radije preporučio neki HTC, Touch Pro ili Touch HD ak ti ne treba tastatura ( puno bolji mob ).

Intel Core2Quad Q9400, Gigabyte EP45-UD3, Radeon 4870 1GB, WD Caviar Black 640GB, 2x2 GB Kingmax PC6400, Corsair VX550W, Samsung T220
16 godina
neaktivan
Xperia X1 pitanja...

Znaći da si rađe uzmem taj HTC?

Ajmo,ajmo još mišljenja.... :)

Procesor: Intel Core 2 Quad Q9400 2.66 GHz Matična: ASRock P45R2000-WiFi Grafička kartica: Sapphire Radeon HD 4850 512MB x2 RAM: Corsair 4GB(1066MHz) HDD: 640 GB WD Caviar Blue Monitor: ViewSoni
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xperia X1 pitanja...

X1 je dobar mobitel, samo što je malo spor, što mu ja i nisam puno zamjerao jer stvarno sam bio zadovoljan mobitelom.

Potrebno je neki kraći period da se navikneš na njega a nakon toga samo nebo je granica :))))

Šta se tiče podrške za programe i igrice i to je dosta dobro, nije baš kao kod iphonea ali...

U svakom slučaju mobitel je dobar, i ako ti treba mobitel za razgovor, sms, e-mail, muziku, filmove i kameru onda je to mobitel za tebe.

Šta se tiče cijena baš sam neki dan u poštanski sandučić dobio letak od Peveca i kolko sam primjetio tamo je puno najjeftiniji.

Ako još razmišljaš koji mobitel uzeti, a lova ti nije problem pogledaj si nokiu n97, cijena u startu se očekuje dosta visoka ali mislim da će za tri mjeseca od izlaska kada padne biti opravdana.

Hvala mami i tati koji su me napravili, jer da me nema mnogo ljudi bi bilo u velikoj zabludi!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Potpisujem i dodajem. Skoro svi mobiteli koji imaju OS   su musicavi. Koristim ga i imam samo pohvale i jednu kritiku.

Pohvala OS je brz sve do trenutka kada instaliras "aplikacije na divlje vode" tada pocinje zabava. Ununstall sreduje stvari. Hvatanje je odlicno,kako GSM tako i Wi-Fi signala

GPS radi bez problema. Paneli,nekom se svidaju nekom ne. Osobno je. Meni da :)

Kritika je namenjena tipkovnici. Kamera je tako/tako,za danju okay. Uvece je nemoj koristiti,sledi razocarenje :)

Nokia 97? Uzmi..da. Pa da osetis sta je surovost "sporosti" Symbiana+bonus bugovita je

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
17 godina
neaktivan
Xperia X1 pitanja...

Ja gledao prošli tjedan... sve je presitno, a ja nemam živaca puštati duge nokte zbog mobitela... nije to gitara...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ja gledao prošli tjedan... sve je presitno, a ja nemam živaca puštati duge nokte zbog mobitela... nije to gitara...

Ne moras nokte ali moras koristiti olovku. Tipkovnica je presitna i smijesna je :) Cisti promasaj
All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
17 godina
neaktivan

Ako s mobitelom moram nositi/koristiti olovku, radije ću napisati pismo i poslati ga poštom.

16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ako s mobitelom moram nositi/koristiti olovku, radije ću napisati pismo i poslati ga poštom.

nemoras ti nosit olovku sa sobom,dobijes ju uz mobitel...

a sto se tice mobitela,na kraju cu ga ipak kupiti,ovu nokiu n97 necu jer mi je stvarno preskupa,a osobno nisam neki ljubitelj nokiji(ili nokii neznam kako se tocno pise).
Zanima me samo dali postoji neka stranica gdje se mogu skinuti ti paneli? 
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2009 11:07 (Abstract).
17 godina
neaktivan

Znam da dobijem olovku, ali ta je olovka (stylus) za moju ruku presitna i moram je držati vršcima prstiju, a nabadanje po stvaaaaaaaaarno sitnim stvarima na displayu je živi očaj nakon petnaest minuta korištenja.

17 godina
neaktivan
Xperia X1 pitanja...

Telefon je stvarno naporan za "ozbiljnu" radnju kao sto su pisanje mejlova ili sta vec. Vec sam spreman prodati ga

Jeste da je (upitno) lep ali nije samo lepota vec za tu klasu i pompu koja se digla oko tog modela ocekivao sam mnogo vise

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Btw u odnosu na iPhone ima 100kg.

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
17 godina
D3nnis kaže...

Šta se tiče podrške za programe i igrice i to je dosta dobro, nije baš kao kod iphonea ali...

nego i bolje, preciznije kvalitetniji sadržaj barem što se tiče aplikacija.
A što se tiče X1...? Rađe bi ti preporučio neki HTC ali ako X1 nađeš za dobru lovu, uzmi nije loš to uređaj.
16 godina
naxeem kaže...

pa je. xperia 145g a iphone 133g. sto kila razlika...
17 godina
neaktivan
HCSC kaže...
D3nnis kaže...

nego i bolje, preciznije kvalitetniji sadržaj barem što se tiče aplikacija.
A što se tiče X1...? Rađe bi ti preporučio neki HTC ali ako X1 nađeš za dobru lovu, uzmi nije loš to uređaj.
X1 i jest HTC! LOL.
dejo6 kaže...
naxeem kaže...

pa je. xperia 145g a iphone 133g. sto kila razlika...
A to je nekih 10%, ali svejedno subjektivni dojam težne kod iPhonea je bolji. Ne znam zašto...
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
A to je nekih 10%, ali svejedno subjektivni dojam težne kod iPhonea je bolji. Ne znam zašto...
  Zato sto je iPhone siri i tezina je pravilnije rasporedena,osim toga "teziste" kod X1 je "lose".Zbog tipkovnice nije balansiran :)
Imam osjecaj da ci mi svaki momen skliznuti iz ruke i pasti...sto je strasno :)
17 godina
neaktivan

Da, da, baš taj osjećaj, pogodio si. Nekako sam ga stalno držao čudno da mi ne ispadne.

