Xperia M - otključavanje bootloadera?

poruka: 4
|
čitano: 909
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Pozdrav, dobio sam ovaj simpatični komad plastike pa bih se igrao s romovima i kernelima, a ne mogu jer je bootloader zaključan i na modelu koji imam "službeno" se ne može otključati. Ima li kakva brute force metoda ili poseban softver za to?

0 0 hvala 0
13 godina

Ako piše bootloader unlock allowed NO - možeš flashat samo romove bazirane na stock krenelu.

Ako piše YES otključavaš ga preko njihove stranice i zatim možeš flashati što želiš. 

Pretvaranje iz NO u YES ne postoji 

1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Sto mu gromova! Kernel me zapravo i najviše zanima zbog overclocka. Slutio sam da je tako, inače bih već nešto našao o tome na XDA, jer da se može netko bi to tamo već probio. Znači sve i da flasham drugi stock firmware, drugog providera i druge države, ovo je na tako dubokoj razini da se ništa ne bi promijenilo? Kud me zapao baš takav, otključane varijante Xperije M su raj za modanje, neki dan izašao službeni CM13. I čudi me Sony koji se na svojim službenim stranicama hvali kako mu je otvorenost bitna i kako su svjesni da korisnici vole custom romove.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2016 15:29 (Yo Momma).

0 0 hvala 0
13 godina

Sony se ograđuje od toga i kaze da nema veze sa time, vec da operateri to rade. Kad pitaš operatera za otkljucavanje te opcije prave se mutavi( kao nisu u mogucnosti )

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice