nisam ja majke mi, pitaj janšu
nisam ja majke mi, pitaj janšu
Nisam znao da lutke koriste mobitele
na toga ti i brada mora dat lajk
Yebo majku, ovdje niko nije normalan, ali to mi je ok, sve radite - samo nemojte kakiti na temu teme :)
Uključivanje opcije za rukavice u postavkama za dodir (W10M)
u registry editoru pod "HKEY_LOCAL_MACHINE\System\Touch\Settings\"
dodajte ImprovedTouchSupported i vrijednost 1
isto pod dodajte pod HKEY_LOCAL_MACHINE\System\Touch\Settings\FF\
ugasite i ponovno upalite mobitel
otvorite postavke - dodaci - Dodir
pod Dodir bi trebala biti omogućena opcija "Dodirni zaslon možete koristiti s većinom rukavica" no testirajte da li vam stvarno radi sa rukavicama.. na 950 seriji je OK, navodno za 640XL isto, na 500 (očekivano zbog zaslona) nema promjene
koristio sam ovaj članak za instalaciju Interop Tool, ali mi izbaci poruku "not implemented, coming soon" :/
Uključivanje opcije za rukavice u postavkama za dodir (W10M)
u registry editoru pod "HKEY_LOCAL_MACHINE\System\Touch\Settings\"
dodajte ImprovedTouchSupported i vrijednost 1
isto pod dodajte pod HKEY_LOCAL_MACHINE\System\Touch\Settings\FF\
ugasite i ponovno upalite mobitel
otvorite postavke - dodaci - Dodir
pod Dodir bi trebala biti omogućena opcija "Dodirni zaslon možete koristiti s većinom rukavica" no testirajte da li vam stvarno radi sa rukavicama.. na 950 seriji je OK, navodno za 640XL isto, na 500 (očekivano zbog zaslona) nema promjene
koristio sam ovaj članak za instalaciju Interop Tool, ali mi izbaci poruku "not implemented, coming soon" :/
zadnju verziju Interop Toolsa skineš sa https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=70457420&postcount=550 (samo ti treba InteropTools_RC2_1.9.400.0_arm.zip). ovaj link sa WC-a je prastara verzija.
interop otključavanje u večini slučajeva nije potrebno za rad sa registry editorom, isto tako full otključavanje registrija za 950 nije potrebno, odnosno još nije implementirano, najavljuje se za neku od slijedećih verzija... da ne dužim... probaj samo u registy browseru otvoriti "HKEY_LOCAL_MACHINE\System\Touch\Settings\" i kao što sam stavio na slikama upiši ImprovedTouchSupported pa ćeš vidjeti da li će ti snimiti unos. na mojoj 950XL do sada nisam imao problema sa unosima i mijenjanjima registrija
samo da dodam, testirao sam pa rukavica i savršeno rade nakon ovog malog hacka... a kad se isključi, touch upće ne reagira na rukavice
koja je Lumia? Lumije iz donje klase to najvjerojatnije ne podržavaju sve ovisi o tipu zaslona, no ako si ispravno napravio trebao bi pokazivati u postavkama ali ne radi nikakvu razliku kod toucha. mora se dodati na dva mjesta u registriju, ako si napravio unos samo na jednom mjestu, neće pokazati
Jel Messenger za Mobile podržava na kraju pozive? Na kompu ih imam, dok ih na mobitelu nemam, tj. ividim ikonice, no sive su boje.
Jel Messenger za Mobile podržava na kraju pozive? Na kompu ih imam, dok ih na mobitelu nemam, tj. ividim ikonice, no sive su boje.
Ne podržava.
koja je Lumia? Lumije iz donje klase to najvjerojatnije ne podržavaju sve ovisi o tipu zaslona, no ako si ispravno napravio trebao bi pokazivati u postavkama ali ne radi nikakvu razliku kod toucha. mora se dodati na dva mjesta u registriju, ako si napravio unos samo na jednom mjestu, neće pokazati
Lumia 950 DS je u pitanju. Sutra ću pokušat još jednom sve ponovo, možda proradi
Lumia 950 DS je u pitanju. Sutra ću pokušat još jednom sve ponovo, možda proradi
mogu ti i ja pogledati preko TeamViewer QuickSupport na mobitelu
Windows 10 Mobile Creators Update -What's new?
Glance screen can now be turned off when charging if you prefer (e.g. at night)
Faster Windows Hello: some of the animation (the wink) is now missed out (though I'd like to see the time consuming graphics cut completely)
Alarms sent by 3rd party alarm apps will now break through Cortana's Quiet Hours.
You can now reset an application back to its original state. So if you have a UWP app in a bad state, just open Settings > System > Storage, and navigate to the app. Under 'advanced settings' you'll now see a 'Reset' option. Tapping it will clear the app's cache, and reset the app as if it had just been installed (without actually having to reinstall it).
You can now specify more recurrence options for Cortana Reminders, e.g. "Every Month" or "Every Year".
There's a new mono audio option in Ease of Access setting, making sure that stereo output can still be heard in situations where only one earbud is being used.
Many Continuum improvements in terms of stability and remembering application status (though we'll have to wait until Redstone 3 for a proper 'multi-window' desktop interface when connected.
(Rolling out worldwide, starting in the USA) You can now use Cortana to control music playback on more of your favorite music apps, with natural language compatibility for iHeartRadio and TuneIn Radio. While you are listening to music, you can use your voice to control playback and volume. With radio stations, you can say "What's Playing?"
Sync your settings using Azure Active Directory (AAD) Identity. Enterprise users can now sync passwords, Wi-Fi profiles, Edge Favorites, Edge Reading List, and app data across desktop and mobile devices on AA-Joined phones using Enterprise State Roaming. You can also now sign in to Cortana using your AAD identity, i.e. with your work or school account instead of your Microsoft Account. Just go to Cortana's Notebook and "About Me" and sign in. You'll get the full Cortana experience with most of the same features.
Improved legibility for UWP apps when your phone is set to 'High contrast' mode in 'Ease of Access'.
New Bluetooth APIs that enable GATT Server, Bluetooth LE Peripheral role and unpaired Bluetooth LE device connectivity - all of these help compatibility with fitness aids, smartwatches and Internet-of-things gadgets.
There's a new 'View 3D' application, mirroring the Paint 3D application included for Windows 10 Desktop - this lets users view/spin 3D graphics embedded in (e.g. Office) documents or on the web in Edge.
For enterprise users only, there's a new option to pause Windows 10 Mobile updates for up to 35 days.
U apsolutnom broju korisnika - više korisnika ima sam samcat Nougat nego cijeli WP 10 Klasične MS sektaške alternativne činjenice.
U apsolutnom broju korisnika - više korisnika ima sam samcat Nougat nego cijeli WP 10 Klasične MS sektaške alternativne činjenice.
I to ne malo ;) 1,2% od 86% ili koliko vec zauzima android je 1,032 % trzišta a w10M je na ispod 0,4% ali ajmo zaokruziti na 0,4% što daje da nougat ima 258% više korisnika ;)
Stvarno se vidi superiornost platforme ;) Nekad se zapitam jesu li ovi likovi vrhunski zabavljaci ili stvarno misle ovo sto pricaju ;)
A ja se pitam što zakleti mrzitelji Windiws Phonea rade vječito u ovoj temi
Uce matematiku ove ljubitelje windows10Mobile platforme posto ocigledno i calculator ne radi dobro na toj platformi ;)
Ili je problem u znanju ;) Ne zna se sta je gore....
Uce matematiku ove ljubitelje windows10Mobile platforme posto ocigledno i calculator ne radi dobro na toj platformi ;)
Ili je problem u znanju ;) Ne zna se sta je gore....
Znači matematika mi triba reć koji mob valja a koji ne
Usput kad znaš matematiku riješi mi ovo jer moj digitron nezna 2+2:2=
jedini trend koji w10m postavlja je slobodan pad u svemu .....
Azurnost software je bitna ako ubacuje nove stvari a taj tvoj soft iz 2015 goide je drugi svemir naspram w10m trentutno tako da ti poredjenje ne zanci apsoolutno nista. To azuriranje softa svaki drugi dan ti sluzi samo da to mozes reci na forumu. Ajd nabroj sta su ti donijela zadnja dva azuriranja.... TAksativno...
Evo primjer gdje svaka ali apsolutno svaka recenice pocinje We fixed
Evo recimo jedno azuriranje:
Build 14371 Official Changelog