16 godina
neaktivan
Xperia X1 pitanja...

samo da vam javim da sam ipak uzeo iphone 3g 16 gb iz t-mobilea,dolazi oko srijede :)))

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
moje misljenje da si trebo ic na HTC/WM

ali svatko ima svoje misljenje...ja sam sa svojim diamondom PRE zadovoljan :D
eXtreme overclocker
17 godina
neaktivan
Abstract kaže...

samo da vam javim da sam ipak uzeo iphone 3g 16 gb iz t-mobilea,dolazi oko srijede :)))

Dobar izbor. Ja koristim iPhone već od kako je izašao 2g s 8gb kao prvi mobitel (znači negdje malo manje od 2 god), i super je to mobitel. Imam sreću da si mogu priuštit mobitel koji želim tako da kao drugi mobitel su mi prešli kroz ruke  možda svi aparati vrijedni spomena. iPhone je super i nikad nisam požalio 5 somova kolko sam ja tada dao za njega, ali ipak meni je veliki nedostatak fizička tipkovnica, jer je dosta teško pisati sms, a da ne spominjem mail ako treba biti malo dulji, a pogotovo za volanom u potpunosti ga zaboravi (što u biti i nije loše jer nisam nikad dobio kaznu za korištenje mobitela u vožnji:)
Uživaj u novom mobitelu i iskorist svaku njegovu mogućnost!!!!
:)
Hvala mami i tati koji su me napravili, jer da me nema mnogo ljudi bi bilo u velikoj zabludi!!!
16 godina
protjeran
Xperia X1 pitanja...

tocno

92% tinejđera su gay. Ako si ti među onih 8% koji su jos uvijek hetero kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Xperia X1 pitanja...

Koliko sam vidio ovdje su uglavnom komentari na račun tipkovnice-jest mala je i nije za ljude koji imaju ćevape od prstiju,ali meni odgovara.Što se sporosti tiče,nema veze,bar nema bugova kao na npr. xm5800.Inače mob je prekul-uzimam za par dana. I cijena nije toliko velika kako svi tvrde-pogledajte iŠrotone,cijena je pretjeranax10000000.

If you have NOS,you are the BOSS!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xperia X1 pitanja...

da,ja sam sebi uzeo iphone i iskreno nisam pretjerano zadovoljan,mislim ga sad prodat pa dcu si uzet xperiu....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Abstract kaže...

da,ja sam sebi uzeo iphone i iskreno nisam pretjerano zadovoljan,mislim ga sad prodat pa dcu si uzet xperiu....

nemoj :(((
u početku ti treba vremena da se naviknes na njega ali nakon toga mob je predobar.
Imam ti ja bolji prijedlog: Ostavi si iPhone i još si kupi i Xperiu :)))))) 
16 godina
odjavljen
D3nnis kaže...
Abstract kaže...

nemoj :(((
u početku ti treba vremena da se naviknes na njega ali nakon toga mob je predobar.
Imam ti ja bolji prijedlog: Ostavi si iPhone i još si kupi i Xperiu :)))))) 
 Pa nije on Kerum!!!
If you have NOS,you are the BOSS!
17 godina
neaktivan
Xperia X1 pitanja...

Pogledajte moj post na forumu

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/xperia-x1-pukotine-kucistu/26391.aspx

O defektu koji (moze) sustici vlasnike Xperie

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

evo malo za oci :D

htc&x1 htc&x1
eXtreme overclocker
16 godina
neaktivan
Xperia X1 pitanja...

Bog svima,

čitam vaše rasprave oko mobitela i planirao sam kupiti mob. nokia 5800 ex.music,pa da neotvaram novu temu htio bih vaše mišljenje i savjet za taj mob. Da li ga preporućate za kupnju, htio bih u biti neki sa touch screen ekranom,pa vas pitam za savjet.pozdrav.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ice-cube kaže...

Bog svima,

čitam vaše rasprave oko mobitela i planirao sam kupiti mob. nokia 5800 ex.music,pa da neotvaram novu temu htio bih vaše mišljenje i savjet za taj mob. Da li ga preporućate za kupnju, htio bih u biti neki sa touch screen ekranom,pa vas pitam za savjet.pozdrav.

Tema je bila o LG-u ali kao i uvijek se otislo u off topic i nastala je rasprava o doticnoj

Pogledaj 

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/lg-arena/24942.aspx?page=0&jumpto=363077&sort=asc&view=flat

Kratko,samo da se ne naprezes,nemoj je kupovati. Osim ako nije "badava" nemoj. Ili ako hoces nauciti sve o Symbianu,Touch Screenovima i reprogramiranja onda uzmi. 
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2009 18:40 (Lazarus Long).
16 godina
neaktivan
Xperia X1 pitanja...

Pa to ispada da nijedan nevalja pa koji onda savjetujete za kupnju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice